Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Ücretli olarak bi yeri araman gerekiyor. Yani hattından en az 1 kontör düşecek.
Hediye kontörlerle kampanyaya katılamazsın bunu da belirtiyim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
18 Haziran 2007; 20:39:29 tarihinde açılmış bir konu. Şu anda 1 Temmuz 2008'deyiz. Yani 1 yıllık konu.
yanlıssın cünki 39 konture 39 msj gelir.... ama 39 konture 5000 sms almak 4961 msj ı beleşe aldıgın anlamına gelirki gercekte bu ve BELEŞ Süper kampanya ama avea bide dogru düzgün cekse delirtmese adamı
ABOOOVVV 1 yıllık konuya msj yazdım soryy ama avea nın yüzünden benim sucum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 6 Ağustos 2008; 15:53:56 >