Ya arkadaşlar kadıköyde yazıcıoğlundaki cdcileri bilirsiniz.Ordan geçerken PES2008 çıktı reklamı gördüm.PS3 zannettim.Baktım kocaman PC DVD-ROM yazıyo şok oldum.Sizce doğru mu?Bilen var mı çıkıp çıkmadığını....
Ya arkadaşlar kadıköyde yazıcıoğlundaki cdcileri bilirsiniz.Ordan geçerken PES2008 çıktı reklamı gördüm.PS3 zannettim.Baktım kocaman PC DVD-ROM yazıyo şok oldum.Sizce doğru mu?Bilen var mı çıkıp çıkmadığını....
yahu bugun baska bir forumda gordum ps2 icin ciktigini yaziyorlardi.. ama pc yi bilimiycem
ya yok sorun değil.Bilen varsa söylesin gerçekten pes2008 çıktı mı diye?Alırım yarın sonra yanlış olur geri de almazlar yazıcıoğlu öyle bir yer.Bende bozuk cdyle uğraşmim bi daha....
Haklısın.Hrnck düzgün paylaşım yapmayıp hep kendi sitene yönlendireceksen sürekli bırak bu topici başka biri açsın Ayrıca benim tanıtım videosundan çektiğim ve uzun uğraşlar sonucu buraya eklediğim resimleri sitene direk koymuşsun aferim Burdan pes 2008 hakkında herşeye ulaşabilirsiniz anında ekleniyor ben burdan takip ediyorum
Grafik bağımlılarının PC- Konsol tartışmasını okuyoruz gene. Ben eğer Playstation'ın bir artısını göstermek isteyecek olsam PS ONE' daki Vagrant Story'yi felan gösterirdim. PC'nin konsollardan iyi olmasının nedeni grafik değildir. Bir türlü anlatamıyoruz bunu insanlara. Göz boyayıp sanatı es geçen firmaların kurbanı, grafik bağımlısı insanlar. Peh.
valla kusra bakma ama oyunlardada sanatsal objeleri incelemek istemiyoruz illa sanat diyosan git galeri gez oyunlarda oynanılabilirlik ve grafik en onemli iki unsurdur
afedersin ama sana verelim bi tane süperultragrafikli zıp zıp mario oyunu onu oyna
ne de olsa oynanabilirlik ve grafik en önemli iki unsur
konu, hikaye, akıcılık, ve ilerleyen bölümlerde baymaması en önemsiz unsurlar
Got these specs sent to me this morning thanks to Michael. To be completely honest it makes for ghastly reading and will frighten many people hoping to play PES 2008 on the PC. Rest assured though that those are only recommended specs.
Konami Blog Entry With Recommended Specs
Windows XP Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better 1GB RAM 6.5GB free memory 8x DVD-ROM drive DirectX 9.0c video card
256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better) DirectX 9.0c Soundcard DirectX 9.0c or higher Windows USB Gamepad 1280 x 720 resolution
Now for those running on chipsets not mentioned above such as the 8800 GTS etc. rest assured that the game will run on those. I know the specs are scary but the game will also run on PC's that don't meet that standard but with a sacrifice.