Birçok konua araştırma yaptım ama sonuç bulamadım.
Oyuna başlarken veya settings açarken sisteminiz yeterli değil uyarı mesajı çıkıyor. Çözünülük ayarlarında 640x480 ve 720x480 görünüyor sadece. Oyunda bu çözünürlükte pencere modunda açılıyo sadece.
Arkadaşlar bu oyun çok ağır ya.Ben genelde Playstation da winning oynarım o acayip seridir ama bu çok yavaş nedense sarmıyo beni.Nasıl hızlandırabiliriz?
* 100% team and player names corrected * all transfers made for all teams * all team formation edited and updated * lots of appearances and stats edited * new stadiums (might need update) * correct stadium names and informations * correct competition names in re_v * correct ball names and boot names * lots of call names added * new replay logos for all competitions * new ESPN scoreboard * new kits for all teams * new chants added and relinked(based on Tommsen's pack) * new quality boots * new balls pack * new referee kits * real fan banners * team locator on map edited * fancolors edited * default turf grain changed
Leagues and teams changed:
Eredivisie ---> Bundesliga, Others B ---> Eredivisie (see the pics and team list below in detail) So you can play Bundesliga and 12 Eredivisie teams in your Master League! 5 teams added(see the team list below)
* 100% team and player names corrected * all transfers made for all teams * all team formation edited and updated * lots of appearances and stats edited * new stadiums (might need update) * correct stadium names and informations * correct competition names in re_v * correct ball names and boot names * lots of call names added * new replay logos for all competitions * new ESPN scoreboard * new kits for all teams * new chants added and relinked(based on Tommsen's pack) * new quality boots * new balls pack * new referee kits * real fan banners * team locator on map edited * fancolors edited * default turf grain changed
Leagues and teams changed:
Eredivisie ---> Bundesliga, Others B ---> Eredivisie (see the pics and team list below in detail) So you can play Bundesliga and 12 Eredivisie teams in your Master League! 5 teams added(see the team list below)
64 Bitte bende sorun yaşadım...Yanlış hatırlamıyorsam 1.2 yaması ve kitserver kurdum...Settings.exe ve PES2008.exe kit server ile değiştirdim ya da 1.2 PES2008.exe ilaçladım...Sorun kalmamıştı...
Oyunda hakem adaletsizliği var. En ufak bir hareketime kart çıkaran hakem, resmen oyuncumu sakatlayan rakip takım oyuncusuna sadece düdük öttürmekle yetiniyor. Neyse ki aynı bilgisayarda iki kişi oynarken kart yeme konusunda eşit oluyoruz. Yapay zeka çok zorlayıcı fakat aşırı hilekar. Bahsettiğim gibi, 10 kişi birden aralarında kalan oyuncumun üstüne çullanırken, benim yaptığım hareket hakeme batıyor. Bir de oyundaki goller sanki önceden ayarlanmış gibi görünüyor. Çok yapmacık. Özellikle rakip takım sürekli aynı gol tekniklerini kullanıyor. Karambolden de çok gol çıkıyor. Tam siz yenmek üzereyken mutlaka rakip takım birden çoşup ard arda goller atıyor.
Not: Onlarca maç yaptığım oyunda, onlarca takımın arasında, hakem sadece bir takımdaki bir oyuncuya kırmızı kart çıkarttı. Üstelik yaptığım diğer maçlarda rakip takım oyuncuları, kırmızı kart yiyen o oyuncunun yaptığı aynı hareketi yapmışlardı. İşte bu da hakem adaletsizliğini kanıtlıyor.
Not 2: Oyunda 30 dakikalık bir maç yapmıştım. 88. dakikada karşı takımı 5-3 yeniyorken(dört adet kırmızı kart yemiştim) öküz hakem yaptığım ufak bir harekete kırmızı kart çıkarttı ve otomatik olarak 3-0 yenilmiş sayıldım. Bir de rakip takım sevinmez mi? Monitöre kafa atasım geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikay93 -- 30 Ağustos 2008; 22:27:18 >
Mithotyn - The Old Rover A tired and travelled old man I am, my mind is rich but my health is poor. Let me begin my final trip, my soul will fly free forever more. For many decades I've walked this world, now it's time to pass it on to the younger generations, as I leave with great expectations...
Birçok konua araştırma yaptım ama sonuç bulamadım.
Oyuna başlarken veya settings açarken sisteminiz yeterli değil uyarı mesajı çıkıyor. Çözünülük ayarlarında 640x480 ve 720x480 görünüyor sadece. Oyunda bu çözünürlükte pencere modunda açılıyo sadece.
64bit yaması, geniş ekran yaması vs yüklkedim ama nafile. Çözüm önerisi olan?
Bir adet ram çıkarın ve oyuna öyle girin. 64bit işletim sistemleri 4 GB rami görüyor ve kullanabiliyor.PES08 de 4 gb ram sorunu var. İngilizce forumlardada yazılıp çizilmiş.64 bit kullanırken PES6 oynuyordum. Şuanda 32 bit kullanıyorum ve 32 bit işletim sistemleri 4 değil en fazla 3.2 GB görüp 3.2 kullandığı için düzgün çalışıyor.
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: ’Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...’ Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...’ Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: ’Bütün bi hayat...’ Bana sorarsanız: ‘Adam sende bi hafta...’
1.2 patch sonrası oyun dvd'siz çalışıyor olması gerekmiyor mu?
bende pes08 orjinal var, önce 1.1 ve sonrasında 1.2 patch'leri kurdum. hala dvd istiyor, yanlış yaptığım bişey mi var? patch 1.1 , 21.9mb patch 1.2 , 20.7mb
Arkadaşlar 2000 li yılların başından beri oynamayan biri olarak iki gün önce ilk kez PES2008 yükledim ancak;
"PES 2008.exe - Bileşenin onumu Bulunamıyor" penceresinde "d3dx9_30.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı" uyarısı verdi,
oyunu silip EA dan PES EURO 2008 yükledim ondada aynı uyarıları veriyor,
Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim ..
10 gün sonra pes2009 geliyo dostum boşuna yükleme elindekilerle idare et pes 2008 e alışırsan pes2009 a ayak uydurman daha fazla zaman alabilir çok değişik olmuş pes 2009 özellikle şutlar....
cd yi geri açıp "yüklenmesi gerekenler" i yükleyip oyunu tekrar yükledim ancak "d3dx9_30.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı" uyarısı veriyor gene
Arkadaşlar pes 2008de yaptığm hiç bir transfer oyunu kapatıp yeni açtığımda kaydolmuyor sıfırlanıyor kadrolar... transfer yapıp bi lig başlatiym dedim belki o zaman kaydolur daha sonra açtığımda lig yerinde druyor ama transferler gerçekleşmemiş oluyor acaba buna yapabileceğimiz bi şey varmı benmi bi şeyi yanlış yapıyorm :(
"Bugün! Samanyolu!'nun içinde yer alan dünyamızın en nadide ülkesi Türkiye'ye Star! kılığında Sızıntı! olarak girip Aksiyon! arayan bu Zaman!'la sorunlu, Ampul Kafalı Pirelerle, sözüm ona Işık Konutları! güruhuna Sabah!'tan önce Şafağı Yeniden! Söktürerek CUMHURİYETİMİZİ kurtarmanın Vakti! geldi." Saygı ve sevgilerimle. Dr. Adil Serdar Saçan Silivri 4 No'lu L tipi cezaevi F/7 Koğuşu
arkadaşlar oyunun joystick ayarlarını play stationa joystikine bentezmeliyim. bunu nasıl yapacağım?
bilgisayarım>C>Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008>settings daha sonra controllere gel controller 1 i usb joystick yap daha sonra da joystickleri ayarla ,tuşları ayarlaman için resimlere basman lazım küçük olanlara daha sonra da tuşları seçiceksin o kadar
Arkadaşlar pes 2008de yaptığm hiç bir transfer oyunu kapatıp yeni açtığımda kaydolmuyor sıfırlanıyor kadrolar... transfer yapıp bi lig başlatiym dedim belki o zaman kaydolur daha sonra açtığımda lig yerinde druyor ama transferler gerçekleşmemiş oluyor acaba buna yapabileceğimiz bi şey varmı benmi bi şeyi yanlış yapıyorm :(
Belgelerim>Konami>Pro Evolution Soccer 2008>save bu klasörün içinde EDIT yazan bir dosya olduguna emin ol eger bu varsa, ligi başlatmadan öncede oyuna girdikten sonra EDIT den yaptıgın ayarları her seferinde yüklemen lazım otomatik yüklenmiyor ama ligi kurduktan sonra tekrar tekrar yüklemene grek yok... umarım yardımcı olmuşumdur
Belgelerim>Konami>Pro Evolution Soccer 2008>save bu klasörün içinde EDIT yazan bir dosya olduguna emin ol eger bu varsa, ligi başlatmadan öncede oyuna girdikten sonra EDIT den yaptıgın ayarları her seferinde yüklemen lazım otomatik yüklenmiyor ama ligi kurduktan sonra tekrar tekrar yüklemene grek yok... umarım yardımcı olmuşumdur
Dostum ilgin için sağol dediğin klasöre baktım PES2008_EDIT01 isminde bi dosya var peki bunu nasıl yükliycem tam anlayamadım şimdi transfer ayarlarını yapıp çıkıyorum oyundan bi sonraki girişimde ne yapmam lazım? Artı geçende transferleri yaptım lige girdim oynadım, Ama daha sonra çıkıp girdiğimde transferler girmişti yardımcı olursan sevinirm..
Dostum ilgin için sağol dediğin klasöre baktım PES2008_EDIT01 isminde bi dosya var peki bunu nasıl yükliycem tam anlayamadım şimdi transfer ayarlarını yapıp çıkıyorum oyundan bi sonraki girişimde ne yapmam lazım? Artı geçende transferleri yaptım lige girdim oynadım, Ama daha sonra çıkıp girdiğimde transferler girmişti yardımcı olursan sevinirm..
Oyuna gir EDIT kısmından yükle de ve yaptıgın transferler falan yüklensin daha sonra da ligini aç(yeni bir lig kurmalısın) ve kaydet... artık her oyuna girdiginde direk ligine devam ettiginde EDIT yüklemene gerek kalmadan transferlerin liginde görünmesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret_1985 -- 15 Kasım 2008; 0:03:37 >
Yok arkadaş ya her seferinde yüklemem gerekiyo yoksa lige girdiğmdede kadrolar sıfırlanmış oluyo forvete ümit karana baroşu koyuyorum çıkıp bi giriyorum hakan şükürle fırat kocaoğlu Acaba bu joystickle ilgili bi program varmış ayarları sabitlemek için onu yüklesek kadroları korurmu yükleme yapmadan :(
arkadaşlar 1.2 patch yüklememe ve oyunu joypad'le oynamama rağmen track record sorununu yaşamaya devam ediyorum.oyuna girip çıktığımda track record'u sıfırlıyor fakat bahsedildiği üzere girişte zorluk seviyesi (amateur,regular,pro vs.) yazısı çıkmıyor artık.bana bi yol gösterin ne yapmam lazım track record'a reset atmaması için?