ya beyler şu playstation gamepadlerine en çok benzeyen pc gamepad i hangisi bi bilgsi olan var mı? bende bi tane kontorland war iyi de çalışıyo ama biraz kalın. ps2 oynadıktan sonra kalas gibi geliyo elime.
ben pes i klavyede oynayınca hiç sevmemiştim.bi garip gelmişti.gamepad ile oynayınca kral oyun olduğunu anladım .iyi kötü bi gamepad almalısınız bence.çok daha güzel oluyor
o aparattan 50 ytl'ye aldığım dandik direksiyonda çıkmıştı,basit bir converter sadece,ama ps2'deki gibi hassas olmuyordu kontroller.direksiyon ps2'de neredeyse logitech hassasiyetindeyken pc'de geç tepki veriyordu,keza gamepad de öyle.kesinlikle tavsiye etmem pc için ona göre..
o aparattan 50 ytl'ye aldığım dandik direksiyonda çıkmıştı,basit bir converter sadece,ama ps2'deki gibi hassas olmuyordu kontroller.direksiyon ps2'de neredeyse logitech hassasiyetindeyken pc'de geç tepki veriyordu,keza gamepad de öyle.kesinlikle tavsiye etmem pc için ona göre..
dostum bende orjinal sony ps2 kolu var 2 tane ikisini 140 ytl ye aldım o yuzden bana cevırıcı lazım sen kullandıysan bıraz aydınlat bizi tıtresım oluyomu mesela yada lag oluyomu
Got these specs sent to me this morning thanks to Michael. To be completely honest it makes for ghastly reading and will frighten many people hoping to play PES 2008 on the PC. Rest assured though that those are only recommended specs.
Konami Blog Entry With Recommended Specs
Windows XP Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better 1GB RAM 6.5GB free memory 8x DVD-ROM drive DirectX 9.0c video card
256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better) DirectX 9.0c Soundcard DirectX 9.0c or higher Windows USB Gamepad 1280 x 720 resolution
Now for those running on chipsets not mentioned above such as the 8800 GTS etc. rest assured that the game will run on those. I know the specs are scary but the game will also run on PC's that don't meet that standard but with a sacrifice.
Oyun gerçekten sağlam geliyo gerek burada arkadaşlarımızın bulduğu resimler gerekse yurt dışındaki sitelerde ki görünümden anladığım kadarıyla gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu olacak hepimiz ve ben de dört gözle bekliyoruz en kısa zamanda çıkar umarım
senin fx 5200 olmasından dolayı shader 1.1 e destek var , shader 2.0 dada oyunu açarsın ama inanılmaz yavaş olur,pes 2008 ise low detayda oynarkende takılmalar yaşayabilirsin ekran kartını değiştirmeni tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Eylül 2007; 14:15:34 >
gelsin bir oynayalim... gerci ps2 ye alacam ama denemek lazim pc de
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
pc de pes game pesle oynamaz çünki hiç bir bilgisayar kolu play station kolu gibi kaliteli degil. ve ben kılavyeye alıştım. eskiden playstationda oynardım alım dedım eski günlerdekı gibi ama. pc de game ped zevk vermiyor. kılavye 1 numara bence.bu arada demo nerde hanı