Şimdi Ara

Horizon Forbidden West için New Threats Adlı Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, Horizon Forbidden West için “New Threats” adlı yeni bir fragman yayınladı.
     
    Uzak diyarları keşfedin, daha büyük ve daha hayranlık uyandıran makinelerle savaşın ve Horizon’ın uzak gelecek, kıyamet sonrası dünyasına dönerken şaşkınlık veren yeni kabilelerle karşılaşın.

    Diyar can çekişiyor. Yeni korkutucu makineler sınırlarında dolaşırken, şiddetli fırtınalar ve durdurulamaz bir yıkım insanlığın darmadağın olmuş kalıntılarını mahvediyor. Dünya üzerindeki yaşam hızla yok olmaya doğru gidiyor. Kimse de nedenini bilmiyor.

    Bu tehditlerin arkasındaki sırları çözüp, dünyaya düzen ve dengeyi yeniden getirmek Aloy’un elinde. Yol boyunca eski dostlarıyla yeniden bir araya gelmeli, savaşan yeni gruplarla ittifak kurmalı ve geçmişin mirasını çözmeli. Bu sırada yenilmez gibi görünen yeni bir düşmanın da bir adım önünde olmaya çalışıyor. 
     
    Horizon Forbidden West, 18 Şubat 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak.
     
    Fragman videosu
     
     








  • Harika görünüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pc çıkış tarihini ne zaman verecekler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor gelmekte olan hemde Türkçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyi open world grafiklerini yapmışlar helal olsun. Böyle grafikleri, mekan çeşitliliği, su altı grafikleri, devasa düşmanları bir arada sunabilen başka oyun yok
  • bu grafik nedir yav :D pc için çok bekletmezler inşallah güzel oyun :D
  • Ön sipariş verildi Ps5 için , 2022 Goty adayı God of War Ragnarok ile birlikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun PS4'de bile çıkacak olmasına rağmen bu gameplay PS5 üzerinden gösterme ve oyun eski nesile de çıkacak olmasına rağmen açık dünya oyuna göre grafikleri PS5'te çok iyi gözüküyor. Gerçi Horizon zero dawn ilk oyunun grafikleri de standart PS4'de oynayıp hayran kalmıştım. Bu sefer oyunun grafikleri PS5'de müthiş duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Wayne18 -- 10 Aralık 2021; 22:10:29 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bruce Wayne18

    Bu oyun PS4'de bile çıkacak olmasına rağmen bu gameplay PS5 üzerinden gösterme ve oyun eski nesile de çıkacak olmasına rağmen açık dünya oyuna göre grafikleri PS5'te çok iyi gözüküyor. Gerçi Horizon zero dawn ilk oyunun grafikleri de standart PS4'de oynayıp hayran kalmıştım. Bu sefer oyunun grafikleri PS5'de müthiş duruyor.


    Guerilla Games, görsellik denince Naughty Dog ile kapışabilecek tek firma. Açın bir Killzone videosu izleyin, 15 yıl sonra nasıl ağız suyu akıtıyor bakın. Büyücü bu adamlar büyücü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Robotları otlatmak için sabırsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika duruyor valla.İlk Oyunu çok beğenmemiştim ama baya geliştirmişler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sony pc için çıkardığı god of war horizon zero dawn bu ilk Oyunların god of war yenisi ve horizon zero dawn pc gelmicek sony pc çıkarmasını sebebi pc oyuncularını ps5 çekmeye çalışmasıdır pc gelse bile çok uzun süre sonra gelecektir god of war la horizon zero dawn çok seveçek pc oyunlari yeni oyunlari oynamak için pc çıkmasını beklemek istemeyenler mecbur kalıp ps5 alacaklar seven dayanamaz ps5 alir
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ilk oyunda ki gibi farklı biyomlar olur ama sürekli her fragmanda sahil gösteriyor olmaları bu konuda şüpheye düşürdü beni. Ama yine de güzel gözüküyor. Dinazorlu, Bilim kurgulu Far Cry arayanlara yine güzel bir 30 saat sunacaktır :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.