arkadaşlar şu option file ı nerden bulabilirim? hani takım ve oyuncu isimlerinin tamamının düzeltildiği option file. bi kaç yere baktım fakat tamamı için yok..epl için falan var.
Yaw arkadaşlar şu donma konusunda bir yardımcı olursanız çok sevinirim...Patch-Çözünürlük-İmg-Spiker tüm yöntemleri denedim ama hala sorun devam ediyor bu aradad 64bit vista ultimate kullanıyorum..
donma olayını biraz daha açabilirmisin,replay deki donmalarmı
evet genelde replayda oluyor .Devre arasında filan
son bi kez daha şunu deneyin. ripli halini tamamen silin. sonra yeniden kurun.. master lig için cv_0 ve cv olayını halledin.sonra spiker eklentisini kurun. başka hiç bişi yapmayın.ben böyle yaptım ve donma sorunu ortadan kalktı. ama kurarken sürekli hata veriyodu precomp.exe sonra baktımki sürekli aynı yerlerde vermiyor hatayı. bi kaç kez yeniden kurdum ve hatasız kuruldu.bence denemekte fayda var,spikerin işi çözmesi lazım.
Hocam işin kötü yanı benimki normal kurulum versiyonu rip olayı filanda yok çıldıracam yaw herşey mükemmel oyuna başlıyorum tam mesela top taca çıktı görüntü değişirken kilitleniveriyor internette araştırdım biraz ramin 4 GB olması ile bazıları ilişkilendirmiş bu Pese denk gelen bir WE sürümü yokmudur,bari onu deneyim.
bu arada bu patch in açık halini bulabilirsem çok iyi olacak.benimki ripli olduğundan kurulmuyor.ihtiyacım olan fix i çözüyor,maç sırasında yavaşlama oluyor bazen.onu çzüyor ama işte ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizza -- 30 Haziran 2008; 13:32:20 >
arkadaşlar oyunu henüz yeni indirmiş ve kurmuş bulunuyorum fakat büyük bir problem ile karşılaştım oyun acayip derece de kasıyor ki ana menüye bile gelmiyor sol alt köşede pes 2008 yazısından kabarcıklar çıkıyor sadece (ki onda bile baya yavaş)
anlayamadığım minimum sistem gereksinimlerinin üzerinde bir sistemim var niçin böyle oluyor dersiniz?
keşke diğerlerini almak yerine para biriktirip komple değişseydiniz..pci-express destekli güzel bi anakart alırdınız ve bi de 16x ekran kartı.. ben öyle yapacağım :)
Arkadaşlar Vista 64 Bit yükledim.Ancak Pes 64bit'i desteklemiyor.Desteklemediği içinde High ayarları ve 1280x1024ü seçemiyorum.640x480 seçip low u oto alıyor değiştirmiyorda Settings'den.Sinir oldum.Kaç gündür PES oynayamıyorum.Vista64 Bit için bir yama falan çıkmadı mı?Yada settings'i istediğimiz gibi değiştireceğimiz bir yama?