|
_gang_ -> Cevap: ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (18 Haziran 2007; 16:39:22)
|
HP w 2207 monitörümü yaklaşık 3 saattir kullanıyorum çok şık bir görüntüsü var ama hayal kırıklıklarım var umarım bir çözüm bulabiliriz hepberaber yoksa ben bununla sadece nette text okur youtube den video izlerim.Öncelikle tam ekranda film izlemek imkansız.İnanılmaz takılmalar oluyor.Ben mi çok titizim diye düşünmedim değil ama gerçekten rahatsız ediyor.Dvd,vcd,klipler,avi,mpg hepsini denedim,dvd den okuttum olmadı hdd den okuttum olmadı,Yalnız şunu belirtmem gerekiyor DVİ bağlantıyı kullnmıyorum,VGA kablosu takılı şu anda ekran kartım eski çok winfast ın ge-force 2 mx ini kullanıyorum 32 mb bi kart ilk aldığımda makınayı ,ustundeydı hala onu kullanıyorum.Oyun oynamadığım için değiştirme ihtiyacı hissetmedim.Sadece işim gereği(inş.müh.siyim) ve net için kullanıyorum,arada da film izliyorum.Şu anda ne düşündüğümü tahmin edemezsiniz yılların yadigarı samsung 19'' synsmaster 950p plus yanımda yerde yatıyor önümdede kız gibi bir lcd ama kullanamıyorum başım ağrıdı wallahi[8|].bilgisayarım dediğim gibi 6 yıllık makına p3 1 ghz ,256sd ram,32mb g -force2,30 gb seagate(şimdi yazarken çok komik ama zamanında 3000 mark vermiştim siz hesaplayın artık mark vardı hala[:)]) dışarı çıkıp dvi-vga dönüştürücü mü alsam diyorum ama bunun da bi işe yarayacağını sanmıyorum.sadece ufak bi ara aparat ekran kartım desteklemıyor sonuçta diye düşünüyorum. Monitörün kötü reklamını yapmak istemem ama şu anda çökmüş vaziyetteyim.Yardım ederseniz sevinirim.Ekran kartı ve lcd arası bağlantı bu kadar da önemli mi görüntü kalitesini bozacak kadar.tamam sonuçta görüntü karttan ekrana da crt de cam gibi lcd de beter nasıl oluyor anlamadım.
|
|
|
|