Şimdi Ara

Pokemon Legends Arceus'un Dosya Boyutu Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, önümüzdeki hafta Nintendo Switch için Pokemon Legends: Arceus'u  piyasaya sürecek. Japon Nintendo eShop sayfası, oyunun dosya boyutunun 6 GB olduğunu açıkladı. Bu da 6.7 GB dosya boyutuna sahip Pokemon Brilliant Diamond ve Shining Pearl'den daha az yer kaplayacağını gösteriyor.
     
    Açık dünya RPG Pokémon oyunu Pokémon Legends: Arceus oyuncuları Pokémon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürecek.

    Oyuncular partner Pokémon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poké toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişecek. 
     
    Pokémon  Legends: Arceus, 28 Ocak 2022'de Nintendo Switch için çıkış yapacak. 
     
    Fragman videosu
     
     








  • telefon oyunu geliyor :D
  • Oyun 10 gün önce kırıldı zaten cfw li switchlerde oynanıyor, pek sarmadı açıkçası eski havayı alamadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Koskoca pokemon markasını kepaze ettiler. Eskiden pokemon geliyor dediğinde herkesde heyecan olurdu. Şimdi yaprak bile kıpırdamıyor.
  • Arkadaşlar oyun daha çıkmadan ön sipariş rekoru kırıyor, seri yenileniyor, fanlar hiç olmadığı kadar heyecanlı, burada bir heyecan görmüyorsunuz diye genelleme yapmayın lütfen, burada kaç kişi pokemon serisini hakkını vererek oynuyor ki zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.