ben oyunu aldım(malesef orjinal değil). cd nin içinden 7z44.exe, daemon ve flt-pes8.exe diye dosyalar çıktı. ben bunları nasıl yükleyecem.lütfen yardım edin
merhaba malum düşüncedeki yöneticilerin yüzünden uzaklaştırma almıştım hem de 29 gün
yeni döndüm
fifa ve uefa seven biri olarak pesi denedim 3.kez bu sene!
demoda yaşadığım taraftarın maça ilgisizliği sorunu tam sürümde de baş gösteriyor
yaşadığım sorun : spiker normal yani gole falan bağrııyo anlatıyo ama SEYİRCİ ÖYLESİNE BAĞIRIYO NE ATILAN GOLE SEVİNİYO NE DE BİR ATAK MEYDANA GELDİĞİNDE TEPKİ VAR
merhaba malum düşüncedeki yöneticilerin yüzünden uzaklaştırma almıştım hem de 29 gün
yeni döndüm
demoda yaşadığım taraftarın maça ilgisizliği sorunu tam sürümde de baş gösteriyor
yaşadığım sorun : spiker normal yani gole falan bağrııyo anlatıyo ama SEYİRCİ ÖYLESİNE BAĞIRIYO NE ATILAN GOLE SEVİNİYO NE DE BİR ATAK MEYDANA GELDİĞİNDE TEPKİ VAR
YA BU NEDENDİR? SİZDE BÖYLE BİR SORUN VAR MI?
2.BİR SORUNU DA SONRA BULDUM
TOPTAN SES ÇIKMIYO
OFFF ÇILDIRCAM!
toptan ses çıkmama sorunu bende yok ama dedğin doğru, sesler konusunda fifa çok daha başarılı
yeni döndüm
TOPTAN SES ÇIKMIYO
OFFF ÇILDIRCAM!
bende de bazen spiker sesi gelmiyor...anlamadım gitti..
yeni döndüm
TOPTAN SES ÇIKMIYO
OFFF ÇILDIRCAM!
toptan ses çıkmama sorunu bende yok ama dedğin doğru, sesler konusunda fifa çok daha başarılı
arkadaşlar ufak tefek sıkıntılar olsada oyun genel olarak çok başarılı, oyun içi tempo hiç düşmüyor top bi o kalede bi bu kalede;) yine top fiziği en üst seviyeye çıkartmışlar.
ayrıca wide kameraya aldığınız zaman hemen dikkatinizi çekiyor saha daha geniş harekat kabiliyetiniz daha fazla uzun paslar falan çok hoş olmuş...
Arkadaşlar ben bu oyunda Antialiasing'i açamıyorum 16x yapıyorum olmuyor tırtıklar gene gözüküyor.Nvidia driver'ın en son versiyon kurulu (Crysis için çıkanı) mesela profilden FIFA 08 seçiyorum AA'yı açıyorum oluyor Fakat PES Olmuyor PES 2008 profilde yok kendim ekliyorum ondan olabilirmi.
Oynuyorum : PES 2009/-/FarCry 2/-/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bitirdim : Medal of Honor : Airborne/-/Stranglehold/-/Bioshock (Mutlu Son)/-/F.E.A.R/-/Half Life 2 - EP One - EP Two/-/TimeShift/-/ Call of Duty 4: Modern Warfare /-/