Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
racerant

30 Haziran 2007; 21:06:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim monitör henüz gelmedi parlaklık konusunda birşey söyleyemeceğim. Ancak parlak olarak incelediğim Packard Bell de çok bir problem yoktu.

Ancak woswos veya diğer alan arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgi verebilir.

woswos sayın konu sahibi ilgilensene müşteriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 30 Haziran 2007; 21:07:37 >

wosswoss

Sisteme Gözat

30 Haziran 2007; 23:14:52 

iliglenmeme gerek yok çnkğ bu konuda en az 5 kere forumun çeşitli yerlerindede 8-9 kere kesinlikle abartıldığı kdr parlaklık yok die avazım çıktığı kdr bağırmıştım..biraz dikkat!

archieduke

1 Temmuz 2007; 3:09:00 

ya acıkcası parlaklık konusu biraz zevk meselesi, ben rahatsız olmuyorum ama yandan cok ısık gelirse azap olabilir. daha once laptopımı yandan cok ısık gelen bir yerde kullanmıstım sıkıntı olmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 1 Temmuz 2007; 12:37:30 >

| CORE2DUO E6750@3600 MHZ | MSI P35 PLATINIUM |2*1GB CORSAIR DDR2 675@ 900 MHZ | 2*320GB SAMSUNG SATA2 RAID 0 | PALIT 8800GT HDMI (700*2000) | 20X SAMSUNG DVDRW |16X ASUS DVD | NETGEAR DG-834GT| HP W2207 22" | LOGITECH WAVE + G5 | LOGITECH X540 | AOPEN H600B SILVERSTONE DECATHLON 650W
azzod

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2007; 16:32:53 

quote:

Orjinalden alıntı: archieduke

ya acıkcası parlaklık konusu biraz zevk meselesi, ben rahatsız olmuyorum ama yandan cok ısık gelirse azap olabilir. daha once laptopımı yandan cok ısık gelen bir yerde kullanmıstım sıkıntı olmustu.

gülü seven dikenine katlanacak artık değilmi arkadaşlar. maden cok begendiginiz bir ürün içinizi gıdıklıyor beni al al diye yapcak bişi yok alacaksınız monitörü ve kullanımdaki konumunu değiştireceksiniz. yada az bucuk parlama ile idare edeceksiniz.

iyi forumlar,
azzod...
M.Bison
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Temmuz 2007; 22:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

iliglenmeme gerek yok çnkğ bu konuda en az 5 kere forumun çeşitli yerlerindede 8-9 kere kesinlikle abartıldığı kdr parlaklık yok die avazım çıktığı kdr bağırmıştım..biraz dikkat!

Topicteki parlamayla ilgili tüm yorumları okudum.
Ancak benim konumum biraz farklı; monitörün durduğu yerin hemen solu ve arkası pencere ve de odam
ışık alan cepheye bakıyor. Monitörü başka yere koymam da mümkün değil.
Yani yorum yapan herkesten daha fazla ışık alan bir ortamda olduğum kesin, buna pimpirikli olduğum da eklenirse bu kadar ince eleyip sık dokumam normal olsa gerek.

Bu monitörü kullanıp parlamadan dolayı rahatsız olan kimse var mı?
(Sadece webde gezinip film izliyorum, oyun oynamıyorum.)

Cvp yazan herkese teşekkürler...
wosswoss

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2007; 23:32:00 

quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

quote:

Topicteki parlamayla ilgili tüm yorumları okudum.
Ancak benim konumum biraz farklı; monitörün durduğu yerin hemen solu ve arkası pencere ve de odam
ışık alan cepheye bakıyor. Monitörü başka yere koymam da mümkün değil.
Yani yorum yapan herkesten daha fazla ışık alan bir ortamda olduğum kesin, buna pimpirikli olduğum da eklenirse bu kadar ince eleyip sık dokumam normal olsa gerek.

Bu monitörü kullanıp parlamadan dolayı rahatsız olan kimse var mı?
(Sadece webde gezinip film izliyorum, oyun oynamıyorum.)

Cvp yazan herkese teşekkürler...

eminmisin kesin olduğuna?? bak kardeş benim odada eskiden balkon vardı yıktırıp içeri aldırdık ve balkonun tümü içeri gelince cam oldu..monitörde direk o camlara bakıyor ve o camlardan gündüz 12 ile akşam 6 arası direk ışık vuruyor...ona rağmen abartıldığı kdr yok..ha hiçmi yok evet var ama ekranı simsiyah yapacaksan ozmn belli olur kalkıpta oyun oynarken siyah mekanlarda bile belli etmiyor..hele hele webde gezineceksen parlamanın psini yapmıyor..gündüz fln bu forumda cvp yazarken hiç bişi belli olmuyor...yinede karar senin resmler ortada...ama unutm ahiçbişey kesin diildir

Condates

1 Temmuz 2007; 23:56:57 

HP w2207 kullanan arkadaşlardan bir oyun incelemesi alabilirmiyiz.Filmlerde performansı güzel resimlerden de belli oluyor bu acaba oyunlarda preformansı iyi mi herhangi bi ghost veya başka bişe problem yapıyor mu.Oyundayken bir kaç resminide koyarmısınız acaba?

wosswoss

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2007; 0:09:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Condates

HP w2207 kullanan arkadaşlardan bir oyun incelemesi alabilirmiyiz.Filmlerde performansı güzel resimlerden de belli oluyor bu acaba oyunlarda preformansı iyi mi herhangi bi ghost veya başka bişe problem yapıyor mu.Oyundayken bir kaç resminide koyarmısınız acaba?

ah kardeş ahh incelememde ztn oyun resmide yokmu?ayrıca ghosting yapmadığınıda söylemedimmi??
birazcık araştırma ltfen türk halkı amma hazırlopçu olmuş ya

Condates

2 Temmuz 2007; 15:20:00 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Condates

ah kardeş ahh incelememde ztn oyun resmide yokmu?ayrıca ghosting yapmadığınıda söylemedimmi??
birazcık araştırma ltfen türk halkı amma hazırlopçu olmuş ya

Beni 2 tane resim pek tatmin etmedi başka oyunlarda varmı diye kast etmiştim ama sağlık olsun.
Güzel inceleme olmuş teşekkürler yinede

hadesmania

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2007; 15:55:44 

Arkadaşlar S panel 226bw kullanan biriyim. 2 gün önce arkadaşım izmirden getirtti w2207 yi yan yana koyduk denedik benim gözümde hala 226bw daha kaliteli. Hp nin de monitörü güzel ama bence 226bw nin eline su dökemez. teknik özelliklerine bakma fırsatım olmadı Hp nin ama ilk görüşüm böyle.

THERMALTAKE MATRIX 430 W/INTEL CORE2 DUO E6600/SPARKLE 8600 GTS 256 MB DDR3 DX10/KİNGSTON 1 GB DDR 2 800 MHZ
/ASUS P5B INTEL P965 ICH8/SAMSUNG 226BW LCD/LG 18X DUAL DOUBLE LAYER DVD WRITER/WD 250 GB 7200 RPM 16 MB SATA II HDD

racerant

2 Temmuz 2007; 17:23:29 

Türkiyeye hiçbir zaman S panel gelmedi ve gelmeyecek. Şu an Türkiyede sonradan yamama etiket ile S pnael gibi gösterilen fakat içinde Çin malı panel bulunan 226bw modeli satılıyor.

Ayrıca HP gerçek Samsung S LTM panel kullanıyor. Nasıl daha üstün olabilir ?

Bizi aydınlatırsan seviniriz......... Şu su dökme olayı özellike ....

quote:

Orjinalden alıntı: hadesmania

Arkadaşlar S panel 226bw kullanan biriyim. 2 gün önce arkadaşım izmirden getirtti w2207 yi yan yana koyduk denedik benim gözümde hala 226bw daha kaliteli. Hp nin de monitörü güzel ama bence 226bw nin eline su dökemez. teknik özelliklerine bakma fırsatım olmadı Hp nin ama ilk görüşüm böyle.

M.Bison
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2007; 17:32:03 

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Şu an Türkiyede sonradan yamama etiket ile S pnael gibi gösterilen fakat içinde Çin malı panel bulunan 226bw modeli satılıyor.

+1
hadesmania

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2007; 17:40:33 

:) arkadaşlar arkasında S panel yazıyor evimde olan monitör ben türkiye den aldım. Sonradan S panel yapıştırmışlardır diyorsunuz ama A panel yada C panel 226bw lerle arasındaki fark ta ortada şahsen ben gözümle şahit oldum aradaki dağlar kadar farka.
Birinin tepkime süresi 5(hp) ötekinin ki 2(samsung).
Yanlış anlamayın bunları yazarken kötü niyetle yazmadım ama gözümle gördüğüm şey yani yalan söyleyecek halim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadesmania -- 2 Temmuz 2007; 18:07:10 >

THERMALTAKE MATRIX 430 W/INTEL CORE2 DUO E6600/SPARKLE 8600 GTS 256 MB DDR3 DX10/KİNGSTON 1 GB DDR 2 800 MHZ
/ASUS P5B INTEL P965 ICH8/SAMSUNG 226BW LCD/LG 18X DUAL DOUBLE LAYER DVD WRITER/WD 250 GB 7200 RPM 16 MB SATA II HDD

racerant

2 Temmuz 2007; 17:54:59 

O zaman ben yazayım Samsung tepkime süresini griden griye baz alıyor yani 2 ms. Hp ise açık kapalı olarak baz alıyor yani 5ms. Sonuçta ortaya aynı sonuç çıkıyor.

Samsung kullanıcısı arkadaşım bu bir idda değil gerçek. Biraz zahmet edip samsung 226bw kullanıcıları başlığı 36. sayfasını da okursan. Cihazı açan bir arkadaşın "ya bunda niye made in china yazıyor" sorusuna cevabı sen verirsin belki.

Şu dağlar kadar farkın fotosunu çekseydin hazır madem ikiside yanyanaydı. Biz de aydınlanırdık.

Şayet dağlar kadar fark var diyorsan bunu hangi kriterleri baz alarak yazdığını söyle.

Mesela :

a) samsungun tipi daha güzel ondan dağlar kadar fark var.
b) renk geçişleri iyi
c) contrast oranı yüksek.
d) bakış açıları daha iyi
e) hiçbiri samsung un logosu gözüme daha güzel geldi.

.............................

Ben halen aynı iki paneli kullanan monitörde parlak ekran dışında bir fark olmadığını söylüyorum. Zaten olamazda. Hp parlak ekran + yükseklik ayarlı standı ile bence 1 adım önde. İstediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bu yorumumda ancak kendi kişisel beğenim açısından bir + dır. Herkes parlak ekran sevmeyebilir.

Fanatiklik yapmayalım. Objektif ve gerçekçi olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Temmuz 2007; 17:59:54 >

hadesmania

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2007; 18:06:09 

yazımda samsung un farklı panalleri arasında dağlar kadar fark var dedim. HP ile Samgung arasında var demedim. Aynı 2 monitör arasında fark varsa bunun nedeni nedir sence? Bir de ikisininde arkasında farklı panel harf leri yazdığını düşününce ortaya tek sonuç çıkıyor. Türkiye'de S panel satılıyor!
Yazımı tekrar okudumda samsung monitörler arasındaki farktan bahsettikten sonra nokta koymuş olmama rağmen yanlış anlaşılabilecek bir cümle olmuş. satır başı yapmam gerekirdi sanırım.
Herneyse ben fanatik olduğumu düşünmüyorum aslında pek de umursamıyorum hangisi iyiyse iyidir yani yapacak birşey yok. Ben sadece kendi görüşümü yazdım.