bende hiç kasılmıyor 7600gs sonic gücünü belli etti bu oyunla iyiki 1600 almamışım ddr3 palit overclocktada süper 540/1600 de 60 fps oyuniçi, replaylarda 30 a düşüyor ancak işlemcim amd 3000, 1 gb ram buna rağmen gayet iyi oyun
bu arada arkadaşlar pes 2008 açıldığında 60 hz ile açıyor monitördende kontrol edebilirsiniz tavsiyem 85 hz ye ayarlayın bunun için ben rivatuner kullanıyorum , başka bir ekran tazeleme programıda kullanabilirsiniz refreshlock gibi bu sayede dalgalanmanında önünü ciddi şekilde kesersiniz. ben vsynch açmıyorum 85 hz de gayet iyi
p4 2.8 1.5gb ram 7600gs sonic ve 7600gt hızında hocam nası sende kasmıyor ya bende ceza sahasında high da kasılıyor hayret bişi yaaa deli olucam
sana göre 60 kare akıcıdır ona göre 30 kare
bende dediğim gibi oynanışa etki eden bir kasılma olmuyor hatta AFx16 AAx4 de oynuyorum
ceza sahası 60 fps
Orijinal boyut için tıklatın
replay 30 fps
ilk olarak ekran kartı en son sürücüsünü yükleyin daha sonra refreshrate ya da rivatuner ile ekran kartı ayarlarını 85 hz ye sabitlemek ya da çözünürlüğünüzün maksimum tazeleme oranını seçmek, ben settings de sadece use frame skipping açıyorum diğerleri kapalı vsynch iptal.
ayrıca ekran kartı ayarlarınızdan triple buffering diye bi ayar var onu on durumuna getirirseniz vsynch açsanızda performansa yardımcı olur.
sizde bilmiyorum ama ben ne zaman vsynch açsam fps max 50 oluyor ve oyun takılıyor ayrıca use frame skipping açıncada yavaş çekim oluyor oyun yavaşlıyor bu yüzden vsynch off , use frame skipping açık oynuyorum.
Nedense bu sene oyunu ilk izlenimlerinde beğenmeyen arkadaşlar var. Ama bence oyun mükemmel. Tamam ufak tefek buglar hatalar falanda yok değil ama oyunun güzelliğine balta vuracak kadar da değiller. Oyunun kasma meselesine gelince. Bazı arkadaşların sistemine göre benimkinden daha iyi olması gerekirken kasım kasım kasılıyor demişler. Anlayamadım. Çünkü ben 6600 Gt 128 Mb. lık ekran kartım, 3.2 GHz lik işlemcim ve 1 Gb lık ram ile High de (Normalde High açılmıyor ama yama ile hallettim) en ufak bir takılma olmadan oynuyorum. Replayler ve ara animasyonlarda hafif görüntü ağırlaşması var, oda benim için sorun teşkil etmiyor. Çünkü oyun içinde en ufak sorunum yok. Takır takır oynuyorum. Üstelik wide kamera bir harika.
Ouncuların yandan koşuşları leylek gibi çok komik. Bunu düzeltemezler artık. Ama gerek oyun atmosferi olsun gerekse pozisyonlardaki gerçekçilik olsun tam bir futbol şöleni bana göre. Spiker fifaya benzemiş. Buna kötü olmuş diyenler var anlamıyorum. Nesi kötü. Önceki spiker tam bir uyuzdu. Heyecan yok. Adrenalin yok. Bu adam ceza sahasındaki tehlikelerde kendini kaybediyor. Çok iyi bir anlatım tarzı var. Spiker tam puan. Top fiziği balon gibi diyenlerede katılmıyorum. Alakası yok. Top fiziği budur arkadaş. İster inanın ister inanmayın ama Pes 2008 den sonra Pes 6 ya girip bi iki maç yapın. Top fiziğindeki gelişmeyi böylece daha iyi görürsünüz. Hakemin gol olur olmaz düdük öttürmesi berbat ötesi. Hemde çizgiyi geçer geçmez düdük çalıyor. Bu olmamış.
Neyse şunlar bunlar işte. Ben bu oyunu doya doya oynarım. İnanılmaz zevk alıyorum. Pes 6 sadece multiplayer için duruyor bende. Yakında serverları kapanınca onuda kaldırıp Pes 2008 in tadını iyice çıkarırım.
Ben yinede son olarak şunu söylüyorum. Oyunu alıp oynamamış olanlar hiçbir yoruma bakmasınlar ve gidip alsınlar. Kendileri test etsinler. Çünkü hiç alakası olmayan şeyler söyleniyor. Bu kişilerin samimiyetlerinede güvenmiyorum. Böyle futbol oyununu bulmuşlar. Birde tutup çamur atıyorlar.
Söyledikleri gerçek eleştirilere lafım yok ama gerçek dışı olan birçok eleştiri var. Haberiniz olsun. Oyun benim için 10 üzerinden 9 puanı rahat rahat alıyor.
Nedense bu sene oyunu ilk izlenimlerinde beğenmeyen arkadaşlar var. Ama bence oyun mükemmel. Tamam ufak tefek buglar hatalar falanda yok değil ama oyunun güzelliğine balta vuracak kadar da değiller. Oyunun kasma meselesine gelince. Bazı arkadaşların sistemine göre benimkinden daha iyi olması gerekirken kasım kasım kasılıyor demişler. Anlayamadım. Çünkü ben 6600 Gt 128 Mb. lık ekran kartım, 3.2 GHz lik işlemcim ve 1 Gb lık ram ile High de (Normalde High açılmıyor ama yama ile hallettim) en ufak bir takılma olmadan oynuyorum. Replayler ve ara animasyonlarda hafif görüntü ağırlaşması var, oda benim için sorun teşkil etmiyor. Çünkü oyun içinde en ufak sorunum yok. Takır takır oynuyorum. Üstelik wide kamera bir harika.
Ouncuların yandan koşuşları leylek gibi çok komik. Bunu düzeltemezler artık. Ama gerek oyun atmosferi olsun gerekse pozisyonlardaki gerçekçilik olsun tam bir futbol şöleni bana göre. Spiker fifaya benzemiş. Buna kötü olmuş diyenler var anlamıyorum. Nesi kötü. Önceki spiker tam bir uyuzdu. Heyecan yok. Adrenalin yok. Bu adam ceza sahasındaki tehlikelerde kendini kaybediyor. Çok iyi bir anlatım tarzı var. Spiker tam puan. Top fiziği balon gibi diyenlerede katılmıyorum. Alakası yok. Top fiziği budur arkadaş. İster inanın ister inanmayın ama Pes 2008 den sonra Pes 6 ya girip bi iki maç yapın. Top fiziğindeki gelişmeyi böylece daha iyi görürsünüz. Hakemin gol olur olmaz düdük öttürmesi berbat ötesi. Hemde çizgiyi geçer geçmez düdük çalıyor. Bu olmamış.
Neyse şunlar bunlar işte. Ben bu oyunu doya doya oynarım. İnanılmaz zevk alıyorum. Pes 6 sadece multiplayer için duruyor bende. Yakında serverları kapanınca onuda kaldırıp Pes 2008 in tadını iyice çıkarırım.
Ben yinede son olarak şunu söylüyorum. Oyunu alıp oynamamış olanlar hiçbir yoruma bakmasınlar ve gidip alsınlar. Kendileri test etsinler. Çünkü hiç alakası olmayan şeyler söyleniyor. Bu kişilerin samimiyetlerinede güvenmiyorum. Böyle futbol oyununu bulmuşlar. Birde tutup çamur atıyorlar.
Söyledikleri gerçek eleştirilere lafım yok ama gerçek dışı olan birçok eleştiri var. Haberiniz olsun. Oyun benim için 10 üzerinden 9 puanı rahat rahat alıyor.
+++1907
süpersin üstad
SENDE PES Mİ OYNOSUN SABAHIN KORUNDE YOKSA BEN GIBI MILAN SAMPIYON OLDUUU
AA ve AF yi yüksek düzeylere aldığım zaman gol sevinçlerinde fps düşüyü o ayrı
arkadaşımdada athlon64 3700+ , 2600pro sonic , 1gb ram var, arasıra ortada çıkan vsync çizgisi dışında bi problem yok. bende oda yok, imkan olsa dahada yükseltcem çözünürlüğü.
1600x1200 çözünürlükte,catalyst de herşey en yüksek seviyede ayarlı ve oyunu high çalıştırıyorum,wait for sync açık,frame skipping kapalı, oyunu normalde 60 kare oynuyorum ama arada sırada kare sayısı 55e falan düşüyor ve bu anlarda çok yavaşlıyor,sanki ağır çekim gibi oluyor,replaylarda 40 civarında bir kare sayısı alıyorum ama görüntü çok yavaş, oyun kesin sorunlu,normal oyunlarda kare sayısı duşunce oyun yavaşlamıyor, patch ne zaman çıkacak bilen var mı
bende hiç kasılmıyor 7600gs sonic gücünü belli etti bu oyunla iyiki 1600 almamışım ddr3 palit overclocktada süper 540/1600 de 60 fps oyuniçi, replaylarda 30 a düşüyor ancak işlemcim amd 3000, 1 gb ram buna rağmen gayet iyi oyun
bu arada arkadaşlar pes 2008 açıldığında 60 hz ile açıyor monitördende kontrol edebilirsiniz tavsiyem 85 hz ye ayarlayın bunun için ben rivatuner kullanıyorum , başka bir ekran tazeleme programıda kullanabilirsiniz refreshlock gibi bu sayede dalgalanmanında önünü ciddi şekilde kesersiniz. ben vsynch açmıyorum 85 hz de gayet iyi
p4 2.8 1.5gb ram 7600gs sonic ve 7600gt hızında hocam nası sende kasmıyor ya bende ceza sahasında high da kasılıyor hayret bişi yaaa deli olucam
sana göre 60 kare akıcıdır ona göre 30 kare
bende dediğim gibi oynanışa etki eden bir kasılma olmuyor hatta AFx16 AAx4 de oynuyorum
ceza sahası 60 fps
replay 30 fps
ilk olarak ekran kartı en son sürücüsünü yükleyin daha sonra refreshrate ya da rivatuner ile ekran kartı ayarlarını 85 hz ye sabitlemek ya da çözünürlüğünüzün maksimum tazeleme oranını seçmek, ben settings de sadece use frame skipping açıyorum diğerleri kapalı vsynch iptal.
ayrıca ekran kartı ayarlarınızdan triple buffering diye bi ayar var onu on durumuna getirirseniz vsynch açsanızda performansa yardımcı olur.
sizde bilmiyorum ama ben ne zaman vsynch açsam fps max 50 oluyor ve oyun takılıyor ayrıca use frame skipping açıncada yavaş çekim oluyor oyun yavaşlıyor bu yüzden vsynch off , use frame skipping açık oynuyorum.
FPS ben de 60 dan aşağı inmiyo fakat takılmalarda yok değil
arkadaşlar bence oyun kötü bi fifa taklidinden başka bişey değil.grafik felan tamam ama oynanabilirlik berbat. banane lisanslardan grafikten.beşiktaşa bosporus dememişlerde ne olmuş.kaleciler berberbat şimdi başlasam 1 gün sürer başlamıycam. ama bence oyun tam bi hayal kırıklığı.fifa taklidi yapıp fifanın müşterilerini kapmaya çalışmışlar o kadar. bunu oynayana kadar fifa oynarım daha iyi.
Yaradan beni dünya arenasına soktuğunda tektim, Her nefesi soluduğumda hep yektim, Bu ücralarda ben benimi kaybettim, Ve düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim. Sagopa Kajmer
bende ve arkadaşta normal monitör var 17" oyun oynarken bazı sahnelerde gol atınca veya şut çekince kale görünmüyor replayden ancak nasıl gittiğin görebiliyoruz topun neden böyle oluyor yardımcı olabilcek olan var mı acaba
dostum vsync,frame skip ve nullify dan mı bahsediyorsun? sanırım bendede aynı sorun var,şu an 3'üde işaretli,oyun gayet akıcı oynanıyor,ama sadece ceza sahasında adam sayısı artınca oyun kasılıyor hepsi bu,onun dışında bir sorunum yok.tam olarak ne yapmam lasım anlatırmısn acaba ceza sahasınında kasmasını gidermem için?
arkadaşlar bu takılmalar dediğiniz herhalde hıçkırık gibi bişi o tamamen oyunla alakalı bi durum özellikle bazı stadlarda olan bir durum sanırım, cidden yama lazım oyuna
arkadaşlar benim gördüğüm kadarıyla oyunda 3 ayrı çeşit kasılma var
1-vsync ve frame skip on olunca,sadece ceza sahasında olan kasılma 2-vsync on frame skip off olunca,seyircilerin ve frikik,korner gbi olayların adeta ağır çekimdeymiş gibi olması 3-vsync off olunca,ekranda oluşan dalgalanmalar sonucu oluşan kasılma..
bunların içinde en sağlıklısı 1. seçenek,zira ben onu kullanıyorum,ve bildiğim kadarıyla ps3 te bile bu ceza sahası kasılması varmış..vsync i kapamakda bir çözüm tabi,lakin dalgalanmalara bir çözüm gerekiyor..yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar masterlig de maç tekrarlarını izleme diye bişey olacaktı var mı öyle bişey bir de oyuna istediğimiz şarkıyı atabilecektik öyle bişey var mı?
Arkadaşlar oyuna kendi facemi upload edecektim ama belli bir PES puanı gerekiyor sanırım. Bunun için illa birkaç maçmı yapmak gerekiyor? Bunun yerine biriniz buraya hazır bir Option Fİle, yeterli puana sahip, upload edebilirmi. .
bazı arkadaşlar stat yapma yok mu diye sormuş . sanırım bunlar maç yapıp puan topladıkça açılabilir galery den . bi de hattrick yapma falan gibi görevlerin olacağı bi moddan söz ediliyodu onu da göremedim.belki o da puan topladıkça açılır.
tabi abi videomu izleyin
Yaradan beni dünya arenasına soktuğunda tektim, Her nefesi soluduğumda hep yektim, Bu ücralarda ben benimi kaybettim, Ve düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim. Sagopa Kajmer
refreshlock programını bulup indiriyoruz,ztn 200kb bişey,daha sonra genelde standard olan 32BPP 1024*768 i bulup,75Hz yi seçiyoruz.yukardan refresh overriding on u işaretliyip,advanced'a girip run this program windows boot diyoruz ki windows her açıldığında bu programda otomatik açılsın.daha sonra oyunun options'ından vsync'i kapatıp frame skip'i KESİNLİKLE açıyoruz..ve tadaa!!hem seyirci,frikik vs animasyonları normal hızda,hemde ceza sahasındaki ölümcül kasılma yok..arada 1-2 snlik frame atlamaları olmuyor değil,ama patch gelene kadar idare ediniz artk ;)
refreshlock programını bulup indiriyoruz,ztn 200kb bişey,daha sonra genelde standard olan 32BPP 1024*768 i bulup,75Hz yi seçiyoruz.yukardan refresh overriding on u işaretliyip,advanced'a girip run this program windows boot diyoruz ki windows her açıldığında bu programda otomatik açılsın.daha sonra oyunun options'ından vsync'i kapatıp frame skip'i KESİNLİKLE açıyoruz..ve tadaa!!hem seyirci,frikik vs animasyonları normal hızda,hemde ceza sahasındaki ölümcül kasılma yok..arada 1-2 snlik frame atlamaları olmuyor değil,ama patch gelene kadar idare ediniz artk ;)
Sağol arkadaşım çok az kasılma oluyor başka hiç kasma kalmadı sağol valla
+++1907
süpersin üstad
---1907
Benim notum 100 üzerinden 65. O da en iyimser notum.
Peki arkadaşım saol güzel oluyor harbiden..Ama birşey sorucam peki bu program benim pc deki diğer oyunları etkilermi ? Yani diğer oyunlara gireceğim zaman kapatsam programı olurmu normal halinde ? çünkü diğer oyunlarla bir problemim yok
olur tabi niye olmasın bu arada sanırım stad bazında sorun var zira bir stadda kasılmadan oynadığım maçı başka bir stadda oynadım bu yukarki yöntemle,yine kasılmalar oldu patch lasım paaaaaaatch!!!
arkadaşımdada athlon64 3700+ , 2600pro sonic , 1gb ram var, arasıra ortada çıkan vsync çizgisi dışında bi problem yok. bende oda yok, imkan olsa dahada yükseltcem çözünürlüğü.
Hocam AA yı nasıl açıyonuz Pes 2008'de ?
NVİDİA kontrol panelde bi bölüm var, istedğin oyuna özel AA AF.... bidünya ayar yapabiliosun, ordan yapabilirsin, tabi kartın nvidia ise
Hocam AA yı nasıl açıyonuz Pes 2008'de ?
NVİDİA kontrol panelde bi bölüm var, istedğin oyuna özel AA AF.... bidünya ayar yapabiliosun, ordan yapabilirsin, tabi kartın nvidia ise
o bölüm nedir abi? Program ayarları'mı ? orada PES 2008 yok. Driver mi güncellemem gerek?
Oynadığı Oyunlar -> Call Of Duty : Modern Warfare 2, SAW, PES 2010, NBA 2K10, Street Fighter IV Beklediği Oyunlar -> Assassin's Creed II, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2, Mafia 2, Alan Wake(Çıkarsa:)
arkadaşlar şu an fenerbahçe ile maç yapıyorum,oynadığım stad ise Konami Stadium yani 1 numaralı stad,ve öğlen.ne ceza sahasında ne oyunun genelinde hiç bir kasma yok..vsync ve frame skip'te açık.bence herkes bu stadda oynasın şimdilik hiçbir sorun yok zira,çok rahat akıcı keyifli bir oyun oluyor..sırayla diğer stadlarıda deniyip yazalım bence..1 numara benden olsun,gündüz kasmadan oynanabiliyor,şimdi diğer hava şartlarını denicem
Arkadaşlar eğer kitserver yüklü ise gerçek settings ayarları için belgelerimdeki pes2008 demo içindeki settings dosyasını(tabi oyunun düz settingsinden ayarladıktan sonra) yine belgelerimdeki pes2008 full dosyasının içindeki ile değiştirin,böylece hem gerçek çözünürlüğe hem de istediğin klavye ve joypad tuş ayarlarına kavuşursunuz.
evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi 1 numaralı KONAMI STADIUM da her mevsim gündüz gece hiç kasmadan oynayabilirsiniz diğerlerinide test edip yazacağım..
evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi 1 numaralı KONAMI STADIUM da her mevsim gündüz gece hiç kasmadan oynayabilirsiniz diğerlerinide test edip yazacağım..
evet doğru diyosun konaminin yama çıkarması lazım genede pes6 dada bazı stadlarda optimize sorunu olduğunu hatırlıyorum
nullify movie,baştaki tanıtım filmini direk geçmenize yarıyor..master lig gittiği kadar gider,sen oynadığın kadar ;) sanırım kar yok oyunda bu arada 2.stad olan ST.DE LUİS de kasma var ceza sahasında haberiniz olsun..şmdi sıradakileri denicem :)
5.stad olan Bristol Mary'de yağmurlu havalar kasıyor,açık havalar gayet güzel oynatıyor bu arada kasıyor dediğim,ceza sahası içini ve tam orta sahanın ortalarını kastediyorum