|
Bildirim
|
Arkadaşlar inanmayın oyun hala bozuk!
|
Cyberpunk'ın eleştirilen tek yanı bugları değildi(ki inanılmaz sayıda bug vardı), oyun hikaye prodüksiyonu(hikaye de mükemmel değil ama sunum olarak başarılı) ve genel dünya tasarımı dışında hiçbir şey vaat etmiyor. Rpg öğeleri neredeyse yok(çok basit), açık dünya olayı sadece haritanın büyük olmasından ibaret, yapay zeka zaten hiç yok. Uzun uzun yazıldı zaten bu eksikler, bu eksiklerde bir değişiklik yokken bugların azaltılması oyunu en fazla vasat yapar.
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyunu ilk çıktığında gtx1070 ile 4-5 saat boyunca oynamıştım.Bir karakterin kaplamasının geç gelmesi dışında bir sorun göremedim.Buglar düzelsin sonra baştan başlar bitiririm diye düşündüm.Keşke başladığım gibi bitirseydim.İyice yılan hikayesine döndü olay. |
ilk çıktığında zotac 2080 ti amp ile 4k ultrada yağ gibi oynamış baya beğenmiştim ama bi witcher 3 değildi, mekan tasarımları yan hikayelerin derinliği karakterler baya hoştu, ama witcher 3 seviyesi için 3 yıl daha emeğe ihtiyacı vardı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 29 Kasım 2021; 13:56:58 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|