Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## Sayfa: <<   < önceki  17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
a_eagle

4 Eylül 2007, 12:27:22  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Filistin

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: NötronBombası

İnşAllah kasmadan oynarım ya

oynarım değil oynarız,
hep birlikte dua edelim ki cümleten dua tez kabul olurmuş

Evet cümleten amin diyek o zaman

AMİN...

Allah ım sen pc mize güc ver yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

BEŞİKTAŞ AŞKI BENİ DELİRTTİ.
Attila-HUN

4 Eylül 2007, 12:42:50  

Demek PS3"ün grafikleri ayni PS2 gibi ha? .

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila-HUN -- 4 Eylül 2007; 0:44:09 >

shoeless joe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Eylül 2007, 1:34:06  

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: levo939

ilerde pc gelişirken konsol yerindemi saycak asıl konsol geccek pc yiiii

KOnsollar 3-5 senede bir çıkıyor,doğal olarak 3-5 senede bir gelişiyor.Ama,pc her 3-5 ayda bir gelişiyor

Atladığın şeyler var böyle yuvarlak laflar etmeden önce biraz araştırıp okuyun daha bugün Kaz Hirai (tanırmısın bilmem kendisi Sony Computer Entertainment Başkanıdır) PS3'ün asıl bomba etkisi yaratacak yapımlarının 4 5 hatta 6 yıl içinde geleceğini söylüyor konsollar geliştirilirken PC ler gibi 6 ayda bir değişen sistemlerden çok çok öte teknolojilerle geliştirilir ki 6 7 sene ömrü olsun... Dediğin gibi 3-5 senede bir gelişen konsollar değil konsolların mimarisinin tam anlamıyla çözülmesi sonucu gelişen oyunlar olacaktır(bkz. PS2-God of War 1-2) . Bunu ben değil koskoca president söylüyor konsol olayında işler pc deki gibi yürümedi yürümez... En çok güldüğüm kısımda yukarıda bazı measjlarda KZ2 hakkındaki sığ yorumlardı. Uluslararası yayıncılık bu oyunun görsel anlamda sınırları aştığını yaza dursun her yeni videosuyla ekran görüntüsüne sayfa sayfa makale yazılsın ve yapımına milyon dolarlar harcansın siz geçin havadan atın tutun olmaz kardeşim şuana kadar hiç bir yapıma bu kadar maddi ve manevi emek harcanmadı oyunculuk tarihinde ve o öve öve bitirilemeyen Crisis bile KZ2'nin grafiksel kalitesine yaklaşamaz bunu da ben söylemiyorum dergi editörleri söylüyor... Neyse kısacası PS3 için çok parlak bir gelecek var ve bunu forumlarda dönen safsatalar filan da asla bozamaz herkes içini rahat tutsun burada Sony gibi dünya devinden bahsediyoruz iki günlük bir firma değil bu ve işini biliyor bunu hepbirlikte göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoeless joe -- 4 Eylül 2007; 1:53:45 >
NBA-LeBRoN

4 Eylül 2007, 1:52:15  

Kendini Yere atmak TIF ' de vardı :)

transacoustic_

4 Eylül 2007, 2:53:35  

quote:

Orjinalden alıntı: NBA-LeBRoN

Kendini Yere atmak TIF ' de vardı :)

+1
ps one da ne güzel günlerdi

QuanoM

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 3:02:05  

quote:

Orjinalden alıntı: hckn

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Grafik bağımlılarının PC- Konsol tartışmasını okuyoruz gene. Ben eğer Playstation'ın bir artısını göstermek isteyecek olsam PS ONE' daki Vagrant Story'yi felan gösterirdim. PC'nin konsollardan iyi olmasının nedeni grafik değildir. Bir türlü anlatamıyoruz bunu insanlara. Göz boyayıp sanatı es geçen firmaların kurbanı, grafik bağımlısı insanlar. Peh.

valla kusra bakma ama oyunlardada sanatsal objeleri incelemek istemiyoruz illa sanat diyosan git galeri gez oyunlarda oynanılabilirlik ve grafik en onemli iki unsurdur

O yüzden zaten en kaliteli oyunlar Blizzard,Bethesda, Rockstar,Quantic Dream gibi firmalardan çıkıyor. Bioshock'un yüksek puan almasının nedeni grafik sanıyorsundur sen şimdi! Neden Lost Planet Bioshock kadar yüksek not almadı. Grafik yüzünden mi?

Görünen köy, uzakta değildir; hmm.
seF[o]

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 7:34:32  

Logo güzelmiş...

Ücretsiz Call Of Duty : Modern Warfare 2 KAZANIN!
CEVAPLARI
leweo

4 Eylül 2007, 9:29:39  

Logo güzelmiş :) Yıllardır her sene Pes'i bir hevesle beklerim, fakat daha önce hiç böyle olmamıstı, ilk defa bu kadar cok heyecanlandım, umarım bekledigimiz gibi olur, ki eger olursa orjinal alıp adamların haklarını teslim etmek istiyorum...

Arkadaslar bu topic Pes 2008 topici eger ps3 mü PC mi tartısması yapacaksanız gidin gereksizlerde yapın, şu oyun topiclerini lütfen sacma sapan karsılastırmalarla (Pes-Fifa, PC-Ps3 vs..) kirletmeyelim!!!!

Onder1911

4 Eylül 2007, 9:57:15  

ben de ps3 yok sistemimde çok iyi değil. arkadaşla ps3 cafe ye gitmiştik4 tane oyun oynadık içlerinden sadece carbon orta ayar bir ekran kartının verdiği görüntüyü verdi diğerler ciddi diyorum berbat ötesi. mesela bi araba yarışı var flatout a benzeyen(adını unuttum arabadan silah falan çıkıyor) bu kadarmı berbat görüntü olur.
bunun sebebi ney yani ordaki lcd olabilirmi?(markasını önce duymamıştım) yada oyunlarmı? (ama carbon da bile
grafik o kaar iyi değildi.)
amacım tartışma değil sadece bu neyden kaynaklanıyor çünkü ps3 ün bu kadar kötü grafik vermemesi lazım. ps2 de oynuom sandım.

yokkkk
hckn

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 11:00:42  

tif 2 superdi gelişine cakardım 90ana ben o oyununla wenin karısımını goruyorum pes 08te hatta yere atma tusları r1le l1di ulan ne gunlerdi

FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
LsR

4 Eylül 2007, 11:26:30  

Tartısmaya gerek yok Pes gümbür gümbür geLiyo

[You_Rock_Emoticon.gif]
Unutma, unutturma.
The_mAnyaCK
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Eylül 2007, 11:28:52  

yeni logo güzelmiş hoşuma gitti
SONY_55

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 11:33:19  

quote:

Orjinalden alıntı: fifo Ya bu pc konsol tartışması yapıpta konsolları önde gören sadece bizim millette var galiba. Ps3 salonuna gittim geçen gün formula ps2 sandım.
Hayret bende ps1 zannetim...Dostum ufak at da civcivler yesin.Yazik hayvanlar ac kalmasin...

GRAN TURISMO 5...O KADAR...

ARAÇ BAŞI 400.0000 POLİGON,1920X1080P,60 FPS,AYNI ANDA 20 ARAÇ,70 PİST,1000 TANE ARAÇ,WRC,NASCAR

..Expect perfection..
TrFuRKaN

4 Eylül 2007, 11:41:09  

demo okullar açılmadan çıksa süper olucak ben bu yıl orta 1 deyim onun için ewdekiler sıkı ve disiplinli ol falan dediler bide okulum degisti bu öretmenlerde cok kazık yani pes cıktıgında benim onu alıp oynamam foruma girip saatlerce kalmam maalesef artık yok ama ben yalwarrım yinede okullar warkende en fazla günde 2 saat derim olur

.DragonFly.
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

4 Eylül 2007, 11:47:51  

Logo çok hoş olmuş
SONY_55

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 11:50:06  

quote:

Orjinalden alıntı: ondeire ben de ps3 yok sistemimde çok iyi değil. arkadaşla ps3 cafe ye gitmiştik4 tane oyun oynadık içlerinden sadece carbon orta ayar bir ekran kartının verdiği görüntüyü verdi diğerler ciddi diyorum berbat ötesi. mesela bi araba yarışı var flatout a benzeyen(adını unuttum arabadan silah falan çıkıyor) bu kadarmı berbat görüntü olur. bunun sebebi ney yani ordaki lcd olabilirmi?(markasını önce duymamıştım) yada oyunlarmik vememesi lazım. ps2 de oynuom sandım.
%1000 goruntuyu 480 p aliyorlardir.Yani goruntuyu scarttan aliyorlardir.O cop grafikli carbonu ayni hdtvde bi 480p sine bak bide 720 p sine arada daglar taslar kadar fark var.Bizim cafeye gelsen aradaki inanilmaz farki gosterirdim.Ve sunu soyluyorum m.stormu en kral pc nin bile gucu yetmez cunku inanilmaz bir islem gucu istiyor...yeri geldigi zaman onlarca arac ayni anda vidalarina kadar parcalarina ayriliyor...3.2X9 ghz lik bir islemci boru degil yani bu...

ARAÇ BAŞI 400.0000 POLİGON,1920X1080P,60 FPS,AYNI ANDA 20 ARAÇ,70 PİST,1000 TANE ARAÇ,WRC,NASCAR

..Expect perfection..
hckn

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 11:59:43  

konsol pcden daha iyi pc konsoldan daha iyi abicim yeter artık bea bırakın ikisinide oynayalım kazanan oyuncu olsun

FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
Ayarsız Enerji

4 Eylül 2007, 24:09:46  

super valla

m@trix

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 24:38:17  

logo çok kral olmuş.

İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR...
propesyonel

4 Eylül 2007, 24:54:50  

dayanamıyorum; sensiz geçmiyor günler ,çık artık ne olur !

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kkratoss

4 Eylül 2007, 14:07:22  

quote:

%1000 goruntuyu 480 p aliyorlardir.Yani goruntuyu scarttan aliyorlardir.O cop grafikli carbonu ayni hdtvde bi 480p sine bak bide 720 p sine arada daglar taslar kadar fark var.Bizim cafeye gelsen aradaki inanilmaz farki gosterirdim.Ve sunu soyluyorum m.stormu en kral pc nin bile gucu yetmez cunku inanilmaz bir islem gucu istiyor...yeri geldigi zaman onlarca arac ayni anda vidalarina kadar parcalarina ayriliyor...3.2X9 ghz lik bir islemci boru degil yani bu...

dostum motorstormu gördüm çok şükür.dediğin gibi çok iyi grafikler var ve de iyi bir işlemciye ihtiyacın var fakat biraz abarttın gibime geldi.en kral pc demek yakında 8 çekirdekli pc anlamına geliyor.cell işlemci asla o işlemcilerle yarışamaz.ama dediğin gibi grafiklerine bayıldım oyunun
fifo

4 Eylül 2007, 14:20:29  

Ben sizden prerendered ss istemedim muhtemelen siz bunları da bilmezsiniz çünkü 1-2 yıl önce ps2 ile oyun dünyasına gözlerinizi açtınız. Ben arcade salonlarda başladım oyun oynamaya dediğim salonda 720p ile motorstorm oynadım nextgenlik bir yanı yoktu.
256MB sistem rami olan 7950 ayarı kart kullanan bir makinayı hala günümüz pcleri ile karşılaştırmayın anlayanlara malzeme oluyosunuz.

orkunbjk

4 Eylül 2007, 14:33:08  

Yeni penaltı görüntüsü kaleciyken.

SΣRKΛN

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 14:43:19  

quote:

Orjinalden alıntı: orkunbjk

formalar karışmış.. Fransa Mavi olmuş, arjantin lacivert....

100%
CatSK

4 Eylül 2007, 14:51:07  

ps2 ye çıkacak mı bu oyun

bir şey daha sorayım

mesela ps2 ile ps3 arasındaki tek fark grafik mi olacak yoksa bu kendini yere atmaların falan hepsi sadece next-gen de mi olacak

- İKİNCİ ADAM -

"O benim yardımcım değil, Galatasaray'ın 2 teknik direktörü var."
Frank Rijkaard
@h@t

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 14:53:41  

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

ps2 ye çıkacak mı bu oyun

bir şey daha sorayım

mesela ps2 ile ps3 arasındaki tek fark grafik mi olacak yoksa bu kendini yere atmaların falan hepsi sadece next-gen de mi olacak

bildiğim kadarıyla tek fark grafik ve bazı lig ve takımların olmayışı olucak.

»Asus Maximus Extreme İntel Q9450 MSI NX8800 GT OverClock Edition OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB Asus Pg 191 (2ms) Enermax Chakra Uber Big Tower Logitech Cordless Desktop LX 500 Seagate ST3250410AS 250 GB Sata II 16 NCQ * 2 (3AAC) * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II Enermax Infiniti 650W DXX Asus 16x DRW-1608P2S Sony Dualshock 2«
seF[o]

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 14:58:50  

quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Formalar karışmamış.Ama sanki bir düzensizlik var ayrıca gereksiz bir ayrıntı...Kaleci kamerası

CEVAPLARI
CatSK

4 Eylül 2007, 14:59:17  

@@h@t

sağol dostum

- İKİNCİ ADAM -

"O benim yardımcım değil, Galatasaray'ın 2 teknik direktörü var."
Frank Rijkaard
orkunbjk

4 Eylül 2007, 15:05:48  

quote:

Orjinalden alıntı: PıѪr

Formalar karışmamış.Ama sanki bir düzensizlik var ayrıca gereksiz bir ayrıntı...Kaleci kamerası

penaltılarda Kaleci kamerası olacak dediklerinde ben FPS tarzı bir görüntü hayal ettiydim. Bu kamera açısı çok gereksiz cidden.

Attila-HUN

4 Eylül 2007, 16:18:24  

Yav kardeşim ne diyorsunuz ya.

Siz PC"de bu Basket oyunundaki gibi bir görüntü görebilirmisiniz?

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila-HUN -- 4 Eylül 2007; 16:21:54 >

Attila-HUN

4 Eylül 2007, 16:20:48  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila-HUN -- 4 Eylül 2007; 16:22:22 >

_EngiN_

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 16:27:51  

vayy be oyuna bak keşke fifa da böyle olsa....

HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
@h@t

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 16:33:31  

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

vayy be oyuna bak keşke fifa da böyle olsa....

keşke.......biz oyuncular için çesit artmış olurdu ama bunun hayal den öte gidebileceğini sanmıyorum fifa 2008 hali bunu bize gösteriyor.

»Asus Maximus Extreme İntel Q9450 MSI NX8800 GT OverClock Edition OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB Asus Pg 191 (2ms) Enermax Chakra Uber Big Tower Logitech Cordless Desktop LX 500 Seagate ST3250410AS 250 GB Sata II 16 NCQ * 2 (3AAC) * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II Enermax Infiniti 650W DXX Asus 16x DRW-1608P2S Sony Dualshock 2«
levo939

4 Eylül 2007, 17:06:16  

quote:

quote:

sanırım penaltıyı orta sahadan kullanıyor

olmak yada olmamak
SONY_55

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 17:52:53  

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

dostum motorstormu gördüm çok şükür.dediğin gibi çok iyi grafikler var ve de iyi bir işlemciye ihtiyacın var fakat biraz abarttın gibime geldi.en kral pc demek yakında 8 çekirdekli pc anlamına geliyor.cell işlemci asla o işlemcilerle yarışamaz.ama dediğin gibi grafiklerine bayıldım oyunun

Ama kratos bi çekirdek eksik dostum

..Expect perfection..
SONY_55

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 17:55:40  

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Ben sizden prerendered ss istemedim muhtemelen siz bunları da bilmezsiniz çünkü 1-2 yıl önce ps2 ile oyun dünyasına gözlerinizi açtınız. Ben arcade salonlarda başladım oyun oynamaya dediğim salonda 720p ile motorstorm oynadım nextgenlik bir yanı yoktu.
256MB sistem rami olan 7950 ayarı kart kullanan bir makinayı hala günümüz pcleri ile karşılaştırmayın anlayanlara malzeme oluyosunuz.

Sen konsolları pc mantığı ile düşünmeye devam et...

..Expect perfection..
wildlove

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 18:26:43  

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Sen konsolları pc mantığı ile düşünmeye devam et...

2 gün sonra konsolda oyunların kasacağını da düşünüyordur şimdi

i bless the rains down in africa..
brky

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 18:29:36  

quote:

quote:

quote:

nası?

Dikkat: Yukarıda yazılanların tümü hayal ürünüdür.
sendenbenden

4 Eylül 2007, 18:58:31  

Beyler rovasata,vole gibi vuruşları nasıl yapıyoruz ??Pes6 da daha 1 kere cekebildim oda kafasına göre attı özel bir tuşu varmı????

Biraz senden ,biraz benden ...
sendenbenden

4 Eylül 2007, 19:00:59  

quote:

quote:

quote:

evet resmen arada 100 metre war:P

seF[o]

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 19:09:48  

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

quote:

quote:

evet resmen arada 100 metre war:P

Tabikide orta sahadan değil.Zaten dikkat ederseniz diğer kale çok uzakta

CEVAPLARI
HRNclk777

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007, 21:06:57  

quote:

Sitemde gerçek videosu mevcuttur

Tayff

4 Eylül 2007, 21:15:03  

quote:

Orjinalden alıntı: shoeless joe

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

ilerde pc gelişirken konsol yerindemi saycak asıl konsol geccek pc yiiii

KOnsollar 3-5 senede bir çıkıyor,doğal olarak 3-5 senede bir gelişiyor.Ama,pc her 3-5 ayda bir gelişiyor

Atladığın şeyler var böyle yuvarlak laflar etmeden önce biraz araştırıp okuyun daha bugün Kaz Hirai (tanırmısın bilmem kendisi Sony Computer Entertainment Başkanıdır) PS3'ün asıl bomba etkisi yaratacak yapımlarının 4 5 hatta 6 yıl içinde geleceğini söylüyor konsollar geliştirilirken PC ler gibi 6 ayda bir değişen sistemlerden çok çok öte teknolojilerle geliştirilir ki 6 7 sene ömrü olsun... Dediğin gibi 3-5 senede bir gelişen konsollar değil konsolların mimarisinin tam anlamıyla çözülmesi sonucu gelişen oyunlar olacaktır(bkz. PS2-God of War 1-2) . Bunu ben değil koskoca president söylüyor konsol olayında işler pc deki gibi yürümedi yürümez... En çok güldüğüm kısımda yukarıda bazı measjlarda KZ2 hakkındaki sığ yorumlardı. Uluslararası yayıncılık bu oyunun görsel anlamda sınırları aştığını yaza dursun her yeni videosuyla ekran görüntüsüne sayfa sayfa makale yazılsın ve yapımına milyon dolarlar harcansın siz geçin havadan atın tutun olmaz kardeşim şuana kadar hiç bir yapıma bu kadar maddi ve manevi emek harcanmadı oyunculuk tarihinde ve o öve öve bitirilemeyen Crisis bile KZ2'nin grafiksel kalitesine yaklaşamaz bunu da ben söylemiyorum dergi editörleri söylüyor... Neyse kısacası PS3 için çok parlak bir gelecek var ve bunu forumlarda dönen safsatalar filan da asla bozamaz herkes içini rahat tutsun burada Sony gibi dünya devinden bahsediyoruz iki günlük bir firma değil bu ve işini biliyor bunu hepbirlikte göreceğiz...

Senin PS 3 un var galiba yada alcaksın bu kadar ateşli bi savunma gormedim sony den para alıyosun galiba ( o presidentten )

:)
Tayff

4 Eylül 2007, 21:17:34  

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Yav kardeşim ne diyorsunuz ya.

Siz PC"de bu Basket oyunundaki gibi bir görüntü görebilirmisiniz?

Topic Pes topiği NBA topiği değil bu bir.2. si Abartmayın pc Konsol tartışmasını tadını kacırmayın topiğin

:)
levo939

4 Eylül 2007, 21:36:26  

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

birader siten cok güzel ama reklem yapamıyosun

olmak yada olmamak
atilgan34

4 Eylül 2007, 22:22:02  

videoda yan hakemleride gördüm buda güzel bir yenilik

sezerbaris

4 Eylül 2007, 22:48:54  

Yeni ekran kartı almanın zamanı geldi artık sırf bu oyun yüzünden laptop almıyorum.

Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
Oğuzkaan

4 Eylül 2007, 23:28:13  

quote:

Logoda neden 7 yıldız var oyun 2008 8 yıldız olması gerekmezmi:)

bu bi anlamda pes7 yani pes6 6 tane olması gerekir bu da 7 yıldız.Adı pes2008,sürümü 7.

Bu arada videoların hepsi logosu da harika.Tebrikler yine konami.

Yalnız kapak christiano ronaldo ve owen ingiltere liginden olması acaba bi işaret mi yoksa yine oyuncular lisanssız mı?

İnadına Körfez!
levo939

4 Eylül 2007, 23:46:34  

pes 2008 de galatasarayda NONDA ve HASAN BALTA yeni transferler olcakmı

olmak yada olmamak
uguroz89

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 12:05:53  

31 ağustosa kadar gerçekleşen tüm transferler olcak

oBLoOd

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 24:12:46  

nonda 31inden önce geldiği için olacak ama hakan balta 31inden sonra geldi büyük ihtimal olmayacak
quote:

ack1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Eylül 2007, 24:24:45  

oyun biraz hızlanmış mı sanki
seF[o]

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 13:30:07  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

birader siten cok güzel ama reklem yapamıyosun

Haklısın.Hrnck düzgün paylaşım yapmayıp hep kendi sitene yönlendireceksen sürekli bırak bu topici başka biri açsın Ayrıca benim tanıtım videosundan çektiğim ve uzun uğraşlar sonucu buraya eklediğim resimleri sitene direk koymuşsun aferim Burdan pes 2008 hakkında herşeye ulaşabilirsiniz anında ekleniyor ben burdan takip ediyorum

http://www.winningelevenblog.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PıѪr -- 5 Eylül 2007; 13:35:36 >

CEVAPLARI
sailsofcharon

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 13:44:19  

yeni logo çok güzel oyunda çok güzel bi videosunu izlemiştim Türkiye fransaya gol atıyo görüntülerde mükemmel zaten pestende daha aşağısı beklenmezdi fifamı canım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 5 Eylül 2007; 13:45:09 >

gamertag: sailsofcharon
online oyuncu

STREET FİGHTER 4
sendenbenden

5 Eylül 2007, 14:04:56  

quote:

olmasa bile oyunun başında ufak bir editle haleldebiliyoruz nasılsa;)

levo939

5 Eylül 2007, 15:25:12  

quote:

quote:

olmasa bile oyunun başında ufak bir editle haleldebiliyoruz nasılsa;)

yanlıs yazdım hasan dil hakan balta

olmak yada olmamak
shadowtr

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 15:33:17  

Pes 2008 orjinal almayı düşünenler şu konuyu okusanız iyi edersiniz. Yaklaşık 48-50 liraya herkesten önce sahip olabilirsiniz : http://forum.donanimhaber.com/m_17315099/tm.htm

Only god can judge me !...
Dh 2006 Üyeleri

mrt0392

5 Eylül 2007, 16:42:23  

artık çıksın şu oyun sıkıldım pes 6 dan

sailsofcharon

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007, 23:21:48  

pes 6 dan sıkılınırmı bea her daim oynanır
quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

artık çıksın şu oyun sıkıldım pes 6 dan

gamertag: sailsofcharon
online oyuncu

STREET FİGHTER 4
joe-black

6 Eylül 2007, 12:25:31  

büyük heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce çıksın artık

GT: xjoeblack360
Sayfa:   <<   < önceki  17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## Sayfa: <<   < önceki  17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Anakart Bölümü Tepe Yöneticisi ile Röportaj
Gigabyte'ın anakart bölümü tepe yöneticisi Sir Henry Kao ile Gigabyte ve yeni teknolojiler üzerine söyleşi
ACER TimeLine Aspire 4810T
8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız