Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Pro Evolution Soccer 2008 [***ÇIKTI***]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008 [***ÇIKTI***] Sayfa: <<   < önceki  91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kadir Nar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Ekim 2007; 1:30:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

arkadaşlar kendi çalışmam çalışmalarım devam ediyor nasıl olmuş

Çok güzel olmuş.Manchester United'ınkinide yaparsan sevinirim

EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Ekim 2007; 1:41:48 

Master ligimden görüntüler :)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
macrolight

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 1:47:22 

bir arsenal fanatiği olarak yaptım futbol ingilterede başka

macrolight

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 1:58:49 

bu işi çözdüm galiba

darthnihilus

30 Ekim 2007; 2:32:55 

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

quote:

Orjinalden alıntı: loverdose

quote:

Orjinalden alıntı: ilhanizgin

ARKADAŞLAR.. PES NEXT-GEN TEKNOLOJİSİ İLE YAPILDI BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ.. VE HERŞEY ALT ÜST OLDU.. GEREK OYNANIŞ, GEREK GRAFİK HERŞEY NEXT-GEN OLDU..ŞİMDİ HERKES FİFA YA KÖTÜ DİYOR.. WALLAHİ FİFAYA MUHTAÇ KALDIM. HİÇ DEĞİLSE OYNANABİLİRLİK VAR AZ BİŞİ.

BENİM SİZE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU : PES NEXT-GEN İLE YAPILDIDA NE OLDU ?? KİM ŞU AN PESİ 1280x1024 ÇÖZ. VE HİGH KALİTEDE AYRICA TÜM AYARLAR AÇIK OYNAYABİLİYOR ?? 10 KİŞİDEN 1 İ ANCAK... BİDE FİFA NEXT-GEN OLURSA NE OLUR Bİ DÜŞÜNÜN.. TEK 1 PC BİLE AÇAMAZ FİFAYI.

BENCE FİFANIN BU SENE KÖTÜ OLMASI TAMAMEN SATIŞ TAKTİĞİ .. EA SANKİ YAPAMAZ MI MÜTHİŞ GRAFİKLERİ, HAREKETLERİ,.
BENCE FİFANIN HERŞEYDEN HABERİ WARDI.. YANİ PESİN BÖYLE OLACAĞINI ( SORUNLU OLACAĞINI ) BİLİYORDU KESİN FİFA YAPIMCILARI..

PES2009 BU PESTEN HİÇ FARKLI OLMAYACAK.. NASIL PES3-4-5-6 TIPA TIP AYNIYSA BİR 3-4 SERİ DE AYNI OLACAK !! AMA FİFA NE YAPICAK ? İŞTE TAM O SIRADA, PESİN BODOSLAMA ZAMANINDA FİFA Bİ BOMBA PATLATICAK.. NEXT-GEN İ PC YE YERLEŞTİRİCEK.. VE PES SİLİNİCEK PİYASADAN.. SİLİNİCEK DERKEN SERİYE DEWAM EDİLİCEKTİR TABİ.. AMA Bİ KİŞİ BİLE ALMYCAK.. ALAN DA KOLEKSİYON İÇİN ALIR.

KISACA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU:

ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE FİFA ÖYLE Bİ AKIL OYUNU YAPACAKKİ !! ( HALA YAPIYOR ) PESİ ORTADAN KALDIRICAK..

ÖF BE AMMA KONUŞTUM

kimse almasa bile ben alırım kardeş bu nasıl bi komplo teorisidir yaw.fifa nın sahibinin aklına gelmemiştir

Bu nasıl bir hayal anlamadımki....!
Fifa Pes'i ortadan kaldıracakmış. Fifa önce kendi kı.ını Pes'in altından altından bi kurtarsında ondan sonra bakarız...

Konami'yi satin almalari gerek belki oyle olur
Ama yine de Konami elemanlarina Fifanin hastaligi bulasir bu sefer pes'de gider olmaz oyle sey.

Ama arkadasim cidden Komplo Teorisini sollamis..

QuanoM

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 3:44:04 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Zeki görünmeye çalışma;
Çok haklı olduğun için ağlama;
Yalanlarla dolanlarla kurulanma;
Çünkü sonunda kendinden nefret edeceksin.
Father Torque

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 8:22:51 

Ne yalan söyliyim demosunu ilk oynadığımda biraz garip gelmişti. Ancak oyunun tam sürümünde biraz da oynayınca artık oynanışı tam anlamıyla oturdu diyebilirim. Pes 2008'in bence bu kadar eleştiri almasının sebebi yeni oynanış tarzının tam olarak oturmamasındna kaynaklanıyor. İşin ilginçi yeni motor nasıl oynarsanız ona göre cevap veriyor sanki. Yani hızlı ya da Allah ne verdiyse oynamaya kalkanlar Fifa tarzı "arcade" bir oyun tarzıyla karşılaşıyor. Oysa benim gibi gerçekten sahadaymışçasına oynamaya kalkanlar ise karşılarında bambaşka bir oyun buluyorlar. Örnek vermem gerekirse dün Newcastle United'la Master League'da Middlesbrough'la oynadım, 70 küsürlerde yediğim golle 0-1 kaybettim ancak bugüne kadar oynadığım en gerçekçi futbol deneyimlerinden biriydi ve tek kelimeyle maçın her dakikasından zevk aldım. Oyunun bir başka güzel yanı Pes 6'da zayıf takımla oynarken güçlü takımları fark atarak evine yollarken 2008'de tek kelimeyle ecel terleri döküyor olmam. Yine de güçlü takımları yenemiyor muyum? Tabii ki kazandığım oluyor ancak deyim yerindeyse maçı ben kazanmıyorum adamlar kaybediyorlar. Oyun sistemi bence bu kadar kusursuz. Tabi bir de şu var, sanırım oyunun güç dengeleri biraz ayar istiyor. İyi takım futbolcuları aşırı güçlü ya da yetenekli. Bir Manchester-Milan maçının verdiği zevk ve gerçekçilik bence Newcastle-Middlesbrough maçındakine oranla daha düşük. Bunu da süper futbolcu özelliklerine bağlıyorum. İnşallah yakında bir yama ile düzeltilir.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
zeus1907

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 9:46:44 

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

barajdaki oyuncu sayısını yükseltmeyi beceren varmı

tatktik tuşu + yukarı veya aşağı tuşları

peki barajın yerini ayarlayabiliyor muyuz ?

bi de bugün maç yaparken bi şut çektim rakip defansın eline çarptı hakem çift vuruş verdi. bu da oyundaki yeniliklerden birisiiiii

@Lsr

kırmızı ok gibi olan şeyle gösterdiğim şeye tuş ataman lazım. onun yukarı ve aşğı tuşları ile zoom yapılıyo.

oyun çok zor olmuşş, aşırı kastırıo rakip, heleki ceza sahasına yakın bi yerden frikik atarlarsa %99 gol oluyo, buna bi çözüm lazım.

heleki adamlar galipken adamı sinir ediolar, sürekli top çeviriolar, köşeye gidip top saklıolar...

The Avatar Last Airbender Fan Club

[DMC]

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 10:30:44 

genel olarak oyun begenilmiyor galiba

Katılım zamanı: 2 Eylül 2006;
homeknight

30 Ekim 2007; 10:35:17 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

barajdaki oyuncu sayısını yükseltmeyi beceren varmı

tatktik tuşu + yukarı veya aşağı tuşları

peki barajın yerini ayarlayabiliyor muyuz ?

bi de bugün maç yaparken bi şut çektim rakip defansın eline çarptı hakem çift vuruş verdi. bu da oyundaki yeniliklerden birisiiiii

@Lsr

kırmızı ok gibi olan şeyle gösterdiğim şeye tuş ataman lazım. onun yukarı ve aşğı tuşları ile zoom yapılıyo.

oyun çok zor olmuşş, aşırı kastırıo rakip, heleki ceza sahasına yakın bi yerden frikik atarlarsa %99 gol oluyo, buna bi çözüm lazım.

heleki adamlar galipken adamı sinir ediolar, sürekli top çeviriolar, köşeye gidip top saklıolar...

Barajdaki adam sayısını L2 ve yukarı yön tuşuyla arttırabiliyoruz, böylelikle barajı kendimiz ayarlamış oluyoruz,

Top çevirme işinide arkadan forma çekme ile halledebiliyoruz, bende R1+L2 tuşuyla yapılıyor, ama bazı yerlerde R1+X diyede yazabiliyor.

eozen81

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 10:36:04 

Free-Kick antremanı yapıyorum, şut tuşuna bastıktan sonra çubuk ortalara geldiğinde normal kısa pası tuşu / orta tuşu / arapası tuşu na basıyorum ama çok zor gol atmak ya sizlerde durum nasıl

COWON A2 30 GB PORTABLE MEDIA PLAYER (PMP) Incelemesi
SAMSUNG 37R81B LCD TV Görüntülerim ve Genel Inceleme, Yorumlar
LOGITECH HARMONY 520 EVRENSEL KUMANDA INCELEMESİ
KENWOOD KRF-V6090D AVR ve ONKYO HTP 103E 6.1 Ev Sinema Sistemi İncelemesi
PHILIPS PHILISHAVE HQ 7782 TRAS MAKINASI Incelemesi
AL[e]N

Me