Amcamlar overclock ve mod olayini aşmislar resmen! Bu devasa sogutmalarla nasil bir system kullandiklarini merak etmemek elde degil? Ne diyelim helal olsun bunlari yapabilen becerikli beyinlere. Darisi turklerin basina
Gösteriş başka bişey değil , daha faydalı işlere harcayın paranızı
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
parsı olan herseyı yaparda bunlarda fazla para var galıba hehe ya neysede elıme ımkan olsa bende baska modeller yaparım ne ole cogu hıphap model gıbı yapın söle korkututucu bı tarz cıkarın rock tarzı grup ısmı yazılar yapın surat olsun gözlerden kısmızı ısık cıksın merceklı ledlerle plexısı olan kasa yapmıs hı malzeme vara hersey olur donanımda cogu kısı onlardan daha ıyı yapar ben kendme guvenıyom neon alcak param yok ama olsun olursa :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 19 Haziran 2007; 22:13:48 >
çamaşır makinesine bayıldım. yarın 2. el hurda sadece tambur satan warmı diye araştırıcam... Demek çok isterdim ama bilgisayarım yok =((
ilan açmıştım. yaz tatilinde beni sıkıntıdan kurtarıcak adam arıyorum. Eğer isteyen olursa o çamaşır makinesini yapabilirim. ama ewde durucaksa hiç araştırmiim..