|
BioShock Yaratıcısı, Sıradaki Oyunun Çıkışa Yakın Açıklanacağını Bildirdi
-
-
Bioshock 2K Games in oyunu. İsim hakları onlarda. Yani bu adam yapsa yapsa bir indie game yapar ancak bu stüdyoyla. Ya da çok kastırıp yenilik yapacağım diye H.K. gibi kargo simülasyonu yapar.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ 4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens .. -
Zaten adam yeni Bioshock yapmıyor, kendi yaptığı yeni oyununu çıkışına yakın duyuracakmış.
Maşallah öyle bir başlık atılıp haber çevirisi yapılmış ki ben de sabah "aaa Ken 2K'e döndü yeni Bioshock'u o mu yapıyor ne güzel" diye düşündüm bir anlığına.
Başlığa bak:
"BioShock Yaratıcısı, Sıradaki Oyunun Çıkışa Yakın Açıklanacağını Bildirdi"
Bunu okuyan insanların tamamı Ken Levine'in yeni Bioshock'tan bahsettiğini düşünür.
Doğrusu "BioShock Yaratıcısı Ken Levine, Yeni Stüdyosunun Sıradaki Oyununun Çıkışa Yakın Duyurulacağını Bildirdi" gibi bir şey olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 16 Ocak 2022; 14:21:30 >_____________________________ -
Ben de yeni Bio anladım valla.
_____________________________ Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
// Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
// Steam acc. -
Okuyan herkes normal olarak bio anlar haberin içinden geçmiş yazan arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladığım kadarıyla yeni bioshock değil. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Ken Levine'den ne çıksa oynanır.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ -
yeni bioshock değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Zaten adam yeni Bioshock yapmıyor, kendi yaptığı yeni oyununu çıkışına yakın duyuracakmış. Maşallah öyle bir başlık atılıp haber çevirisi yapılmış ki ben de sabah "aaa Ken 2K'e döndü yeni Bioshock'u o mu yapıyor ne güzel" diye düşündüm bir anlığına. Başlığa bak: "BioShock Yaratıcısı, Sıradaki Oyunun Çıkışa Yakın Açıklanacağını Bildirdi" Bunu okuyan insanların tamamı Ken Levine'in yeni Bioshock'tan bahsettiğini düşünür. Doğrusu "BioShock Yaratıcısı Ken Levine, Yeni Stüdyosunun Sıradaki Oyununun Çıkışa Yakın Duyurulacağını Bildirdi" gibi bir şey olabilirdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı