Arkadaşlar bilen bilir ancak ben bilmeyenlere bir bilgi vereyim.Dolby hadphone teknolojisi stereo kulaklıklardan 5.1 çevresel ses yani virtual surround olarak duyabilmenizi sağlıyor.
Aşağıda bununla ilgili bazı video testleri koydum.resmin üstüne sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" ile bilgisayarınıza kaydedin ve kulaklıklarınızı takıp izleyin.kulaklarınıza inanamıyacaksınız
indirmeye başladım bakalım nasıl birşey peki Dolby headphone teknolojisi ile seslendirilmiş piyasada film yada benzeri videolar bulmak mümkünmü
böyle kayıt edilenlerde var,dvd oynatıcıların bazılarındada var. mesela bilgisayarına WİNDVD yada POWER DVD kur bilgisayarına bir 5.1 dvd film tak.ayarlardan DOLBY HEADPHONE'u seç bu kadar
Teşekkürler deneyelim bakalım
mov formatında iken sesler inanılmaz gerçek, hele o yağmurun sesi müthiş birde ses sisteminde dinleyeyim dedim (hani amaç surround değilde ses kaydının kalitesini deneyeyim) xilisoft mov converter ile mpeg2.ye çevirdim orijinalini duymasam fena değil derdim ama iğrençti tavsiye ettiğiniz daha iyi bir mov converter varmı yoksa zaten mov. mpeg.i dövermi
pro. sistemlerde quicktime.ın mov. formatının tercih edildiğini biliyordum ama bu kadar fark ediyorsa dövmek değil resmen knock-out denir yaw
slm magesuko konu ile hiç alakası yok ama mutlaka sormam gerekiyor. dh de senin big bang le ilgili bir site vermişsin oraya girdim big bang ve tanrı bu bir kitapmı ve adı bumu bilgilendirirsen beni memnun edersin teşekkürler