Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SORUNLU Bİ ALISVERİS(erhaninho_carsi) YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Mp3, Notebook, Kameralar >> Mp3 Playerlar >> SORUNLU Bİ ALISVERİS(erhaninho_carsi) YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ne yazsam kii

İkinci el mesajı:440
Katılım zamanı: 17 Nisan 2006;
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

17 Haziran 2007; 14:18:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar erhaninho_carsi adlı sahıstan mp3 çalar aldım aleti karoyla ankaradan istanbula yolladı ve aleti alır almaz bir pille denediim ve sadece 6 veya 7 dakika çaldı (panasonic) bunu kenddisine ilettim yok oyle bişey dedi bende ardından duracel pille denedim sonuc 10 dk ka bunuda ilettim kendisine bana 5+1 demi deniyosun diye dalga gecer gibi bi cevap verdi ardından aradım mesajında boyle bişeyin mumkun olamayacagına ve almasınında mumkun olmadıgını belirtti (gecirilen mal geri alınmaz) ve isin beni sinirlendiren tarafı aletin bu sorununu bildigi halde ben uyduruyormusum diye ustume geldi sinirlerimi felaket kaldırdı insan bu kadar enayi yerine konurmu soyle kardesim delikanlıca bana abi soyle bi sorunu vardı soylemeyi unuttum de he bide demin bicimlendirdim aleti ve tekrar tel konusması yaptık bicimlendirdigimi soyledigimde hee evet ondan oyle oldu ben sana gonderdigimde saglamdı dedi subhanallah Arkadaslar bunları sizle paylasmak istedim gordugunuz gibi elimizden birşey gelmiyor sizde tanıyın bu arkadası ona gore hareket ediniz (IMHOTEP bu konuyu acmama izin vermiştir)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne yazsam kii -- 17 Haziran 2007; 15:48:17 >

oKsEAt

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:760
Katılım zamanı: 17 Eylül 2006;

17 Haziran 2007; 14:23:24 

Geçmiş olsun arkadaşım..arkadaşın da bi açıklaması vardır bu durumda herhalde onuda bi dinlemek lazım

Alışveriş Listem:sentanoo(x3),red a!ert,sharkmmm,Révølvér,Lac0niC,levihakan,beyondream,by_format,WarLord_52,mazhar,velvel_e,kaan_has,cpu2ram,romantik83(x2),gprsmania,tahir40,gokselgok,emirmete,tupacamaru,boksorburak,guneysınır,JeFFreY.JeY,Nevfel,marikanwap,ozgboy,AzdedzA,aziz.alptekin,gorgi190307,gitarist55...
ne yazsam kii

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

17 Haziran 2007; 14:28:57 

acıklamasını soyleyeyim boyle bişey yok ben yalan konusuyorum baska bi acıklama yapsın dahada foruma girmeyecegim (demin format attım ya onuda bahane edebilir)

Tuerker

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2173
Katılım zamanı: 19 Ağustos 2006;

17 Haziran 2007; 14:31:07 

Arkadaşın çok kötü bir niyeti oldugunu zannetmiyorum,kendisinide dinlemek lazım bence.
Ama gayet düzgün anlatmışsınız derdinizi ve çok suçlama yapmamışsınız, bunun içinde tebrikler

İletişim için: Msn: oturumac@msn.com Telefon: 0 544 632 44 67

baykarizmaizmir

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2931
Katılım zamanı: 13 Haziran 2006;

17 Haziran 2007; 14:31:46 

ya bu formda neler oluyor böyle artık kimseyle güvenerek alış veriş yapamayackmıyız??

İletişim için//www.forum.donanimhaber@hotmail.com
TLF:0554 306 87 44 (7/24)
someone74

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2014
Katılım zamanı: 2 Şubat 2004;

17 Haziran 2007; 14:36:34 

Bende İstanbul dışından zamanında mp3 player almıştım ama baştan bazı şeyleri en azından konuşmuştuk. Önemli olan cihazın nerede bozulduğudur. Ya göndermeden önce bir sorun vardı, ya kargoda oldu ( flash diskse düşük bir ihtimal ), ya da pil ters yerleştirilmişse de olabilir. Bunun tespiti nasıl mümkün olacak? Ankaradan bir arkadaşınıza test ettirebilirdiniz ya da arkadaşın istanbulda tanıdığı birinden elden deneyerek test edip alabilirdiniz. Ancak 5+1 de mi deniyorsunuz veya biçimlendirdiniz ondan oldu gibi açıklamalar hiç te masumhane değil. Kimse para vererek aldığı bir ürünü rahatsızlığı yoksa kasıtlı olarak bozmaz. Karşı tarafın savunması da önemli ama bir ürünü geçte olsa elinize almanız, tedbirsizce almaktan daha iyi olsa gerek. En son ihtimal bir servise götürüp sorunun kaynağını servise yazdırmak ve burada teşhir etmek. Tabii buna değecekse...

2. El Sorunsuz Alışverişlerim: sentanoo, magunes117, Player, Paparazi, okko, cemali, ozogul4, murdort, cagri105, muhamnet, TakeNoPrisoner, Tsunami41, sidikli, helknight, sorcere, lateny, LimeWare, prosatorus, wawes, parenthesis, ilyus, ayyilmaz, bahadir_bado, deepblueseven, shanke, monq, PsyCo, keleminabi, powerser, enoman
Sorunlular: nightwing ( sözünü tutmaz, sallar)
reason666

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2199
Katılım zamanı: 13 Haziran 2006;

17 Haziran 2007; 14:42:41 

Yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın ama bu arkadaşı ben daha önce bir yerlerden hatırlar gibiyim yine bir sorunlu alışverişten

Referanslarım için lütfen tıklayınız.
Alışverişte Ahlak Önemlidir,bu yüzden bu kişilerden özellikle uzak durun:ilhanathema,sertert,_cisse_ ,lordlenchester(dolandırıcı;uzaklaştırıldı)(Pm le sorabilirsiniz)
ne yazsam kii

17 Haziran 2007; 14:42:56 

alısverislerimde hep parayı ben gonderirim once mal gonderdigim zamanda once malı gonderirim sonra parayı alırım eger buralarda bi tanıdıgı varsa oncelik onu aracı yaparım neden diceksiniz forumu seviyorum ve en azından forumda tegmen rutbesine yukselmiş insanlarında forumu sevdigini biliyorum ve sorunlu bi alısveriş yapıp bu konumdan dusmeyeceklerini sanıyorum en azından lekelenmek istemeyeceklerini biliyorum

örümcek3511

İkinci el mesajı:511
Katılım zamanı: 3 Aralık 2004;

17 Haziran 2007; 14:50:34 

evet bencede arkadaşlar alışverişlerinizde eğer cihazın sorunu varsa belirtiniz.yoksa yanlış anlaşılmalara sebep oluyo.tabi burda malı alan arkadaşın bir suçu yok...

alişveriş yaptıklarım:meneme2002(işlemci anakrt aldım),SpeedTwelve(ekrankartı aldım),georgia(cep telefonu aldım),cengiz_1983(işlemci aldım).tertip_47(HATIRLAYAMADIM),demirkanali(anakart sattım) ,SEAL4EVER(ekran kartı takasladık),FASTandFAST(anakart aldım ve ekran kartı verdim),traton(ekran kartı sattım),otaku(psp ile kasa takasladık),ekobravo(ekran kartı aldım),mzsahinler(ram sattım)no fear(ram sattım),huso(işlemci karşılığında, işlemci ve kasa verdim),Sam0(Kontur aldım:))),demircibu(ram aldım),adem7452(ram sattım),EMREÇELİK(KONTUR ALDIM),SorrowOcean(hard disk aldım),ABCdiküçgeni(CEP TELEFONU SATTIM),reyta(KONTUR ALDIM),constantini(ANAKART SATTIM),parryossa(EKRAN KARTI SATTIM),Buzmavili(KONTUR ALDIM).SaYkOTurk(ram aldım),ABCDiküçgeni(kontur aldım)
Bukalemun

İkinci el mesajı:1390
Katılım zamanı: 23 Temmuz 2005;

17 Haziran 2007; 14:52:02 

pil i ters takmak zaten çok zordur ve cihaz hiç açılmaz , eğer ayarında ve pil de sorun yoksa ZATEN ÜRÜNÜ HEMEN GERİ İADE alması gerek.

ne yazsam kii

17 Haziran 2007; 14:58:20 

ama erhaninho belirtti mesajında aleti geri almam MUMKUN DEGİL

someone74

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2014
Katılım zamanı: 2 Şubat 2004;

17 Haziran 2007; 15:21:59 

quote:

Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

ama erhaninho belirtti mesajında aleti geri almam MUMKUN DEGİL

Satmadan önce dediyse zaten şüphelenmeliydin ama sattıktan sonra dediyse sana yukarıda yapman gerekeni belirttim. Buna rağmen geri almazsa eminim ki sonuçlarına katlanacaktır...

2. El Sorunsuz Alışverişlerim: sentanoo, magunes117, Player, Paparazi, okko, cemali, ozogul4, murdort, cagri105, muhamnet, TakeNoPrisoner, Tsunami41, sidikli, helknight, sorcere, lateny, LimeWare, prosatorus, wawes, parenthesis, ilyus, ayyilmaz, bahadir_bado, deepblueseven, shanke, monq, PsyCo, keleminabi, powerser, enoman
Sorunlular: nightwing ( sözünü tutmaz, sallar)
ne yazsam kii

17 Haziran 2007; 15:25:19 

maalesef sattıktan sonra boyle bi diyalog gelişti

Arda

İkinci el mesajı:404
Katılım zamanı: 8 Mart 2007;

17 Haziran 2007; 15:37:21 

Geçmiş olsun

to grow impatient 3485
metin