söylemden geçemeyeceğim. umarım pes yeni serilerinde hayvanlı kostumleri kaldırır. oyunun kalitesini düşüren saçmalıklardan bir tanesi. pese yakışmayan bir özellik.
Tugy, şu forumdaki doğru oyunculardan biridir. Kendisi Şubat ayına kadar, Hardcore bir PC oyuncusu idi. Sonra Şubat ayında Konsolu aldı ve aynen şunu demişti bir topikte "Ben PC'de oyun oynamıyormuşum abi..."... Bir Hardcore PC'ciye bu sözü söylettiyse konsollar o zaman birşey var. Bu PES2008 görüntülerinin PC'mi, 360'mı, PS3'mü olduğu belli değil, ama tecrübeler bu görüntülerin PC görüntüleri olduğunu söylüyor. PES 6'nın Xbox 360'ta bu grafikten daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünürsek, bunlar kesinlikle PC grafiği diyorum.
PC grafiği ile Konsol grafiğini karşılaştırmayın. Daha demin biri FIFA 08 ekran görüntülerini PC ekran görüntüleri diye "ummuş". Halbuki kendisi bile inanmıyor, ama inanmak istiyor. PC'de oyun devri kapanmamıştır ama Konsolun altında ezilmiştir. Firmalar da bunun farkında ve oyunların Konsol versiyonları her zaman daha kaliteli oluyor. PC'ye hem Optimize sorunları oluyor, hem de PC'nin korsan piyasası felaket derecede geniş. Bir bakımı maliyetten kesip, korsan satışlardan daha az kaybetmiş sayılıyorlar denebilir.
Dediğim gibi, FiFA 08'in o grafiklerde PC'ye çıkmasını bekliyorsanız, sağ üst tarafta "Çıkış" butonu var, oraya tıklayıp internet'i bir araştırmaya başlayın, sonra istediğinizi deyin. Tugay ise bildiğini yaptı, ateşe ateşle karşılık verdi. Forumda bulunduğumdan Tugy'nin ateşe ateşle karşılık vermesini, iyi bilirim. Kendisiyle doğru düzgün esprili dilde tartışmışımdır hep. Böyle de gider umarım. Kendisine saygı da duyarım.
Saçma karşılaştırma yapınca, karşınıza saçma karşılaştırma çıkınca agresifleşmeyin. Zaten kendiniz aynı şeyi yapmış oluyorsunuz.
Eyvallah Otacon. Böyle topiclere birşey yazmamak gerektiğini anlıyoruz gün geçtikçe. Türkçeyi katleden insanlardan ne bilgi seviyesi, ne objektiflik bekleriz zaten. Öyle bir topice bakıyorlar ki "bana birşey yazsa da sataşsam." Neden? Oynayacak oyunu yok, tek eğlencesi forum. Bırakacaksın kendi kendilerini yesinler. PC bölümünden bu kadar uzaklaşmamın nedeni de böyle şeyler idi zaten. Tınlamıyorum bundan sonra böyle saçma tartışmaları ben de. Buraya da başka birşey yazmıyorum artık, PES Patchleri bile açmayacak duruma getirdiler beni. 2 yıldır her açtığım PES Patch topiclerinde Fifa - Pes tartışması hep Fifacıların birşelyeri kanıtlamaya çalışma arzusu yüzünden.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Arkadaşlar Pes 2008 hakkında site ve forum yaptım.Sizin desteğinizle daha iyi seviyelere geliceğime inanıyorum --------------------------------------------------------------------------------------------- Ana sayfamız http://pes2008tr.googlepages.com/
Pes 2008 forumumuz http://pes2008tr.iphorum.com/ ---------------------------------------------------------------------------------------------
PES 2008 deki tüm milli takımlar • Turkey • Austria • Belgium • Bulgaria • Croatia • Czech Rep. • Denmark • England • Finland • France • Germany • Greece • Hungary • Ireland • Israel (New) • Italy • Latvia • Holland • Northern Ireland • Norway • Poland • Portugal • Romania • Russia • Scotland • Serbia • Slovakia • Slovenia • Spain • Sweden • Switzerland • Ukraine • Wales • Angola • Cameroon • Ivory Coast • Ghana • Nigeria • South Africa • Togo • Tunisia • Costa Rica • Mexico • Trinidad & Tobago • USA • Argentina • Brazil • Chile • Colombia • Ecuador • Paraguay • Peru • Uruguay • Iran • Japan • Saudi Arabia • South Korea • Australia
quote:
http://www.winningeleven11.blogspot.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeısNowõmenT -- 3 Ağustos 2007; 23:22:27 >
SS'ler müthiş yaa... Man Unt. lisanssız yalnız Man Red yazıyor eskisi gibi... Hiiiç sorun değil walla, şu grafikler şu menü sistemi PC'ye gelsin yeter bana...
Grafikler gelişmiş fakat seyircilere bir çare bulunmamış. Seyirci meselesine bir çare gelse güzel olabilir bu oyun. Zaten çok sevdiğim bir oyun ama sadece seyircilerini sevmem !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusaKa92 -- 7 Ağustos 2007; 14:03:09 >
peki bu versiyonda lisansları halletmişlermi gene türkiye yi seçip garip değiştirilmiş isimlerle karşılaşmayalım her yeni pes çıktığında zaten ilk işim isim editleriyle uğraşmak oluyo artık buna bi çare yol bulsunlar canım parası neyse versinler alsınlar isim haklarını.
peki bu versiyonda lisansları halletmişlermi gene türkiye yi seçip garip değiştirilmiş isimlerle karşılaşmayalım her yeni pes çıktığında zaten ilk işim isim editleriyle uğraşmak oluyo artık buna bi çare yol bulsunlar canım parası neyse versinler alsınlar isim haklarını.
Türk milli takimi kesin olarak lisansli Türkiye ligi yok!! Besiktas,Galatasaray ve fenerbahce de büyük ihtimalle lisansli olacak
grafikler berbat bence . konaminin yaptığı ayıp kesinlikle . merak ediyorum acaba FIFA'nın oynanabilirliği WE serisi gibi iyi olduğu vakit , Konami ne yapacak ?? düzelt kardeşim şu grafikleri artık konami yahu
grafikler bence güzel dx9 efektleriyle sağlam bir oyun gelecek şüpheniz olmasın,ayrıca grafikleri ne kadar yükseltilirse takılmalar o oranda artabilir ama sistem değiştirtecek oyun olduğu kesin
tsl nin olamması beni çok üzdü yinede milli takım bir nebze olsun teselli olur
quote:
Orjinalden alıntı: m4hs3r
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
Türk milli takimi kesin olarak lisansli Türkiye ligi yok!! Besiktas,Galatasaray ve fenerbahce de büyük ihtimalle lisansli olacak
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage,HiMym,The Mentalist
Pes6'da gerçekçi yapmak için ksatıklarından bir çok saçma durum oluşuyordu oyunda ve bazen klavye kırdırtacak hale geliyordu. İnşallah bu versionda bu onlarca sorun kaldırılır. En sevdiğim versiyon PSX te olan Winning Eleven'dı. Gerçi onda da 1-2 ile paso gol atabiliyordunuz.
Almanyadan 4 oyuncu pes 2008 in x-box 360 ve ps2 için olan preview sürümlerini oynama şansı bulmuşlar ve izlenimlerini yazmışlar. ve ilk olarak söledikleri x-box versiyonunda oyunda yavaşlama olduğuymuş. bunun yanında yenilikleri şöyle sıralamışlar;
-İki platformdada edit mod mevcut -Grafikler çok daha iyi. -Menüler çok güzel. animasyonlar harika -Sadyumlar hala eski tiplere ve kaplamalarla duruyor.Bazı stadlarda oyun yavaşlıyor.(Son versiyonunda bu sorunun gideriliceği düşünülüyor) -Top fiziği ve animasyonları geliştirilmiş. -Yapay zeka çok iyi. öyleki oyunu oynayan 4 kişi 3. zorluk derecesinde ilk iki maçlarını kaybetmişler -Topun sesi ve verdiği his arttırılmış, uzaktan harika şutlar atılıyor. -Oyuncu fizikleri çok daha gerçekçi olmuş. -Driblingler daha iyi. oyuncuların hızlanmalarındaki fark oyunda çok büyük bir rol oynuyor. -Savunma çok daha zorlaştırılmış. ( ikinci oyuncunun presinin etkisi azaltılmış, top kesmelerin kazandırdığı etkiler arttırılmış) -Harika gol sonrası sinematikler var. -Havadan toplar çok daha kolay -Oynayanlar kendini yere sık sık atmışlar ama her seferinde hakem yutmamış ve sarı kart görmüşler. -Yapay zeka master lig sırasında kendini yere atma numarasını kullanıyormuş ve aynı şekilde sarı kart görebiliyormuş -Barajdaki oyuncu sayısı seçilebiliyormuş. -Forma çekmeleri ve kornerlerde oyuncu getirmeyi henüz test edememişler -Çabuk frikik kullanma geliştirilmiş. harika çalışıyormuş. -Ps2 de 33 stadyum varmış. random maç yapma ve antreman modu daha ayrıntılıymış. world tour ve comminty bölümleride mevcutmuş. -Pozisyon tekrarları her platformda mevcutmuş -Artık daha fazla oyuncu istatistiği varmış (bunlar : en büyük zaferleri, en uzaktan golü, ve en iyi oynadığı pozisyonların yüzdelik dilimler halinde gösterilmesi olarak sıralanmış) -Master lig çok daha geliştirilmiş. -Popülerlik ve klüp imajı master ligde çok çok büyük rol oynuyormuş. transferlere büyük etkisi varmış.
Bunların yanında pes 6 dan en büyük farkı kontrollerdeki ufak değişiklikler ve çok daha gerçekçi oyun yapısı olduğunu söylemişler. Gerçekten mükemmel bir oyun olduğunu belirtmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeısNowõmenT -- 8 Ağustos 2007; 14:57:20 >
Yabancı forumlardan bazıları oyunu deniyenlerden bazı gizli bilgiler almışlar; *Stadyum editör sayesinde takımızın stadını yapmak için çok fazla seçeneğiniz var.Trübünlerin görünüşünü ayarlıyabiliyorsunuz, koltuk renglerini ayarlıyabiliyorsunuz ve reklam panolarını da.Kale filelerin... http://pes2008tr.googlepages.com/home
*PC/PS3/XBOX360 versiyonları tam anlamıyla aynı olmıcak. Oyun modları her 3 platformda aynı olmasına rağmen XBOX360 ve PS3 arasında grafiksel farklılıklar var.PS3 versiyonundaki grafikler daha detaylı... Devamı sitemde http://pes2008tr.googlepages.com/home
Almanyadan 4 oyuncu pes 2008 in x-box 360 ve ps2 için olan preview sürümlerini oynama şansı bulmuşlar ve izlenimlerini yazmışlar. ve ilk olarak söledikleri x-box versiyonunda oyunda yavaşlama olduğuymuş. bunun yanında yenilikleri şöyle sıralamışlar;
-İki platformdada edit mod mevcut -Grafikler çok daha iyi. -Menüler çok güzel. animasyonlar harika -Sadyumlar hala eski tiplere ve kaplamalarla duruyor.Bazı stadlarda oyun yavaşlıyor.(Son versiyonunda bu sorunun gideriliceği düşünülüyor) -Top fiziği ve animasyonları geliştirilmiş. -Yapay zeka çok iyi. öyleki oyunu oynayan 4 kişi 3. zorluk derecesinde ilk iki maçlarını kaybetmişler -Topun sesi ve verdiği his arttırılmış, uzaktan harika şutlar atılıyor. -Oyuncu fizikleri çok daha gerçekçi olmuş. -Driblingler daha iyi. oyuncuların hızlanmalarındaki fark oyunda çok büyük bir rol oynuyor. -Savunma çok daha zorlaştırılmış. ( ikinci oyuncunun presinin etkisi azaltılmış, top kesmelerin kazandırdığı etkiler arttırılmış) -Harika gol sonrası sinematikler var. -Havadan toplar çok daha kolay -Oynayanlar kendini yere sık sık atmışlar ama her seferinde hakem yutmamış ve sarı kart görmüşler. -Yapay zeka master lig sırasında kendini yere atma numarasını kullanıyormuş ve aynı şekilde sarı kart görebiliyormuş -Barajdaki oyuncu sayısı seçilebiliyormuş. -Forma çekmeleri ve kornerlerde oyuncu getirmeyi henüz test edememişler -Çabuk frikik kullanma geliştirilmiş. harika çalışıyormuş. -Ps2 de 33 stadyum varmış. random maç yapma ve antreman modu daha ayrıntılıymış. world tour ve comminty bölümleride mevcutmuş. -Pozisyon tekrarları her platformda mevcutmuş -Artık daha fazla oyuncu istatistiği varmış (bunlar : en büyük zaferleri, en uzaktan golü, ve en iyi oynadığı pozisyonların yüzdelik dilimler halinde gösterilmesi olarak sıralanmış) -Master lig çok daha geliştirilmiş. -Popülerlik ve klüp imajı master ligde çok çok büyük rol oynuyormuş. transferlere büyük etkisi varmış.
Bunların yanında pes 6 dan en büyük farkı kontrollerdeki ufak değişiklikler ve çok daha gerçekçi oyun yapısı olduğunu söylemişler. Gerçekten mükemmel bir oyun olduğunu belirtmişler.
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage,HiMym,The Mentalist
Şu ana kadar hiç pes oynamadım. Hep fifa oynadım pes 6 yı çok övdüler bi türlü oynama şansım olmadı ama bu 2008 i çıktığı gibi oynayacam gerçekten çok merak ediyorum nasıl bi oyun diye
Sen kadehim de iki damla gözyaşı, Soframda bir lokma sevdaydın. Sen boynuma dolanan ilmik, Kollarıma bir çelik kelepçe Sen kapıma koca bir kilit , Gururuma dokunan çok ağır bir küfürdün Bense darağacında bile, Son arzusu sana kavuşmak olan bir yiğit...
Şu ana kadar hiç pes oynamadım. Hep fifa oynadım pes 6 yı çok övdüler bi türlü oynama şansım olmadı ama bu 2008 i çıktığı gibi oynayacam gerçekten çok merak ediyorum nasıl bi oyun diye