Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake Satışları 5 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Capcom, Resident Evil 3'ün yeniden yapım sürümünün dünya çapında beş milyon satışı aştığını duyurdu. Resident Evil 3, 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıktı.
     
    Resident Evil 3 remake, tıpkı Resident Evil 2 remake'te olduğu gibi, yüksek çözünürlüklü grafikler ve modernize edilmiş oynanış mekaniklerini içeriyor.

    Oyun ilaç şirketi Umbrella Corporation tarafından biyolojik silah olarak geliştirilen T-virüsünün Raccoon City'ye getirdiği korkunç salgın esnasında geçiyor. Oyuncular Special Tactics and Rescue Service ekibinin üyesi Jill Valentine olarak salgın ve Nemesis ile baş etmeye çalışıyor.

    Resident Evil 3 remake ayrıca çok oyunculu mod olarak NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi Project Resistance'ı içeriyor.








  • jilli gören alıyor oyunu :D çok daha iyi olabilirdi bu remake boşa harcadılar 3ü
  • 3 saat sürmesi dışında kötü bir oyun değildi.

  • İkinci oyunu remake çok güzeldi üçüncü oyundan da aynı şeyi bekledim ama yarım yamalak bir oyun çıktı 5 saate bitti.
  • büyük potansiyel idi capcom bu şansı nasıl kaçırdı aklım almıyor villiage dan iyi olabilirdi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • FPS moduna geçip değişimi yaşadılar, fakat oyun süreleri çok kısa. Sonuçta hikaye odaklı oyun,remake yaparken haritayı biraz daha büyütüp yan görevleri çoğaltıp daha zengin oyun yapabilirler.

  • Büyük bir satış rakamı aslında evet ama Gta V'in sırf son 3 ayda 5 milyon sattığını öğrenince insan bi algısını yitiriyor.Adamlar aldı başını gitti.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.