Şimdi Ara

God of War PC için Geniş Ekran Desteğini Gösteren Ultrawide Adlı Fragman Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio, God of War'un (2018) PC versiyonu geniş ekran desteğini gösteren Ultrawide adlı yeni bir fragman yayınladı.
     
    Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşıyor. Bu sert ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek için savaşmak ve oğluna da aynısını öğretmek zorunda. 
     
    God of War (2018) şu anda PlayStation 4 için mevcut. PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 14 Ocak'ta çıkış yapacak. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • Soni ixkulusivini küreklisini çekip oynayalım bakalım nasılmış
  • 02:07. Burada ele bak. Hâlâ özünde grafiksel açıdan çok da kaliteli olmadığını belli ediyor. Kaplamalar özellikle. Bu çok spesifik bir şey gerçi, bu konuda beni tatmin eden 2-3 oyun vardır. Ama onun haricinde de aa eksikliği, partiküllerin zayıflığı konsolda hissediliyordu.

  • Diğer ps oyunları da gelsin. Mesela bi Last of Us şaheserini herkes oynamalı. Umarım Remake pcye de gelir. Konsol fanı olmanın anlamı yok. Fan olanlar zaten genellikle küçük çocuk oluyorlar. God of warı da gears of waru da herkes oynasın. Bize yarayan şeylere karşı çıkmayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt

    Tabi yüzündeki detayların keskinliği ellerindekinden daha yüksek, yüz bölgesi için daha fazla uv map'leme alanı saklandığı için. Bu tip third person karakterlerde önem ve büyüklük seviyesine göre kimi bölgelerin kalitesinden biraz feragat edip, açılan alanı yüz ve vücut bölgesine veriyorlar.


    Bu yüzden FPS oyunlarında eller ve silahlar, oyunun geri kalanına göre dengesiz bir şekilde çok gerçekçi oluyor.  

  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt

    Doğru, bu çok mantıklı. Ama ister istemez insanın gözüne takılıyor   TP olduğu için sahne ve gösterilecek nesne seçimi olmamış diyebiliriz belki. Ya da o sahneye özel eline bi özen gösterebilirlerdi. Bizi tatmin etmek de zor iş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.