Şimdi Ara

Metroidvania Oyunu Afterimage Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
0
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici Aurogon Shanghai, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için elle çizilmiş 2D Metroidvania oyunu Afterimage'ı duyurdu. Oyun, 2022'nin sonlarında çıkış yapacak.
     
    Afterimage, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Korece, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Japonca ve Çince (Geleneksel ve Basitleştirilmiş) alt yazı dil seçeneklerinin yanı sıra İngilizce, Japonca ve Çince (Basitleştirilmiş) seslendirmeleri destekleyecek.
     
    Aurogon Shanghai baş yapımcısı Michael Yang bir basın açıklamasında oyun için şunları söyledi: “Engardin dünyası sihir ve gizemle dolu. Afterimage'i sizlere duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Oyun 2022'nin sonlarında PC ve konsollara gelmeye hazırlanıyor. Daha fazla bilgi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
     
    Afterimage'deki diyarın gizli sırlarını ortaya çıkarın. Yol boyunca gizemli ve devasa varlıklar ile  tanışarak antik bir metropolün muhteşem manzaralarını ve kalıntılarını keşfedin. Bu muhteşem 2D elle çizilmiş dünyanın heyecan verici macerası sizi bekliyor.
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videoları
     
     
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.