Şimdi Ara

Battlefield 2042 - Hazard Zone Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield 2042'nin "ekip odaklı bir hayatta kalma deneyimi" olarak tanımlanan "Hazard Zone" modunu detaylandırdı.
     
    Temel olarak bu modda, dört üyeden oluşan ekibiniz ile savaş alanına dağılmış Veri Sürücülerini bulmalı ve bu sürücüleri almalısınız. Tabi sizin ekibiniz dışında aynı amaç uğruna mücadele edecek diğer takımlar da yer alacak. Bunun yanı sıra Veri Sürücülerini toplamak tek başına yeterli olmayıp büyük bir fırtınadan da kaçmalısınız. Fırtına bölgeyi ele geçirmeden önce ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Her kurşun, her çarpışma ve her karar, bu modda fazlasıyla önem arz ediyor. 
     
    - Stratejinizi belirleyin. 
    - Uygun donanımları seçin. 
    - Taktiksel yükseltmeler yapın.
     
    Battlefield 2042, 19 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • Gold Edition hazır gelsinde biran önce başlayalım 1 aydan az kaldı. İyice özletti Bf kendini hiçbir shooter sarmıyor, betasından sonra heyecanım dahada arttı. Buglar ve glitchlerde temizlendiğinde çok sağlam bir oyun olacağı belli, film gibi sahnelere tanıklık ettik betasında, Bf zaten beta sürecinde her zaman buglı oluyor. Optimizasyonda harika i7 9700 ve rtx 2070 ile aktı maşalallah betada zaten 1080p monitörde oynuyorum, grafik ve yüksek akıcılık önemli benim için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sh4dy_081991

    Gold Edition hazır gelsinde biran önce başlayalım 1 aydan az kaldı. İyice özletti Bf kendini hiçbir shooter sarmıyor, betasından sonra heyecanım dahada arttı. Buglar ve glitchlerde temizlendiğinde çok sağlam bir oyun olacağı belli, film gibi sahnelere tanıklık ettik betasında, Bf zaten beta sürecinde her zaman buglı oluyor. Optimizasyonda harika i7 9700 ve rtx 2070 ile aktı maşalallah betada zaten 1080p monitörde oynuyorum, grafik ve yüksek akıcılık önemli benim için.


    Tamamz zenginsin bu kadar şova gerek yok
  • Battlefield serisinin 5'ten sonra en az satan oyunlarından birisi olabilir. Betayı denedim ve eski bf'lerdeki takı alamadım. Oyunda eski mekaniklerin çoğu kaldırılmış. 5'teki gibi hızlı oynanış beklerdim ama double tap olayınıda kaldırmışlar. Hala 1 oynuyorum bence serinin en iyisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vuruş hissi okadar kötü geldi ki oyun dan soğdum bile full sürüm de değişiceğini de sanmıyorum almak dan şimdilik vazgeçtim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bildigin ground war olmus inanilmaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mod güzel ama oyun çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dice kardeş ne yapmaya çalışıyorsun 32 player total nedir şaka mısınız

  • Betadan sonra on siparisi iptal ettim.Bf degil Cod olmus oyun Bf4 remastered yapsa bundan iyi olurdu bence
  • Sea of Thieves ve Baldur's Gate 3 oyunlarına resmi Türkçe dil desteği geldi ama sitede haberi yok. Editörler tatilde sanırım.

  • Gazali diye bir editör arkadaş vardı, bıraktı galiba. Türkçe dil desteği haberlerine gerçekten önem veriyordu. Hani oyuna yeni eklenmese bile bir oyunda Türkçe varsa özellikle haberde belirtiyordu. Yeni editör arkadaşlarda maalesef bu özellik çok nadir var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt

    Halen haberi geçilmemiş. Ben artık bu editörler yüzünden haberleri zamanında almak için yıllardır yüzüne bakmadığım MK ya bakar oldum. Önce konsol fanları şimdi bu editörler beni iyice soğuttu bu siteden.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Talha Aynacı gittiğinden beri tadı yok benim için. Arada bi hızlıca haberlere bakmak için giriyorum, bazen ücretsiz oyun haberi denk geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.