nerdeyse iki aydır bu topice göz atmıyorum ama en son baktığımda türkiye ligi lisanslı bir şekilde oyunda var diyodunuz ve tr ligi yok diyenlere kafa tutuyodunuz..şimdide tr ligi yok fb gs bjk bilmem ne lisanslı olcak diyosunuz ben onada inanmıyorum şahsen.oyunun tek artısı taraftarlar gibi görünüyor
"Birbirinize karşı mütevazi olmanızı, Allah bana vahiyle emretti. Öyle ki, hiç kimse, kimseye karşı övünmesin ve hiç kimse, hiç kimseye zulmetmesin. " ( Hz Muhammed s.a.v. )
Gerçekten bir nevi devrim gibi duruyor PES 2008, oyuncu popülaritesi, face çalışmaları falan. Tek kıl tarafı bana göre PES'de her zaman en güçlü olan İngiliz takımlarının lisansının alınamayışı. Gerçi bu da zamanla PES hayranları tarafından patch lerle düzeltiliyor ama insan onu bekleyene kadar tabi sıkılmmıyor değil.
Birde ben duran topların daha mantıklı kullanılabilmesini bekliyorum, yani free-kickleri kornerleri bir türlü istediğimiz gibi atamıyoruz, bunun umarım önüne geçmişlerdir PES08'de artık
nolamaz
Uzaklaştırılmış 14 gün cezanın 6 günü kaldı.
15 Ağustos 2007; 15:06:05
uzun zamandır oyun bölümüne girmiyordum girdiğim iyi oldu bu pes7'nin haberini aldım biraz okudum konuyu menü çok beğenilmiş ama ben menü resimi göremedim çoğu resim açılmıyor neyse hayırlısı olsun çıksın bakalım
Şu ana kadar hiç pes oynamadım. Hep fifa oynadım pes 6 yı çok övdüler bi türlü oynama şansım olmadı ama bu 2008 i çıktığı gibi oynayacam gerçekten çok merak ediyorum nasıl bi oyun diye
Şu ana kadar hiç pes oynamadım. Hep fifa oynadım pes 6 yı çok övdüler bi türlü oynama şansım olmadı ama bu 2008 i çıktığı gibi oynayacam gerçekten çok merak ediyorum nasıl bi oyun diye
Arkadaşlar işte yep yeni iki video ben ağzım açık izledim.İzlemeyecek arkadaşlar için resimler çektim Kusura bakmayın ama PES bir kez daha fifayı yerin dibine sokacak VİDEO için TIK VİDEO için TIK(2)
quote:
http://www.winningelevenblog.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PıѪr -- 22 Ağustos 2007; 14:11:10 >
Arkadaşlar işte yep yeni iki video ben ağzım açık izledim.İzlemeyecek arkadaşlar için resimler çektim Kusura bakmayın ama PES bir kez daha fifayı yerin dibine sokacak VİDEO için TIK VİDEO için TIK(2)
quote:
http://www.winningelevenblog.com/
oha diyorum başka bişi diyemiorum. muhteşem olmuş. gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu olucak bence.
arkadaşlar oyun çok güzel grafiklerde çok iyi ama pc için sistem gereksinimlerini bilmiyorum. p4 3.00 ghz işlemci,ati radeon 9550 128 mb ekran kartı 512 mb ram la bu oyunu oynayabilirmiyim acaba