Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## Sayfa: <<   < önceki  98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venomtrk

Sisteme Gözat

2 Kasım 2007, 23:16:16  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: loverdose

quote:

Orjinalden alıntı: cglr_ua_cglr

quote:

BU YANDA TEKNİKDREKTÖ OLAYI VARYA ARTIK OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDE FALAN ÇOK YAKINDAN GÖRÜYORUZ VE ONLAR SÜREKLİ DEĞİŞİYO ONA BİR FACE YAMASI ÇIKARMI FATİH TERİM VEYA KALLİ FALAN

bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

daha ne yamalar çıkar kardeş yakındır..ya demoyken yamalar yağdı gökten oyun full oldu yama yok

harbiden. ilginç olanda o ztn. demoya yaman çok full e yama yok

olmaz olur mu heryerden yama yağıyor siz görmüyosunuz

her 6 saatte yeni bişiyler çıkıyor

http://www.gamingaccess.com/index.php?combined_news=1#news

PES seçin genelde buraya gelir yamalar.

edit: 100. sayfa başı benim hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 2 Kasım 2007; 23:27:55 >

eayder

2 Kasım 2007, 23:17:21  

bende orjinal ps3 versiyonunki var.onda verilen online şifresini pc için kullanabilir miyim?

macrolight

2 Kasım 2007, 23:21:17  

quote:

Orjinalden alıntı: eayder

bende orjinal ps3 versiyonunki var.onda verilen online şifresini pc için kullanabilir miyim?

hayır

• Arsenal FC •
Fan CluB

Xbox 360 Elite

LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

2 Kasım 2007, 23:37:10  

100. SAYFA HAYIRLI OLSUN

I LOVE TO
XBOX360
oCa

2 Kasım 2007, 23:57:20  

Arkadaşlar Pes 2008 Networkten nasıl oynanacak bi türlü beceremedik şifre falan istiyor (kendi ağımızda oyanamak için) ??

One Shot One Hit -=www.airgunsnipers.com=-
@h@t

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 12:16:46  

quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Arkadaşlar Pes 2008 Networkten nasıl oynanacak bi türlü beceremedik şifre falan istiyor (kendi ağımızda oyanamak için) ??

Orjinal Pes 2008 olması gerek oynaman için.

»Asus Maximus Extreme İntel Q9450 MSI NX8800 GT OverClock Edition OCZ Titanium 1600 Mhz DDR III 4*1 GB Asus Pg 191 (2ms) Enermax Chakra Uber Big Tower Logitech Cordless Desktop LX 500 Seagate ST3250410AS 250 GB Sata II 16 NCQ * 2 (3AAC) * Seagate ST3500418AS 500 GB SATA II Enermax Infiniti 650W DXX Asus 16x DRW-1608P2S Sony Dualshock 2«
Efsane48

3 Kasım 2007, 12:27:15  

quote:

AYARLARINIZI BÖYLE YAPARSANIZ 2 PLAYER YANİ KARŞILIKLI OYNARSINIZ

teşekkürler yarın denicem ;)

lord of the pes

3 Kasım 2007, 12:32:55  

Arkadaşlar R2 tuşunu space yapamayanlar için birebir program üstelik freware....

İlk önce pes 2008 settingden numara verme tuşunu rightctrl yapın çıkın.Programı indirin daha sonra açın..üstte tools sekmesinden copy orjinal keyboardı seçin sonra special keys kutucuğundan alttadır tıklayın.sonrada orada ki space yazısını tutun yukarıdaki klavyede right ctrl(yön tuşlarının solundadır..)bırakın üzerine....ilk adım tamam..daha sonra aynı yerden right ctrlyi tutup sürükleyin bu seferde space tuşunun üzerine bırakın(uzun tuşun üzerine)......yani tuşların yerlerini değiştirmiş olduk....SONRAKİ adım ise kaydetmek olacak yukarıdaki file sekmesinden saveyi tıklayIN.....son olarak yukarıda kutucuklar olacak orada yeşil kutucuk var zaten üzerine gelince active yazar....onu seçin ve programı kapatmadan oyuna girin....işlem tamam..

::::::ÖNEMLi NOT::::::
Oyuna girerken programı açın ve yeşil kutucuğu tıklayın kapatmayın programı...

link::: http://www.inndir.com/inndir.php?id=11342
:::DAHA ÖNEMLİ NOT:::
tarafımdan denenmemiştir ALINTIDIR...

center]
Pro Evolution Soccer 2009

[/center]
murat550

3 Kasım 2007, 1:06:51  

arkadaşlar bende nou camp falan yokkk sizler de var mı????

İVERSKYLİNERS
Bocék

3 Kasım 2007, 1:10:37  

orjinal Pes 2008 için sipariş verdim fakat henüz ulaşmadı elime..arkadaşımın aldığı kopyayı kurup bir bakim dedim..Daha önce yazılmış olumsuz mesajları okuyunca yok artık Konami bu kadar kötü oyun yapmaz diyodum ama korktuğum başıma geldi..Uzun yıllardır büyük hevesle oynadığım tek oyundur PES serisi..ama sanırım mutluluğumuz buraya kadarmış : ( oyunda gördüğüm olumsuz yanLar şunlar..

1. ve en önemlisi oyun eski serilere göre çok farklı şöyleki rakip bir acayip top almak çok zor adam geçmek neredeyse imkansız çizgiye inip orta yapmak tek şans neredeyse gol atmak için..ceza sahası ve çevresinden içeriye girip çok basit goller atıyorlar..
2. hakem rakibin bütün avantajlarını oynatırken bizim hiç bir avantajımızı oynatmıyor..buna çok kafam takıldı nasıl bir mantık yürütüp bu şekilde yapmışlar anlamadım açıkası..
3. 60 dakikadan sonra forvetler ofsayttan çıkamaycak kadar çok yoruluyorlar keza savunma oyuncularından yorunlan da ofsayt çizgisinden çok fazla geride kalıyorlar..Ama rakip at gibi koşuyo bu şekilde onlarla mücadele etmek çok zor : )
3. kullandıkları kornerlerde iki kişi bile gelseler gol atma şansları yarı yarıya desem yalan olmaz ki frikikleri hiç saymıyorum..Attıkları her frikik ya direk gol oluyo yada kaleciden yada direkten dönüp ikinci vuruşta gol oluyor..
4. top rakipteyken onları manuel takip etmek çok zorlaşmış..Pres yapınca da hemen her pozisyon faul oluyo ceza sahasın içindeyse penaltı çalabiliyo hakem..Kayarak top aLmak tarih olucak galiba çünkü sarı kart yada kırmızı kart görmek çok kolaylaşmış rakibin ayağına kayınca..
5. paslar nedense çok yavaş geldi bana rakip çok çabuk araya girebiliyo..Eski serilerde ara pası yapınca kendi oyuncum bile bazen yetişemiyordu şimdi ara pasları dahi yavaşlamış..
6. taç ve kornerlerde hakem abuk sabuk karar veriyo bazen benden çıkan topu onlara veriyo onlardan çıkanı bana yada bizim göremediğimiz kadar ayrıntılar içersinde terk ediyo top oyunu..

bu yazdıklarımın hepsi Top Player için geçerli..diğerlerinde hiç oynamadım..Açıkçası keyfim kaçtı diyebilirim..PES 6'dan sonra çok daha iyisini bekLerken böyLe birşeyle karşılaşmak üzücü..Pc başında tek keyfim olan Pes bu sene hayal kırıklığı yarattı.

Tabi ki iyi yönleri de var..Grafikler konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü göremediğim grafiklerden bahsetmek boş olur..Bu denli iyi bir sistem gereksinimi isteyen oyunla acaba ne kadarlık bir kesime hitap edicek Konami..Yine de artılardan sayabiliriz..Yan hakemler ve ortalardan atılan goller de daha da güzel olmuş..Menü ve geçişler ayrıca müzikler güzel olmuş..Bunun yanında röpörtaj gibi ekstralar da hoş ama oyunun oynanış zevki azaldıktan sonra bunlar tavan yapsa ne olur..

Kısacası bu sene Pes 2008 fos çıktı..6'dan devam galiba önümüzdeki yıla kadar..

Edit: Telegol yorumcuları gibi hissettim kendimi yazıyı okuyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocék -- 3 Kasım 2007; 1:14:54 >

~^~[ßô©ëK]~^~
loverdose

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 1:17:33  

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: loverdose

daha ne yamalar çıkar kardeş yakındır..ya demoyken yamalar yağdı gökten oyun full oldu yama yok

harbiden. ilginç olanda o ztn. demoya yaman çok full e yama yok

olmaz olur mu heryerden yama yağıyor siz görmüyosunuz

her 6 saatte yeni bişiyler çıkıyor

http://www.gamingaccess.com/index.php?combined_news=1#news

PES seçin genelde buraya gelir yamalar.

edit: 100. sayfa başı benim hehe

teşekkurler

Allah uçak kazası vermesin...
palermo9

3 Kasım 2007, 1:19:30  

amd 64 3000+ 1800 ghz 1gb ram ati x1600 pro mediumda kasmadan rahat rahat oynuorum ama oyuna girdiimde arkadasi media player takımya baslıyor benim 2*512 yanında bi 512 daa alsam çözermi bu sorunu

Efsane48

3 Kasım 2007, 1:59:09  

quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

orjinal Pes 2008 için sipariş verdim fakat henüz ulaşmadı elime..arkadaşımın aldığı kopyayı kurup bir bakim dedim..Daha önce yazılmış olumsuz mesajları okuyunca yok artık Konami bu kadar kötü oyun yapmaz diyodum ama korktuğum başıma geldi..Uzun yıllardır büyük hevesle oynadığım tek oyundur PES serisi..ama sanırım mutluluğumuz buraya kadarmış : ( oyunda gördüğüm olumsuz yanLar şunlar..

1. ve en önemlisi oyun eski serilere göre çok farklı şöyleki rakip bir acayip top almak çok zor adam geçmek neredeyse imkansız çizgiye inip orta yapmak tek şans neredeyse gol atmak için..ceza sahası ve çevresinden içeriye girip çok basit goller atıyorlar..
2. hakem rakibin bütün avantajlarını oynatırken bizim hiç bir avantajımızı oynatmıyor..buna çok kafam takıldı nasıl bir mantık yürütüp bu şekilde yapmışlar anlamadım açıkası..
3. 60 dakikadan sonra forvetler ofsayttan çıkamaycak kadar çok yoruluyorlar keza savunma oyuncularından yorunlan da ofsayt çizgisinden çok fazla geride kalıyorlar..Ama rakip at gibi koşuyo bu şekilde onlarla mücadele etmek çok zor : )
3. kullandıkları kornerlerde iki kişi bile gelseler gol atma şansları yarı yarıya desem yalan olmaz ki frikikleri hiç saymıyorum..Attıkları her frikik ya direk gol oluyo yada kaleciden yada direkten dönüp ikinci vuruşta gol oluyor..
4. top rakipteyken onları manuel takip etmek çok zorlaşmış..Pres yapınca da hemen her pozisyon faul oluyo ceza sahasın içindeyse penaltı çalabiliyo hakem..Kayarak top aLmak tarih olucak galiba çünkü sarı kart yada kırmızı kart görmek çok kolaylaşmış rakibin ayağına kayınca..
5. paslar nedense çok yavaş geldi bana rakip çok çabuk araya girebiliyo..Eski serilerde ara pası yapınca kendi oyuncum bile bazen yetişemiyordu şimdi ara pasları dahi yavaşlamış..
6. taç ve kornerlerde hakem abuk sabuk karar veriyo bazen benden çıkan topu onlara veriyo onlardan çıkanı bana yada bizim göremediğimiz kadar ayrıntılar içersinde terk ediyo top oyunu..

bu yazdıklarımın hepsi Top Player için geçerli..diğerlerinde hiç oynamadım..Açıkçası keyfim kaçtı diyebilirim..PES 6'dan sonra çok daha iyisini bekLerken böyLe birşeyle karşılaşmak üzücü..Pc başında tek keyfim olan Pes bu sene hayal kırıklığı yarattı.

Tabi ki iyi yönleri de var..Grafikler konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü göremediğim grafiklerden bahsetmek boş olur..Bu denli iyi bir sistem gereksinimi isteyen oyunla acaba ne kadarlık bir kesime hitap edicek Konami..Yine de artılardan sayabiliriz..Yan hakemler ve ortalardan atılan goller de daha da güzel olmuş..Menü ve geçişler ayrıca müzikler güzel olmuş..Bunun yanında röpörtaj gibi ekstralar da hoş ama oyunun oynanış zevki azaldıktan sonra bunlar tavan yapsa ne olur..

doğru tespit, doğru editleme TELEGOL olayına bittim

spindoc

3 Kasım 2007, 2:12:10  

gerçektende doğru tespit.replayler oyundan soğutuyor insanı,oyun bazen çok yavaşlıyor,paslar çok yavaş, kayıpta top almak dediğin gibi tarih olmuş her maç 2 kırmızım kesin var.
birde şu röportaj olayını görebilmiş değilim,nerden çıkıyor ya bu röpostajlar?

mrspindoctor.deviantart.com

mehmet tokatlı
42366-izmir
Farrabi

3 Kasım 2007, 3:27:20  

quote:

Orjinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

quote:

Orjinalden alıntı: Nicomedia66

Ya beyler sanırım mastır ligde berbat bi durum söz konusu alt ligden üst lige çıktım ok o ligde her ülkeden takımlar vardı ama şimdi liglere bakıyorum benim olduğum ligde (a) sırf fransız takımları diğer liglere bakıyorum İspanyol takımları bi ligde Hollanda bi ligde Almanya da bi ligde toplanmış ya :( böyle saçma bi dağılım olamaz valla :(

ligleri kendin seçebiliyorsun istersen 1. ligdende başlayabilirsin

ben anlatamadım sanırım,sorun kaçıncı ligden başladığım değil sorun bulunduğum ligdeki ve diğer liglerde ki takımların aynı lig takımlarının olması,Alman takımları bi lige İngiltere takımları bile lige vs. toplanmışlar,uyuz oldum valla,acaba mastır ligi kurarken yanlış bişey seçtimde mi böyle oldu,çünkü eskiden nasıl seçiyosam öyle seçtim ve eski serilerde mastır ligler hep farklı farklı takımlardan oluşurdu

ok ayrıntılı anlatayım o zaman master ligde takmını seçecegin ekrana geldiginde all clear yazan yere tıkla ve bütün takımları sil ondan sonra sol taraftan istedigin takımlar sağa kopyala yani ligi kendin belirle istersen alman vs ingiliz yap önemli değil gerçi mantık olarak master lig de her ülkenin farklı bir ligi olması daha mantıklı ama sen bilirsin

Sessizlik büyük vahiydir...
loverdose

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 6:24:40  

quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

amd 64 3000+ 1800 ghz 1gb ram ati x1600 pro mediumda kasmadan rahat rahat oynuorum ama oyuna girdiimde arkadasi media player takımya baslıyor benim 2*512 yanında bi 512 daa alsam çözermi bu sorunu

kardeş bişey anladıysam arap olayım oyunun arkadaşı media player ne demek? arkadaki demek istiyosan eger media player in oyun oynarken arkada ne işi var yani oyunla aynı anda media player açıksa çift çekirdekli bi işlemci işini daha iyi görür +512 den.tabi buda yeni anakart ve ramlerde demek.bence çözmez sorunu +512.

Allah uçak kazası vermesin...
moozcan

3 Kasım 2007, 10:08:00  

oyunu kurdum, yamasını yaptım. iki maç sonundaki görüşüm bence HARİKA bir oyun olmuş.
Demoya göre de baya bi ilerletmişler oynanabilirliği. Hakem kararları konusuna biraz eğilirlerse daha iyi olur ama. avantaj ve kart uygulamalarında ufak tefek hatalar var bence.

core duo 1,86-7800gtx-2 GB ram ile 1440*900 de high ayarlarda cillop gibi oynuyorum bu arada.

imza
artistgs

3 Kasım 2007, 10:29:42  

master lig i açmıyo bu ya

yt1990

3 Kasım 2007, 10:48:32  

quote:

Oynunun kurulu olduğu klasörün içinde img klasörünün içinde cv_0 dosyası var onu kopyala diyorsun ve aynı yere tekrar yapıştır dedikden sonra kopya yazanın ismini ''cs'' (tırnaklar yok) olarak değiştiriyorsun.Bu kadar sonra master lig de oyuna başlayabilirsin.

|||Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir.|||
onno92

3 Kasım 2007, 10:55:36  

demo daha güzeldi bence

[Plantronics Gamecom 777-Razer Goliathus-Logitech G7]PS3-Z5500-Sony 40W4000 / Toshiba A200-1AH
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV, Fifa 09, Mirrors Edge
PSN: onnossadida
emilll

3 Kasım 2007, 11:04:09  

quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

master lig bende de açılmıyor master lig i tıkladığımda yükleniyor resmide kalıyor sonrada ilerlemiyor

Not :Patch i kurdum ama değişen bir şey yok

İntel P4 3,06 Ghz ~ Biostar Anakart ~ Oem 1 GB DDR 400 ~ Sapphire Radeon X1650PRO 256MB DDR3 AGP ~ Samsung 80 GB 7200 Rpm İDE ~ PHİLİPS 52x cd rw ~ PHİLİPS 16x DVD rw ~ FLYVİDEO 3000 Tv kartı ~ 2+1 Speaker
zeus1907

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 11:10:19  

afs expolorerla reklam panosu import edicem, cv_1.img yi yeniden oluşturdu, unnamden38 e import ediorum ama boşyer yok hatası verio. neyapmak laızm

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Brooklyn

3 Kasım 2007, 11:48:24  

Açıkcası oyunu hiç beğenmedim.Gol atmak çok zor.Yani regularda çok kolay gol oluyor sıkılıyorum, pro oynayım diyorum oda inanılmaz zor.Ortası yok.En kotusude oyun Fifaya çok benzemiş. Bence konami bu seride basarısız

329.KSD
® Birgün Güneş Benim İçinde Doğacak ®
Fb(Rh+)
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 11:58:47  

quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

cs.img dosyan eksik bu dosyayı demodan edinebilirsin

I LOVE TO
XBOX360
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 24:02:48  

VE İŞTE BEKLENEN AN İNGİLTERE LİGİ FORMA PAKETİ KURULUM İNDİRDİĞİNİZ DOSYANIN İÇİNDEDİR

dowload=
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14636

I LOVE TO
XBOX360
Bocék

3 Kasım 2007, 24:20:09  

oyunun orjinali elime ulaştı..bakalım sonuç bunda nasıl olacak

az sonra TELEGOL'de

~^~[ßô©ëK]~^~
onno92

3 Kasım 2007, 24:26:27  

multiplayer da dönen şikelerden bizi haberdar et

[Plantronics Gamecom 777-Razer Goliathus-Logitech G7]PS3-Z5500-Sony 40W4000 / Toshiba A200-1AH
onno92

3 Kasım 2007, 24:28:39  

vistada afs explorerr çalıştıramadım

murderer_utku

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 24:39:58  

arkadaşlar söylenmiştir ama bide ben sölüyeyim.
oyunda kendini yere atma olayı sadece şekil olsun diye yaratılmamış.
1-arkanızdan 2 kişi sizi formanızdan çekerken kendinizi yere bırakırsanız faul veriyo.
2-ceza sahası içinde hakeme yedirmek çok zor sadece etrafınızda 4-5 kişi olup hakemin önünü kapattığında hemen fake yapıp kendinizi yere atarsanız penaltıyı çalıyo?
3-bunu yere atma ile alakası yok ama; oyunda penaltı yaptırmak isterseniz arkanızda eleman koşarken fake yapın arada sırada ayağınıza kayıyo top kapabilmek için ve %90 faul yapıyo

GTA IV Win. LIVE : MurdererUtku
lrvtr

3 Kasım 2007, 13:02:21  

pes 2008 1.1 yamasını yüklemyemiyorum bunu için mini image dosyasını nerden bulucam

LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 13:03:49  

quote:

VE İŞTE BEKLENEN AN İNGİLTERE LİGİ FORMA PAKETİ KURULUM İNDİRDİĞİNİZ DOSYANIN İÇİNDEDİR

dowload=

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 13:09:34  

quote:

quote:

dowload=

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
toridishler

3 Kasım 2007, 13:15:24  

oplfıle ındırdım klasorler *konomı* save klasorune yapıstır dedım ama takım ısımlerı ve bayrakları değısmedı yardımmm

torit
QuanoM

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 13:16:42  

quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

Aynı durumdayız arkadaşım. KONAMI'ye ettiğim lafları burada yazsam kesin ban yerim. Mahvettiler güzelim oyunu. Şu oyunu "gerçekçi" diye sattılar ya millete; şaşırmamak elde değil. Bir de üstüne üstlük sitelerden iyi puanlar alıyor. Her şey yalan olmuş bu dünyada. Zevkler - renkler demeyin; hiç alakası yok.

Görünen köy, uzakta değildir; hmm.
D®èâM

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 14:10:44  

quote:

quote:

quote:

dowload=

su forma kurmayı anlatın ya bişe anlamadım hangi afs yi yüklücez nası yapcaz

KEİTA OLMAK İSTİYORUM SİMSİYAH ELLERLE FİLDİŞİ ORMANLARINDA DOLAŞAN
breaking_benjamin

3 Kasım 2007, 14:23:13  

forma nasıl değiştiriliyor

ıdh215
Son Derece

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 14:43:02  

ya arkadaşlar ben bunu tek dvd aldım..şimdi master lig save sorunu varmış sanırım biri beni aydınlatabilir mi? save sorununu nasıl çözebiliriz? bi de oyun benim oyuncular koşarken filan baya donuyo ya,çok rahatsız edici bişey..ekran kartım da 7800gtx ve 2gb ram var ama?
diğer bi sorum da hamachi ile orjinal olmasa da oynayabilirmiyiz? oynayamazsak orjinal oyun kaç ytl :) ? ve son olarak bu 1.1 pathcini yükleyip girmem için -oyunum orjinal değil- ne yapmam lazım bana pmden yardımcı olabilecek arkadaş var mı? çok lazım :(

atilgan34

3 Kasım 2007, 14:43:36  

arkadaşlar afs porgramı nasıl kullanılıyor ??

tabao

3 Kasım 2007, 14:46:29  

beyler kitserver mı kurulucak formalar için yardım

Küçük Bir Çiiiizik daha HAYATA Dair

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 14:53:49  

quote:

Orjinalden alıntı: tabao

beyler kitserver mı kurulucak formalar için yardım

hayır afs yi

I LOVE TO
XBOX360
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 14:56:13  

resimli anlatıcam arkadaşlar formaları biraz sabır

I LOVE TO
XBOX360
propesyonel

3 Kasım 2007, 14:57:43  

ben cdciden oyunu 2cdlik buldum . acaba bi dalavere olmasın bu işin içinde

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:11:49  

1.üstte en solda file var onu tıklayıp ilk gelen seçeneği açıp önce pesin içindeki img dosyasından cv_1.img i açıyoruz

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:14:00  

quote:

1.üstte en solda file var onu tıklayıp ilk gelen seçeneği açıp önce pesin içindeki img dosyasından cv_1.img i açıyoruz

2.gelen soruya önce hayır sonra tamam diyoruz

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
Bocék

3 Kasım 2007, 15:14:36  

onLine oynayalım diye orjinal aldık ama nafile çalışma varmış sanırım anladığım kadarıyla bir süre online oyun yok

~^~[ßô©ëK]~^~
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:16:17  

quote:

quote:

3.unnamed_27.bin e sağ tuşla tıklayıp inport diyoruz ve

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
kyle007

3 Kasım 2007, 15:18:37  

cglr_ua_cglr , hepsini tek msjda yazmamanın sebebi nedir

Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD4850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma

[ Cosmos S - WC System ] TIKLA ----»»»
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:22:19  

quote:

quote:

quote:

3.unnamed_27.bin e sağ tuşla tıklayıp inport diyoruz ve

4.ve indirdiğimiz ing ligi forma paketinin içinden cıkan cv_1.img in içindeki unnamed_27 i seçiyoruz ve birinci işlem tamam sonra tekrar filedan inport diyip yine pesin içindeki bu sefer cv_0.img
5.unnamed 7823 buluyoruz sağ tıklayıp inport diyoruz ve indirdiğimiz yamanin içindeki cv_0.img dosyasını masaüstüne atıyor ve içinden eş olan dosyayıo seçim bu işlemi içindeki bütün dosyalara yapıyoruz

Ekteki dosya (1)

I LOVE TO
XBOX360
OzanSRC

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:23:11  

quote:

quote:

dowload=

Kardeşş bu yama için saol yaa. Oyun biraz adam oldu şimdi. Lig ismini ve takımların ismini de kendim düzelttim tam süper oldu... Da tek bi eksiği var İngiltere Ligi logosu aynı kalıyo ve bi bin dosyası 95kb olduğu için çok büyük dio eksik kalıyo. Neden acep???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_An -- 3 Kasım 2007; 15:23:51 >

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
LaYLoNDoN

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:35:10  

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

resmi çektim attım çektim attım nie bi sorunmu var

I LOVE TO
XBOX360
kyle007

3 Kasım 2007, 15:37:09  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

resmi çektim attım çektim attım nie bi sorunmu var

Değiştir butonu var,bu gibi durumlarda işe yarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 3 Kasım 2007; 15:37:40 >

Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD4850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma

[ Cosmos S - WC System ] TIKLA ----»»»
venomtrk

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 15:37:14  

yalnız o verdiğiniz yamayı yükledikten sonra oyun açılmayabilir özellikle kadro güncelleşmesi içeren option file larda sorun varmış orjinal option file gerekebilir benden söylemesi

his is the Kits Pack Alpha-2 by nintek for PES 2008.

This Pack contains Kits for:
- Arsenal
- Aston Villa
- Birmingham
- Blackburn
- Derby
- Chelsea
- Everton
- Fulham
- Liverpool
- ManC
- ManU
- Portsmouth
- Sunderland
- Westham
- Wigan
- Bremen
- Dortmund
- HSV
- Schalke
- Stuttgart
- Germany
- Romania

This is still alpha possible bugs regarding numbers e.t.c
Remove your option file if the kits don`t work.

Proevo.Legend

3 Kasım 2007, 16:00:03  

formaların gözükmesi için Edıt ile yapılan option file silmek gerekiyor

GGS ilede importlayabilirsnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiltord_ua -- 3 Kasım 2007; 16:00:32 >

onno92

3 Kasım 2007, 16:08:30  

bide game graph studio yu açıklasan

hckn

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 16:49:21  

arkadaslar ben patchi kuramıorm deli oldum 1628 hatası verio surekli

FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
FaRCoN

3 Kasım 2007, 16:55:44  

arkadaşlar benim anakart agp benim

P4 3.00 GHz
512 MB Ram
FX5200 Ekran Kartı
ekran kartını değiştirmek istiyorum agp bir ekran kartı önerirmisiniz high yada mediumda oynamak istiyorum 1024*768 çözünürlükte.Yardımcı olursanız sevinirim.

atilgan34

3 Kasım 2007, 16:56:06  

Bİrde afs explorer v3.7 'nin linkini verseniz tam olucak yaw

bulamadım internette

Son Derece

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 17:06:51  

patch 1.10 ile gerçekten oyunun zevki büyük ölçüde artıyor gibi geldi bana grafiği düzeltti sanki ve top daha gerçekçi hareket ediyo..

OzanSRC

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 17:51:20  

Ya nasıl hızlanıyooo nasıl kurdunuz patchi. Biz niye kuramıyoruzzz hata veriyo orijinal mi sizin oyun ondan mı çalışıyo anlamadım...

Bi de Oyunun 2. yarısına girerken ya da maç başlarken PES 2008 yazısı çıkıyo öyle kalıyo her zaman yapmıyo bunu kafasına estiği zaman yapıyoo. Bunun bi çözümü var mı?? Oyundan çıkıp görev yöneticisine baktığımda 1.97 gb ram kullandığını görüyorum(ramim 2 gb). Oyun oynarken hiç takılma olmuyor gayet akıcı hatta aşırı hızlı bile denilebilirr ama niye oralarda donup kalıyoo???

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
antisolucan

3 Kasım 2007, 18:00:12  

yeni patch lerle düzelir inş. yoksa oynanmaz böyle değişik geldi belki alışınca güzel diycez ama top falan bariz çok hızlı gidiyo bunların düzelmesi gerek

Sayfa:   <<   < önceki  98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## Sayfa: <<   < önceki  98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Ödüllü Tutturmark Yarışma Duyurusu
Donanimhaber.com ve Firebal iş birliği ile 1200TL değerinde ödül kazanabileceğiniz eğlenceli bir yarışma! http://forum.donanimhaber.com/m_33265632/tm.htm
Arma Armageddon 3 Mini Oyun Bilgisayarı
Arma'dan ufak boyutları yanında 4 çekirdekli işlemcisi ve HD 4670 ekran kartıyla fark yaratan PC!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız