Şimdi Ara

No Channel List Acil Hata!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uydunun ayarlarını karıştırmışlar galiba eve geldim açtım no channel list diyo.Ve sadece uydu ayarları var menude kanal arama ekleme liste falan kısımlar yok sanırım uyduların ayarları değiştirilmiş.Next YE2000X recieverim.2 tane çanak var.biri turksat diğeride hotbirde ayarlıydı sanırım.Aşağıdaki ayarları kontrol etmek istiyorum.BENDEKİ AYARLARI YAZDIM LÜTFEN YANLIŞ BİŞEYLER VARSA NASIL DÜZELTİRİM SOLERMİSİNİZ? TEŞEKKÜRLER!

Satellite= PAS1(c)
    sattelite position= 0450west
    lnbtype=single
    LOhigh=05150
    Lo Low=00000
    DiseqC=none
    Polarity Control=14/18V
    0/12 switch=0
    0/22 switch=0
    link search=ON

• bizimde var o receiverdan arada kendi kendine gidiyor kanallar. başdan taratman lazım
    ilk önce uydu seç turksat ve aramayı başlat
    sonra hotbird seç ve onu da tarat
    receiverda kayıtlı olan TP ler (kannlar) gelir
    bir de disecq ayrınnı yap yani tursat disecq 1 de veya 2 de gibi altındaki sinyal seviyesi göstergesinden anlayabilirsin doğru ayarı.
    karıştırmay devam et sanırım çözersin.
  • bizimde yagmurdan sonra kanallar bozuldu bir sefer daha olmustu dışarıdaki antente birşey degişti gene aynısı oldu gene öylemi acaba her yagmurdada olmaski :(
  • Yazılımındada bi gariplik vardı menuler eksilmişti sonradan farkettim. biraz araştırdım yeni yazılımını attım.uyduları arattım tekrar düzeldi.aklınızda bulunsun yazılım kendi kendine bole bozulabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.