abide başını ağrıttım kusuruma bakma ama yine bi prob var. kabloyu takında yine aygıtı tanımaya çalıştı her seferinde yaptığı gibi, yükleme sırasında da sorar ya yüklemeyi durdur ya da yoksay devam et falan die aygıtı yüklerken.bende yanlışlıkla yüklemeyi durdura basmışım aceleden.4 usb de de denedim artık aygıt bulundu yazısı çıkmıo yani teli bağlıokm ama tık yok görmüo.şuan nasıl gösterip tanıtabilirim.yarın öğlen şehir dışına gidicem die acele ettikçe işler dolandı yaa.saat kaç oldu hala uğraşıom bi el at da kurtar beni
Kibrit Sana daha iyi yardım etmem için ilk önce telefonunun cidından emin olalım.Telefonunda sağ * sol sol * sol * yapıp menüden versiyon bilgilerine gir.Orada Eromla başlayan bir yazı varmı?Görmediysen orada yazanların hepsini buraya yaz.
K750i To W800i (R1BC002 Edited) + 2 & 4 GB Sony MS Pro Duo High Speed Alış Tarihi:Eylül 2005 2 sene oldu telefon hala benim için 1 numara.
Usb driverı yüklememişsin daha.İlk önce webte arama yap k750i usb driver diye yada sonyericssonun sitesinde var o dosyayı bilgisayarına yükle.Boyutu ufak 20kb.İçinde 2 dosya var ebiusb diye.Zipli ise klasöre aç öyle bilgisayarının herhangi bir yerinde dursun telefonunu kapa c ye basılı tutarak usb data kablonu tak yeni donanım bulundu diyecek otamatik olarak yükleyi seç bilgisayarın yeni yüklediğin usb driver dosyalarını görecek ve yükleyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 11 Eylül 2007; 21:20:46 >