ilerde pc gelişirken konsol yerindemi saycak asıl konsol geccek pc yiiii
KOnsollar 3-5 senede bir çıkıyor,doğal olarak 3-5 senede bir gelişiyor.Ama,pc her 3-5 ayda bir gelişiyor
Atladığın şeyler var böyle yuvarlak laflar etmeden önce biraz araştırıp okuyun daha bugün Kaz Hirai (tanırmısın bilmem kendisi Sony Computer Entertainment Başkanıdır) PS3'ün asıl bomba etkisi yaratacak yapımlarının 4 5 hatta 6 yıl içinde geleceğini söylüyor konsollar geliştirilirken PC ler gibi 6 ayda bir değişen sistemlerden çok çok öte teknolojilerle geliştirilir ki 6 7 sene ömrü olsun... Dediğin gibi 3-5 senede bir gelişen konsollar değil konsolların mimarisinin tam anlamıyla çözülmesi sonucu gelişen oyunlar olacaktır(bkz. PS2-God of War 1-2) . Bunu ben değil koskoca president söylüyor konsol olayında işler pc deki gibi yürümedi yürümez... En çok güldüğüm kısımda yukarıda bazı measjlarda KZ2 hakkındaki sığ yorumlardı. Uluslararası yayıncılık bu oyunun görsel anlamda sınırları aştığını yaza dursun her yeni videosuyla ekran görüntüsüne sayfa sayfa makale yazılsın ve yapımına milyon dolarlar harcansın siz geçin havadan atın tutun olmaz kardeşim şuana kadar hiç bir yapıma bu kadar maddi ve manevi emek harcanmadı oyunculuk tarihinde ve o öve öve bitirilemeyen Crisis bile KZ2'nin grafiksel kalitesine yaklaşamaz bunu da ben söylemiyorum dergi editörleri söylüyor... Neyse kısacası PS3 için çok parlak bir gelecek var ve bunu forumlarda dönen safsatalar filan da asla bozamaz herkes içini rahat tutsun burada Sony gibi dünya devinden bahsediyoruz iki günlük bir firma değil bu ve işini biliyor bunu hepbirlikte göreceğiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoeless joe -- 4 Eylül 2007; 1:53:45 >
Grafik bağımlılarının PC- Konsol tartışmasını okuyoruz gene. Ben eğer Playstation'ın bir artısını göstermek isteyecek olsam PS ONE' daki Vagrant Story'yi felan gösterirdim. PC'nin konsollardan iyi olmasının nedeni grafik değildir. Bir türlü anlatamıyoruz bunu insanlara. Göz boyayıp sanatı es geçen firmaların kurbanı, grafik bağımlısı insanlar. Peh.
valla kusra bakma ama oyunlardada sanatsal objeleri incelemek istemiyoruz illa sanat diyosan git galeri gez oyunlarda oynanılabilirlik ve grafik en onemli iki unsurdur
O yüzden zaten en kaliteli oyunlar Blizzard,Bethesda, Rockstar,Quantic Dream gibi firmalardan çıkıyor. Bioshock'un yüksek puan almasının nedeni grafik sanıyorsundur sen şimdi! Neden Lost Planet Bioshock kadar yüksek not almadı. Grafik yüzünden mi?
Logo güzelmiş :) Yıllardır her sene Pes'i bir hevesle beklerim, fakat daha önce hiç böyle olmamıstı, ilk defa bu kadar cok heyecanlandım, umarım bekledigimiz gibi olur, ki eger olursa orjinal alıp adamların haklarını teslim etmek istiyorum...
Arkadaslar bu topic Pes 2008 topici eger ps3 mü PC mi tartısması yapacaksanız gidin gereksizlerde yapın, şu oyun topiclerini lütfen sacma sapan karsılastırmalarla (Pes-Fifa, PC-Ps3 vs..) kirletmeyelim!!!!
ben de ps3 yok sistemimde çok iyi değil. arkadaşla ps3 cafe ye gitmiştik4 tane oyun oynadık içlerinden sadece carbon orta ayar bir ekran kartının verdiği görüntüyü verdi diğerler ciddi diyorum berbat ötesi. mesela bi araba yarışı var flatout a benzeyen(adını unuttum arabadan silah falan çıkıyor) bu kadarmı berbat görüntü olur. bunun sebebi ney yani ordaki lcd olabilirmi?(markasını önce duymamıştım) yada oyunlarmı? (ama carbon da bile grafik o kaar iyi değildi.) amacım tartışma değil sadece bu neyden kaynaklanıyor çünkü ps3 ün bu kadar kötü grafik vermemesi lazım. ps2 de oynuom sandım.
Orjinalden alıntı: fifo
Ya bu pc konsol tartışması yapıpta konsolları önde gören sadece bizim millette var galiba. Ps3 salonuna gittim geçen gün formula ps2 sandım.
Hayret bende ps1 zannetim...Dostum ufak at da civcivler yesin.Yazik hayvanlar ac kalmasin...
demo okullar açılmadan çıksa süper olucak ben bu yıl orta 1 deyim onun için ewdekiler sıkı ve disiplinli ol falan dediler bide okulum degisti bu öretmenlerde cok kazık yani pes cıktıgında benim onu alıp oynamam foruma girip saatlerce kalmam maalesef artık yok ama ben yalwarrım yinede okullar warkende en fazla günde 2 saat derim olur
Orjinalden alıntı: ondeire
ben de ps3 yok sistemimde çok iyi değil. arkadaşla ps3 cafe ye gitmiştik4 tane oyun oynadık içlerinden sadece carbon orta ayar bir ekran kartının verdiği görüntüyü verdi diğerler ciddi diyorum berbat ötesi. mesela bi araba yarışı var flatout a benzeyen(adını unuttum arabadan silah falan çıkıyor) bu kadarmı berbat görüntü olur.
bunun sebebi ney yani ordaki lcd olabilirmi?(markasını önce duymamıştım) yada oyunlarmik vememesi lazım. ps2 de oynuom sandım.
%1000 goruntuyu 480 p aliyorlardir.Yani goruntuyu scarttan aliyorlardir.O cop grafikli carbonu ayni hdtvde bi 480p sine bak bide 720 p sine arada daglar taslar kadar fark var.Bizim cafeye gelsen aradaki inanilmaz farki gosterirdim.Ve sunu soyluyorum m.stormu en kral pc nin bile gucu yetmez cunku inanilmaz bir islem gucu istiyor...yeri geldigi zaman onlarca arac ayni anda vidalarina kadar parcalarina ayriliyor...3.2X9 ghz lik bir islemci boru degil yani bu...
%1000 goruntuyu 480 p aliyorlardir.Yani goruntuyu scarttan aliyorlardir.O cop grafikli carbonu ayni hdtvde bi 480p sine bak bide 720 p sine arada daglar taslar kadar fark var.Bizim cafeye gelsen aradaki inanilmaz farki gosterirdim.Ve sunu soyluyorum m.stormu en kral pc nin bile gucu yetmez cunku inanilmaz bir islem gucu istiyor...yeri geldigi zaman onlarca arac ayni anda vidalarina kadar parcalarina ayriliyor...3.2X9 ghz lik bir islemci boru degil yani bu...
dostum motorstormu gördüm çok şükür.dediğin gibi çok iyi grafikler var ve de iyi bir işlemciye ihtiyacın var fakat biraz abarttın gibime geldi.en kral pc demek yakında 8 çekirdekli pc anlamına geliyor.cell işlemci asla o işlemcilerle yarışamaz.ama dediğin gibi grafiklerine bayıldım oyunun
Ben sizden prerendered ss istemedim muhtemelen siz bunları da bilmezsiniz çünkü 1-2 yıl önce ps2 ile oyun dünyasına gözlerinizi açtınız. Ben arcade salonlarda başladım oyun oynamaya dediğim salonda 720p ile motorstorm oynadım nextgenlik bir yanı yoktu. 256MB sistem rami olan 7950 ayarı kart kullanan bir makinayı hala günümüz pcleri ile karşılaştırmayın anlayanlara malzeme oluyosunuz.
dostum motorstormu gördüm çok şükür.dediğin gibi çok iyi grafikler var ve de iyi bir işlemciye ihtiyacın var fakat biraz abarttın gibime geldi.en kral pc demek yakında 8 çekirdekli pc anlamına geliyor.cell işlemci asla o işlemcilerle yarışamaz.ama dediğin gibi grafiklerine bayıldım oyunun
Ama kratos bi çekirdek eksik dostum
Ben sizden prerendered ss istemedim muhtemelen siz bunları da bilmezsiniz çünkü 1-2 yıl önce ps2 ile oyun dünyasına gözlerinizi açtınız. Ben arcade salonlarda başladım oyun oynamaya dediğim salonda 720p ile motorstorm oynadım nextgenlik bir yanı yoktu. 256MB sistem rami olan 7950 ayarı kart kullanan bir makinayı hala günümüz pcleri ile karşılaştırmayın anlayanlara malzeme oluyosunuz.
Sen konsolları pc mantığı ile düşünmeye devam et...
Sen konsolları pc mantığı ile düşünmeye devam et...
2 gün sonra konsolda oyunların kasacağını da düşünüyordur şimdi
ilerde pc gelişirken konsol yerindemi saycak asıl konsol geccek pc yiiii
KOnsollar 3-5 senede bir çıkıyor,doğal olarak 3-5 senede bir gelişiyor.Ama,pc her 3-5 ayda bir gelişiyor
Atladığın şeyler var böyle yuvarlak laflar etmeden önce biraz araştırıp okuyun daha bugün Kaz Hirai (tanırmısın bilmem kendisi Sony Computer Entertainment Başkanıdır) PS3'ün asıl bomba etkisi yaratacak yapımlarının 4 5 hatta 6 yıl içinde geleceğini söylüyor konsollar geliştirilirken PC ler gibi 6 ayda bir değişen sistemlerden çok çok öte teknolojilerle geliştirilir ki 6 7 sene ömrü olsun... Dediğin gibi 3-5 senede bir gelişen konsollar değil konsolların mimarisinin tam anlamıyla çözülmesi sonucu gelişen oyunlar olacaktır(bkz. PS2-God of War 1-2) . Bunu ben değil koskoca president söylüyor konsol olayında işler pc deki gibi yürümedi yürümez... En çok güldüğüm kısımda yukarıda bazı measjlarda KZ2 hakkındaki sığ yorumlardı. Uluslararası yayıncılık bu oyunun görsel anlamda sınırları aştığını yaza dursun her yeni videosuyla ekran görüntüsüne sayfa sayfa makale yazılsın ve yapımına milyon dolarlar harcansın siz geçin havadan atın tutun olmaz kardeşim şuana kadar hiç bir yapıma bu kadar maddi ve manevi emek harcanmadı oyunculuk tarihinde ve o öve öve bitirilemeyen Crisis bile KZ2'nin grafiksel kalitesine yaklaşamaz bunu da ben söylemiyorum dergi editörleri söylüyor... Neyse kısacası PS3 için çok parlak bir gelecek var ve bunu forumlarda dönen safsatalar filan da asla bozamaz herkes içini rahat tutsun burada Sony gibi dünya devinden bahsediyoruz iki günlük bir firma değil bu ve işini biliyor bunu hepbirlikte göreceğiz...
Senin PS 3 un var galiba yada alcaksın bu kadar ateşli bi savunma gormedim sony den para alıyosun galiba ( o presidentten )
Haklısın.Hrnck düzgün paylaşım yapmayıp hep kendi sitene yönlendireceksen sürekli bırak bu topici başka biri açsın Ayrıca benim tanıtım videosundan çektiğim ve uzun uğraşlar sonucu buraya eklediğim resimleri sitene direk koymuşsun aferim Burdan pes 2008 hakkında herşeye ulaşabilirsiniz anında ekleniyor ben burdan takip ediyorum
yeni logo çok güzel oyunda çok güzel bi videosunu izlemiştim Türkiye fransaya gol atıyo görüntülerde mükemmel zaten pestende daha aşağısı beklenmezdi fifamı canım bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 5 Eylül 2007; 13:45:09 >