- custom screen resolution supported - aspect ratio correction - now works with original exe, FairLight no-dvd, and ViTaLiTY no-dvd.
Tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama Pes2008in ilk patch'ı diyebiliriz.. Oyun bu patch le daha yüksek ayarlarda oynanabiliyor ben denedim ama fark göremedim. Bunun dışında 1-2 ek özelliği daha var..
İndirdiğiniz dosyayı oyunun .exe dosyanın olduğu yere yani Konami nin içine atıp kuracaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supporterz -- 31 Ekim 2007; 21:23:56 >
Arkadaşlar ben oyundan çıkıyorum daha sonra tekrar girdiğimde yaptığım transferler olmuyor, hangi zorluğu seçeceğimi en başta tekrar soruyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar ben oyundan çıkıyorum daha sonra tekrar girdiğimde yaptığım transferler olmuyor, hangi zorluğu seçeceğimi en başta tekrar soruyor. Nasıl çözebilirim?
bilgisayarında gamepad warmış gibi gösteren bir program vardı. bir konuda verilmişti bu kaydetmemesinin sebebi ise gamepad ile yapmamıs olman ama pc de gamepad varmıs gibi gösteren bir program vardı forumu biraz arastırısan bulabilirsin bu programı
arkadaşım en son az önce bir video hazırladım movie makerda işlemi bitsin sizinlede paylaşıcam orda kit editi anlattım ama video sonunda kalıcı save yapıyorum ordan bakarsın sadece bi 25 - 30 dk. sabır
işşallah yardımcı olabilirim şuana kadar birazdan izleyeceğiniz videodaki gibi tam 6 forma hazırladım çok hoş oluyo en azından kendi emeğiniz arsenal,chelsea,manchester,bolton,liverpool ve aston villa