oyuncu yüz modellemeleri mükemmel olmus ronaldinho gercek gibi messi süper sabri ve arda süper olmus konami bence pc de iyice mahvetti fifa yı fifa ne halt etse gecemez bundan sonra
ben mi yanlıs gördüm, yoksa C.Ronaldo'ya 10 KİŞİ mi baraj kuruyor??*
Oyunda barajdaki futbolcu sayısını kendin ayarlayabiliyorsun,adamda biraz fantazi yapmış heralde,grafikler iyi fakat seyirciler biraz daha iyi olabilirdi bence bi de lisans olayı sadece ps3 için geçerliymiş(merlininkazani)
Bazı yeni detaylar -Star oyuncuların yüzleri gerçeğe çok yakın -Oynanış eskisi gibi -Sahip olduğunuz topu koruma artık daha ii(daha çekişmeli mücadeleler) -Fazla frame rate sorunları -Daha keskin ve isabetli paslar -Öfkelellen teknik direktörler -Penaltı atışında yeni kamera(bilgisayar penaltı atarken kalecinin arkasından penaltı kurtarıcaz) -Scenario mode sadece ps2 için ,next-gen de yok
bunların yanında letonya milli takımının yerine israil eklenmiş hakemde artık düdük görebileceğiz (düdüklü hakem :) yeni pass animasyonları futbolcular coraplarını yukarı cekiyorlar xbox 360 versiyonunda frame rate düşüşleri varmış pc için öle bir yazı okumadım güzel çarpışmalar varmış ne demekse anlamadım :) paslar daha keskin daha iyi top koruma
*Oynanış eskisi gibi------hiç mi deişiklik olmıycakmış *Fazla frame rate sorunları --------??? *Scenario mode sadece ps2 için ,next-gen de yok -------???
*** arkdaşlar sistem gereksinimleri açıklandımı yeni pc toplıcamda ona göre yani bide ekranın etkisi ne olur samsun 932 b plus düşünüom sorun yaratırmı
sen oynama bu oyunuu cünkü futbolu bilmiyosun ... kardeşim baraj sayısını sen belirliyosun istersen 5 kişi yapp allahım yaaaa
Futbol kurallarını öğren de gel! 10 kişilik baraj yapıldığı nerede görülmüş. Gerçekciliğe aykırı bu, PES gibi bir oyundan hiç beklemezdim boyle bir saçmalık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 27 Temmuz 2007; 23:32:20 >
şunu anlamıyorum o resimler pc görüntüsü deilse neden oraya koyuyorsunuz konsol bölümüne koysanıza ben uefa c.l nin xbox resmini koyduğumda onun topiğinde bir yığın laf yemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Futbol kurallarını öğren de gel! 10 kişik baraj yapıldığı nerede görülmüş. Gerçekciliğe aykırı bu, PES gibi bir oyundan hiç beklemezdim boyle bir saçmalık...
ayrıca pinky arkadaşıma katılıyorum diyelim 10 kişilik baraj var diğer futbolcuları kim tutacak içeriye bir orta kafa gol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leanback -- 27 Temmuz 2007; 23:31:06 >
Beyler adamlar sınır koymamış işte... Hayret bişeysiniz... Baraj kurmakta özgürsünüz... 10 kişiyi koyarsak bizim mallığımız oluyor... Nasıl barı sonuna kadar doldurduğumuzda 50 metre yukardan gidiyorsa biz biliyorsak o kadar basmamamız gerektiğini.... Barajada 10 kişi koyulmayacağını biliriz heralde
bunların yanında letonya milli takımının yerine israil eklenmiş hakemde artık düdük görebileceğiz (düdüklü hakem :) yeni pass animasyonları futbolcular coraplarını yukarı cekiyorlar xbox 360 versiyonunda frame rate düşüşleri varmış pc için öle bir yazı okumadım güzel çarpışmalar varmış ne demekse anlamadım :) paslar daha keskin daha iyi top koruma
Kardes kaynagi ögrenebilirmiyim?? xbox360da gears of war da bile frame rate düsmesi olmuyor.pestemi olacak sacma ve komik
sen oynama bu oyunuu cünkü futbolu bilmiyosun ... kardeşim baraj sayısını sen belirliyosun istersen 5 kişi yapp allahım yaaaa
Futbol kurallarını öğren de gel! 10 kişilik baraj yapıldığı nerede görülmüş. Gerçekciliğe aykırı bu, PES gibi bir oyundan hiç beklemezdim boyle bir saçmalık...
sen okudunu anlamıyosun .....adamlar ayrıntı reklemı yapıyor istedigin gibi kur sana baglı diyor tutupta sen 10 kişi baraj yaparsan ( tabi sadece sen yaparsın baskası yapmaz ) bu senin futbolu bilmedini gösterir oyun sana herseyi sunmus nasıl istersen öle davran ha unutmadan barajı 10 kişi yap tamam bol bol gol yeeee
Git sen öğren futbol kurallarını asıl. Fifa'nın kuralı mı varmış 10 kişi baraj olmaz diye. Adamlar espiri olarak koymuşlar oraya 10 kişi baraj yapılacağından değil. Fazladan özelliğin kötülüğü diye bişey mi olur.
Futbol kurallarını öğren de gel! 10 kişik baraj yapıldığı nerede görülmüş. Gerçekciliğe aykırı bu, PES gibi bir oyundan hiç beklemezdim boyle bir saçmalık...
ayrıca pinky arkadaşıma katılıyorum diyelim 10 kişilik baraj var diğer futbolcuları kim tutacak içeriye bir orta kafa gol
Bazı arkadaşlar daha ofsayt kuralını bilmiyor herhalde. Allah allah ya. Saçmalamayın kardeşim, adam ister 10 kişi baraj kurar, isterse 1 kişi. Size mi soracak. Yoksa yabancı sınırlaması gibi, baraj sınırlaması da mı var??
radreSword arkadaş son verdiğin resimleri silersen ii olur çünkü o hd resimleri sayfanın yukarsında koydum ve bu resimler hd olduğu için kotalıları da düşünmek lazım Ayrıca Pinky sana 10 kişilik baraj abes geliyosa sende 5 kişilik baraj kurarsın dimi adamlar istediğin şekilde baraj kurmanı sana anlatmak için 10 kişilik baraj resmi koymuşlar
istdiği gibi baraj kurma özelliği iyi olmuş peki farklı baraj kombinasyonları olcak mı? misal barajın ortasını boş bırakma,ters köşeye baraj kurup topu karşıya alma falan?