ARKADAŞLAR.. PES NEXT-GEN TEKNOLOJİSİ İLE YAPILDI BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ.. VE HERŞEY ALT ÜST OLDU.. GEREK OYNANIŞ, GEREK GRAFİK HERŞEY NEXT-GEN OLDU..ŞİMDİ HERKES FİFA YA KÖTÜ DİYOR.. WALLAHİ FİFAYA MUHTAÇ KALDIM. HİÇ DEĞİLSE OYNANABİLİRLİK VAR AZ BİŞİ.
BENİM SİZE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU : PES NEXT-GEN İLE YAPILDIDA NE OLDU ?? KİM ŞU AN PESİ 1280x1024 ÇÖZ. VE HİGH KALİTEDE AYRICA TÜM AYARLAR AÇIK OYNAYABİLİYOR ?? 10 KİŞİDEN 1 İ ANCAK... BİDE FİFA NEXT-GEN OLURSA NE OLUR Bİ DÜŞÜNÜN.. TEK 1 PC BİLE AÇAMAZ FİFAYI.
BENCE FİFANIN BU SENE KÖTÜ OLMASI TAMAMEN SATIŞ TAKTİĞİ .. EA SANKİ YAPAMAZ MI MÜTHİŞ GRAFİKLERİ, HAREKETLERİ,. BENCE FİFANIN HERŞEYDEN HABERİ WARDI.. YANİ PESİN BÖYLE OLACAĞINI ( SORUNLU OLACAĞINI ) BİLİYORDU KESİN FİFA YAPIMCILARI..
PES2009 BU PESTEN HİÇ FARKLI OLMAYACAK.. NASIL PES3-4-5-6 TIPA TIP AYNIYSA BİR 3-4 SERİ DE AYNI OLACAK !! AMA FİFA NE YAPICAK ? İŞTE TAM O SIRADA, PESİN BODOSLAMA ZAMANINDA FİFA Bİ BOMBA PATLATICAK.. NEXT-GEN İ PC YE YERLEŞTİRİCEK.. VE PES SİLİNİCEK PİYASADAN.. SİLİNİCEK DERKEN SERİYE DEWAM EDİLİCEKTİR TABİ.. AMA Bİ KİŞİ BİLE ALMYCAK.. ALAN DA KOLEKSİYON İÇİN ALIR.
KISACA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU:
ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE FİFA ÖYLE Bİ AKIL OYUNU YAPACAKKİ !! ( HALA YAPIYOR ) PESİ ORTADAN KALDIRICAK..
ÖF BE AMMA KONUŞTUM
kimse almasa bile ben alırım kardeş bu nasıl bi komplo teorisidir yaw.fifa nın sahibinin aklına gelmemiştir
Bu nasıl bir hayal anlamadımki....! Fifa Pes'i ortadan kaldıracakmış. Fifa önce kendi kı.ını Pes'in altından altından bi kurtarsında ondan sonra bakarız...
Konami'yi satin almalari gerek belki oyle olur Ama yine de Konami elemanlarina Fifanin hastaligi bulasir bu sefer pes'de gider olmaz oyle sey.
Ne yalan söyliyim demosunu ilk oynadığımda biraz garip gelmişti. Ancak oyunun tam sürümünde biraz da oynayınca artık oynanışı tam anlamıyla oturdu diyebilirim. Pes 2008'in bence bu kadar eleştiri almasının sebebi yeni oynanış tarzının tam olarak oturmamasındna kaynaklanıyor. İşin ilginçi yeni motor nasıl oynarsanız ona göre cevap veriyor sanki. Yani hızlı ya da Allah ne verdiyse oynamaya kalkanlar Fifa tarzı "arcade" bir oyun tarzıyla karşılaşıyor. Oysa benim gibi gerçekten sahadaymışçasına oynamaya kalkanlar ise karşılarında bambaşka bir oyun buluyorlar. Örnek vermem gerekirse dün Newcastle United'la Master League'da Middlesbrough'la oynadım, 70 küsürlerde yediğim golle 0-1 kaybettim ancak bugüne kadar oynadığım en gerçekçi futbol deneyimlerinden biriydi ve tek kelimeyle maçın her dakikasından zevk aldım. Oyunun bir başka güzel yanı Pes 6'da zayıf takımla oynarken güçlü takımları fark atarak evine yollarken 2008'de tek kelimeyle ecel terleri döküyor olmam. Yine de güçlü takımları yenemiyor muyum? Tabii ki kazandığım oluyor ancak deyim yerindeyse maçı ben kazanmıyorum adamlar kaybediyorlar. Oyun sistemi bence bu kadar kusursuz. Tabi bir de şu var, sanırım oyunun güç dengeleri biraz ayar istiyor. İyi takım futbolcuları aşırı güçlü ya da yetenekli. Bir Manchester-Milan maçının verdiği zevk ve gerçekçilik bence Newcastle-Middlesbrough maçındakine oranla daha düşük. Bunu da süper futbolcu özelliklerine bağlıyorum. İnşallah yakında bir yama ile düzeltilir.