pc ye çıkarmama gibi bir hata yapmazlar umarım benim gibi onlarca insan sırf pes için yeni nesil pc topluyo bide ps3 alamazlar die düşünüorum eğer böle yaparlarsa kaybeden sadece biz diil konamide olur e o zmn onların aklını si.... nese selametle
ben ben oyun içi video istiyorum inşallah perşembe günü konami bir video gösterir cok merak ediyorum ya ama adamlar da haklı bir sürü yenilik yapacaklar ea calar malar şimdi
Konu 7. sayfaya geldi ama hala güvenemiyorum görüntülerin pc görüntüsü olduğuna,sizleride yanlış bildi vermek istemiyorum açıkcası Konami de hala pc ye de aynı böyle çıkıcak demedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 10 Temmuz 2007; 17:31:42 >
bence böyle cıkar çünkü ahım şahım bişey yok görüntülerde sanırım ign de pc xbox360 ve ps3 için aynı şekilde yayınlanacak deniyordu ama benim kafama asıl takılan konu bir de 18gb olacak bahsi geçti eğer öle bişey olursa biz 4 dvd falan alacaz heralde ama sanmıyorum pc de öle bişey olacağını bakalım senden video bekliyoruz HRNclk77 ayrıca o görüntülerin yani yenilerin ilk sayfadakinden farkı yok sanırım konami yeni oyun için c ronaldo ile anlaşmış onun için bu ssleri vermişler
oyun ilk açıklandığında tr ligi olucak dediler ve büyük ihtimallede olucaktır pc yede cıkıcak merak etmeyin. ayrıca yedek kulübesi olayı cok güzel olmus
bu oyun PC'de çıkmaz olur mu ya.. kim yazıyorsa öyle şeyleri atıp tutuyor resmen.. yazılanlar hiç mantıklı değil..
online oynamak için orjinal cd almak gerekiyor ve binlerce insan online maç yapıyor.. aklı başında hangi firma gidip de kendi pazarını daraltır.. PC yi ihmal eden firma kendisi kaybeder..
US, July 10, 2007 - With E3 2007 just about to begin in sunny Santa Monica, Konami announced the games that'll be on display at the show. Spanning multiple platforms, Konami is bringing out some big names, including Contra and Castlevania, as well as interesting new intellectual properties like Dewy's Adventure. Check below for the full listing.
* Castlevania: The Dracula X Chronicles Release date: Fall 2007 Genre: Action Platform: PSP system
* Contra 4 (working title) Release date: 2007 Genre: Action Platform: Nintendo DS
* Dance Dance Revolution Hottest Party Release date: Fall 2007 Genre: Music Platform: Wii
* Dance Dance Revolution SuperNOVA 2 Release date: Fall 2007 Genre: Music Platform: PlayStation 2
US, July 10, 2007 - With E3 2007 just about to begin in sunny Santa Monica, Konami announced the games that'll be on display at the show. Spanning multiple platforms, Konami is bringing out some big names, including Contra and Castlevania, as well as interesting new intellectual properties like Dewy's Adventure. Check below for the full listing.
* Castlevania: The Dracula X Chronicles Release date: Fall 2007 Genre: Action Platform: PSP system
* Contra 4 (working title) Release date: 2007 Genre: Action Platform: Nintendo DS
* Dance Dance Revolution Hottest Party Release date: Fall 2007 Genre: Music Platform: Wii
* Dance Dance Revolution SuperNOVA 2 Release date: Fall 2007 Genre: Music Platform: PlayStation 2
Başına Anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi gibi tekerrür çatlak sesler tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın
bu oyun PC'de çıkmaz olur mu ya.. kim yazıyorsa öyle şeyleri atıp tutuyor resmen.. yazılanlar hiç mantıklı değil..
online oynamak için orjinal cd almak gerekiyor ve binlerce insan online maç yapıyor.. aklı başında hangi firma gidip de kendi pazarını daraltır.. PC yi ihmal eden firma kendisi kaybeder..
ya bir şey sorcam alakasız olcak ama bu online oynama net hızıyla dogru orantılı dimi? yani tr de böyle oynamak zor olsa gerek?
yaw bi baktım konu nerelere gitmiş oyundan gelicek haberlerde hiç bi ses tok sanırım pes 08 beklentiler die bi konu açıyım baride gusel gusel konşsub pes ciler
yaw bi baktım konu nerelere gitmiş oyundan gelicek haberlerde hiç bi ses tok sanırım pes 08 beklentiler die bi konu açıyım baride gusel gusel konşsub pes ciler
Oyun 23 Ağustosda Leipzigh fuarında tanıtılacak ve oynanabilecek o zamana kadar haber çıkarmı çıkmazmı bilmem
Çok güzel bir oyun olacak. eminim bundan. Ama bunlar PS3 veya XboX için sanırsam. Pc için grafiklerde gelişme olacak mı? bilemiyorum. Umarım değişiklik olur. Zaten PES 6 en düşük kart olarak GeForce 3 istiyordu. şimdi en az GeForce 5 ister sanırsam...
Oynadığı Oyunlar -> Dead Space, Splinter Cell Double Agent, PES 2009, NBA 2K9, Battlefield 2, Street Fighter IV Beklediği Oyunlar - Assassin's Creed II, NFS : Shift, NBA 2K10, PES 2010, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 18 Temmuz 2007; 22:36:13 >
Oynadığı Oyunlar -> Dead Space, Splinter Cell Double Agent, PES 2009, NBA 2K9, Battlefield 2, Street Fighter IV Beklediği Oyunlar - Assassin's Creed II, NFS : Shift, NBA 2K10, PES 2010, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2,
pes 6 dan kanat sorununu halletmelerini ve 2 kişinin birden pres yapmasını engellemesini bekliyorum ( 2 kişi derken Şut tuşu ile yapılan pres yani saçmalık biz değil pc yönetiyor) o bakımdan
Lost, Prison Break, Heroes, Dexter, OZ, How I Met Your Mother, Two And a Half Men, My Name İs Earl, The O.C., Gossip Girl, Dawson's Creek ,CouplingUK, Family Guy, The Simpsons, Supernatural, Chuck, The Big Bang Theory, Band Of Brothers-720p , FRIENDS