Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shearforce

11 Eylül 2007; 12:17:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler bir şey dikkatimi çekti(buradan okuduğum kadarıyla)

2207 örneğin bir 1080p yi açmadığı gibi "görmüyor bile"!!!!!!!!
Yani görse belki 720p de açacak ama görmemesi durumunda ise o film/clip v.s hiç açılamayacaktır?

Bunu bir daha açıklayan olabilirmi acaba,tam alacaktım bundan dolayı erteledim,zira ben sadece
HD izleyeceğim bunda(diğer PC vs işleri CRT de devam edeceğim şimdilik)
Elimde bulunanlar 720p ve 1080i ki büyük ihtimalle 1080i yide görmeyecek??

Böylece beklemede kaldım,2207 için,ayrıca izlediğim kadarıyla 226 dan daha iyi(hele hele 226 nın
S-A-C atraksiyonlarında sonra,yaw kim uğraşır bununla!!)

bu konuda bir açıklama verirseniz memnun olurum,teşekkürler
Saygılar

arkadaşım 1080p sinyal alamıyor. yani 1080p sinyal veren bir konsol bagladıgında onu kendi dogal çözünürlüğüne indirgeyemiyor. 720p olarak sinyal vermen gerekiyor. sen 1080p bir videoyu actıgında ise olay biraz daha farklı, tabii pc ortamından bahsediyorum. mesela şimdi 1440*900 olan masaüstü çözünürlüğümde 1080p video deneyip tam ekran yapayım onu gösterebilecegi en iyi şekilde gösterir ekran yani 1440*900 şeklinde... demek istedigimi anlatabildim umarım, sen de dene mesela 1080p bir video alıp bilgisayarında tam ekran yap... ama bu dedigim konsol ve türevleri için geçerli degil çünkü sinyal 1080p geliyor..

quote:

haklısın hp uzaydan gelme bir monitör herhalde 1000 yıl sonranın monitörü gibi samsung ne yapsın yazık ona keza 1000 yıl öncenin monitörü gibi.....

"samsung bunun yanında bence de eziliyor" yani samsung hp nin yanında bir hiç oluyor öyle mi ?

Not:Forumdaki hiç bir hp kullanıcısına lafım yok.
Açıklama:Monitörlerin ikisinide gördüm(226bw ve w2207) Ankara vatanda.İkiside harika monitörler.

bu benim şahsi düşüncemdir ve neden ezildigini açıkça belirttim, 22" monitör yapıyorsun ve sabit ayaklı.. yoksa ben demiyorum ki samsungun görüntüsü çamur gibi hpninki cam... mesela iki otomobil kıyasla ikisi de 200hp olsun işte büsürü donanım standart falan ama birinin koltukarı sadece öne arkaya gidebiliyor başka hiçbir ayarı yok diyelim.. böyle bir şey düşünebiliyor musun? burada ezilmekten kastettiğim şey benim için hiç düşünmeden 2 monitör arasında tercihimin hp'den yana olacağı. bunu da ekleyeyim belki parlak ekran sevdigimden bilmiyorum, hp'nin görüntüsü yine benim için samsung'tan daha iyi. kimileri ekran yansıyor falan der sırf bu yüzden istemez bu monitörü bende de tam tersi, odadaki ışık olayını ayarla (sonuçta taşınabilir bir donanım almıyorsun) iki monitörü yan yana koy, tartışmam bile, çünkü dediğim gibi biraz da kişisel durum belki de..
dipnot: ben de ankara vatanda iki monitörü de gördüm, samsung monitör standında var ama hp yok, o yukarıda pc lerin satıldıgı yerde bir hp'ye monitör olarak takmışlar..

SEMiZ

11 Eylül 2007; 14:15:49 

evt kasanın ordaki koridorda parlak ekran seviyorsan olabilir ama bence samsung ve hp eşdeğer monitörlerdir.

Mad_Wolf

11 Eylül 2007; 16:41:34 

beyler bu monitoru bimeks teknoportan alan var mi
pixel testi yaptiriyorlar midir acep

You'll Never Walk Alone.
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 16:47:59 

Arkadaşlar bu monitörün kutusu nasıl??Açıldığında geriye toplanılabiliyor mu??İnternetten aldığımız için geri iade şansımız var ama kutusu bozulursa napacaz.Kutuyu açışta dikkat etmemiz gereken noktalar neler Püf noktalarını alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aBaBaDaN -- 11 Eylül 2007; 16:48:22 >

MelihTR

11 Eylül 2007; 16:49:26 

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler bir şey dikkatimi çekti(buradan okuduğum kadarıyla)

2207 örneğin bir 1080p yi açmadığı gibi "görmüyor bile"!!!!!!!!
Yani görse belki 720p de açacak ama görmemesi durumunda ise o film/clip v.s hiç açılamayacaktır?

Bunu bir daha açıklayan olabilirmi acaba,tam alacaktım bundan dolayı erteledim,zira ben sadece
HD izleyeceğim bunda(diğer PC vs işleri CRT de devam edeceğim şimdilik)
Elimde bulunanlar 720p ve 1080i ki büyük ihtimalle 1080i yide görmeyecek??

Böylece beklemede kaldım,2207 için,ayrıca izlediğim kadarıyla 226 dan daha iyi(hele hele 226 nın
S-A-C atraksiyonlarında sonra,yaw kim uğraşır bununla!!)

bu konuda bir açıklama verirseniz memnun olurum,teşekkürler
Saygılar

1080p 1080i durumları monitöre bağlayacağın DVD player, Konsol, Uydu alıcısı vs. cihazlar için geçerlidir. 1080p çözünürlük olarak 1920x1080 karşılık geliyor. Monitörün ki ise 1680x1050. HP monitörün grafik motoru downscale denen çözünürlük düşürme özelliği yok. O nedenle playerdan yüksek çözünürlüklü sinyal gelirse düşüremez desteklenmiyor diye kabul etmez.

Ama monitörününü PC de kullanacaksan 1080p vs. gibi durumlar önemsizdir. Bilgisayarda 1920x1080 hiçbir zaman seçemeyeceksin. En son seçeceğin çözünürlük monitörün kendi çözünürlüğü o da 1680x1050. Bilgisayarda 1080p film açarsan ekran kartın veya playerın onu otomatik downscale uygulayacak ve seçtiğin çözünürlüğe düşürecektir. Bilgisayarın bunu monitörden çok çok daha iyi yapar

Yani Monitör PC ye bağlıyken monitörün desteklemediği downscale çözünürlük düşürmeyi PC zaten üstlenip kendisi yapar, monitörlere bırakmaz Sadece PC için kullanacaksan 1080p nin hiçbir önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 11 Eylül 2007; 16:50:42 >
MelihTR

11 Eylül 2007; 17:02:00 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Arkadaşlar bu monitörün kutusu nasıl??Açıldığında geriye toplanılabiliyor mu??İnternetten aldığımız için geri iade şansımız var ama kutusu bozulursa napacaz.Kutuyu açışta dikkat etmemiz gereken noktalar neler Püf noktalarını alabilirmiyim

Kutuyu açarken makine varsa film olarak kaydet toplarken geriye doğru izleyerek rahat toplarsın Film çekemiyorsan sürekli fotoğraf da çekebilirsin
tub1s

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 17:58:32 

pff bimeks e ve teknosaya sorudm ama yok anadolu yakasında nerde var bilen varmı ??

Mad_Wolf

11 Eylül 2007; 18:14:06 

nasil yane bimeks teknoporta yok mu simdi
bu asmis monitor

You'll Never Walk Alone.
Mad_Wolf

11 Eylül 2007; 19:00:44 

ya birde ben baska birsey soracam
bazi yerlerde bu monitorun kodu v ile
HP w2207v olarak
iki tip mi var
yoksa ayni monitor bazi yerlerde farkli mi yaziyor

You'll Never Walk Alone.
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 19:11:11 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Sen o kutuyu geri topla ben sana benim monitörü hediye edyim

FINDIK CANAVARI SİNCAPLARI İSTEMİYORUZ
Mad_Wolf

11 Eylül 2007; 19:59:30 

trimax ben toplarsam edicen mi bana hediye

You'll Never Walk Alone.
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 20:09:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Wolf

trimax ben toplarsam edicen mi bana hediye

etçem etmemi? ...alınca görürsün ne demek istediğimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 11 Eylül 2007; 20:10:22 >

FINDIK CANAVARI SİNCAPLARI İSTEMİYORUZ
ttutuncu

11 Eylül 2007; 21:05:38 

arkadaslar yardımmm..

bu monitörü internet dışında gidip alabileceğim bir yer söylermisiniz.

istanbul avrupa yakası tercihimdir...

teşekkürler..

Loren Soth

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 21:11:31 

Ben Kadiköy pc Gold dan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loren Soth -- 11 Eylül 2007; 21:12:11 >

1.Sistem Amd 3500+ @2300 Asus A8N SLI Premium
XfX 7900 GS 1gb Twinmos 512*2
80*2 Sata Raid HarddisK Logitech G-5 Tagan 480w Hp w2207
Asus TA 250 Logitech Z-5500
tub1s

Sisteme Gözat

11 Eylül 2007; 21:21:20 

pc gold sitesinde yok gözüküyor ama aramak lazım birde peki ölü pixel testi yaptırdılar mı?

Mad_Wolf