arkadaslar herkese iyi aksamlar. benim nir sorunum var ve bir turlu cozume ulasamadim. kuzenime yeni aldigimiz compaq presario 505 te vista home premium yuklu ve bu notebook u alirken yaninda fly marka bir kamera hediye ettiler. ancak kamera kullanum klavuzunda da girdigim yazilim ve surucu sitelerinde de bu aletin vista uyumlu driver ini bulamadim.konuyla ilgili bilgisi ve cozumu olanlarin cevaplarini bekliorm simdiden tesekkur ederim
slm arkadaşlar fly webcam sorunu şu saat itibari ile çözülmüş durumdadır kendi uploadım olan driverı aşağıdaki linkten indirin kurulum için farklı birkaç detay var pcden pcye değişiyor bu detayı jyhataltyn@hotmail.com ekleyin düzenleyelim arkadaşlar bn bu cami xp vista her2sindede kullanabiliyorum ve elimden geldiği kadar herkese yardımcı olacağım saygılarımla
Arkadaşlar ben yeni toshiba laptop aldım ve yanında toshiba px134E- 1cam model webcam verdiler.benim sorunum webcamın kendinden mikrofonu var ama açamıyorum nasıl açabilirim.
buna bir bak istersen çözülmezse tekrar yaz foruma