Şimdi Ara

Saplamalar Ne Kadara Değişir Güvenli Olur Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çelik jant aldım fakat janlar geniş olduğu için saplamalara bijonlar tam girmedi 10 dişli bijondan 7 dişi falan girdi bende tereddütte kaldım acaba jantları tutar mı tutmaz mı?Yoksa saplamaları değiştirip uzun mu taksam daha iyi olur.Değiştirsem eskisi kadar güvenli olur mu?
    Bunun için 2 lastikçiye gittim 2 side 4 diş girsin yeterli seninki 6.5 falan giriyo bişey olmaz dediler.Ama biliyorsunuz içinde can taşıyoruz ne yapacam bilmiyorum Lütfen yardımcı olun.Değiştirsem ne kadara mal olur sonuçta 16 tane saplama ediyoru.
    Sağlam tutsun diye iyice sıkıştırdım ama bu seferde bijonlar kesme yapar dediler e tam sıkmasam zaten bijonlar az girdi karar veremedim.

• lastikçiler doğru söylemiş,ama yinede senin için rahat etmiyecek. O yüzden bijon saplamalarını değiştir arkadaşım.. Aman aman bi para tutmaz zannediyorum.İşçilik uğraştırır.
  • Evet arabanın 1 gün kalması gerekli dedi.Lastikçi öyle söyledi bijonlar sıkı olursa bişey olmaz dedi bende iyice sıktım bu seferde herkes bijon kesme yapar o kadar sıkılmaz dedi napıyım valla çaresiz kaldım arkadaşlar.Sonuçta can taşıyoruz ve ben zaten babamı trafik kazasında kaybettim.Haliyle biraz sıkı tutuyorum bu işi.Eğer gerçekten bişey olmayacağını bilsem değiştirmem ama...Bu defada saplamalar oraya nasıl monte edilecek o aklıma takılıyo basit bir kaynak mı tutacak değişince yoksa başka türlü mü olur onuda bilmiyorum.Orjinali daha güvenli midir öyle düşünüp duruyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 18 Haziran 2007; 22:56:19 >
  • saplamalar en fazla 5 ytl tutar . işçilik bir gün sürmez iyi yazmış lastikçi.max 1 saat sürer.
  • En iyisi değiştirmek sanırım acaba orjinali kadar sağlam tutar mı yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.