Şimdi Ara

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi için Resmi Fragman Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Resident Evil: Welcome to Raccoon City için resmi fragman yayınlandı. Video oyunundan uyarlama bir yapım olarak karşımıza çıkan film 24 Kasım'da vizyona girecek.
     
    Film yapımcısı Johannes Roberts, popüler Resident Evil serisinin kökenlerine geri dönerek, oyunu beyaz perdeye aktarıyor. İlk iki oyun tek bir filmde bir araya getirildiğinden, filmin konusu oyunlarda yer alan konseptten biraz da olsa sapacağı belirtiliyor.
     
    Filmde, Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue, and Neal McDonough gibi isimler rol alıyor.
     
    Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminde, Umbrella şirketinin insanlar üzerindeki deneyleri ön plana çıkacak ve bu deneyleri ifşa etmek adına ekibimiz göreve koyulacak.
     
    Fragman videosu
     
     








  • kızma ama şaka gibi yorum yapmışsın :D hayatında gördüğün ne iyi fragman lafı anlamsız millia yok diye seviniyoruz okey ama oyuncuların görünüşü bile oyundakine hiç benzemiyor heleki o chris ise tam saçmalık filme 2 tane ünlü oyuncu eklemişler tüm parayı onlara vermişler kaliteli çekim ve efeklere giden para ise çekirdek parası olmuş bu film çok kötü bir film olacak gibi
  • Konsept güzel ancak bütçe çok düşük kalmış galiba sırıtıyor..

  • Şu haberi girene biri gift atsın

    RE 2 ve 3 aynı anda geçiyor

    RE 2 re 3 öncesinde 12 başlıyor

    Jiil virüsü kapinca RE 2 başlıyor

    Carlos serumu getirince re 2 ile aynı zaman çizgisi giriyor

    Aslında saçma sapan bir şey yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en iyi fragmanı çok sağlama benziyor artık milla jovovic olmaması da güzel olmuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hayatımda gördüğüm en iyi fragmanı çok sağlama benziyor artık milla jovovic olmaması da güzel olmuş


    kızma ama şaka gibi yorum yapmışsın :D hayatında gördüğün ne iyi fragman lafı anlamsız millia yok diye seviniyoruz okey ama oyuncuların görünüşü bile oyundakine hiç benzemiyor heleki o chris ise tam saçmalık filme 2 tane ünlü oyuncu eklemişler tüm parayı onlara vermişler kaliteli çekim ve efeklere giden para ise çekirdek parası olmuş bu film çok kötü bir film olacak gibi
  • Üzgünüm ama çok ama çok basit ve ucuz duruyor.
  • Cgi efektler gerçekten çok sırıtıyor elden geçirmezlerse hüsran olur. Bir de 1 dakika 37. saniyedeki yaratık oyunlarda var mı ?
  • Bir Resident evil fanı olarak kesin olarak yazıyorum kepazelik, Resident evil'ın gerçek bir filmini yapabilmek için ki hiç daha öyle bir film çıkmadı, çok iyi bir planlama gerekir, böyle ucuz tiyatrodan, kafelerden topladıkları elemanlar ile anca mario filmi çekerler :) Şu uzun saçlı çocuğa bak kuaförden çıkmış sete gelmiş :) Tırnaklarıda ojelidir bunun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 11 Ekim 2021; 14:27:17 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Leon aşırı kötü olmuş. Bence bilerek böyle yapmışlar. SJW yüzünden. LGBT'yi yaymak için. Kasıtlı yapıyorlar. Aile yapısını ve toplumu bozmak için. İnsanlığın normali bu değil.

  • zombi köpeğe uçan tekme atan ve zombilere kafa göz dalan :) süper güçlü Alice den sonra böyle bir film iyi geldi ancak karakter seçimi ve efektler göze batıyor yoksa 98 yılındaki racoon city ve mekanlar süper olmuş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dijital efektleri paintle mi yapmışlar. Bir tane bile CGI uzmanı bulamamışlar mı? Bu arada Leon Kennedy neden hintli? Hadi hintli yapmak istediniz ama bir polis uzun saçlı ve sakallı olur mu? Amerikada polisler hipster gibi mi geziyor?
  • Leon rolünü resmen bizim Abdülhey Çoban'a vermişler.Lol !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Venomstr

    Leon aşırı kötü olmuş. Bence bilerek böyle yapmışlar. SJW yüzünden. LGBT'yi yaymak için. Kasıtlı yapıyorlar. Aile yapısını ve toplumu bozmak için. İnsanlığın normali bu değil.


    lgbt ne alaka leon gay mı basite kaçmışlar işte clairi oynayan kişide benzemiyor oyundakine bir çeketi benziyor o kadar :D :D bu film rezil olacak oyundaki görselliğie benzemediği için ve efekler göz kanatıyor oyuncular tıraşka görsellik tıraşka netflix dizisini beklemekte fayda var sözde gelecekti ama ne oldu o iş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Cgi efektler gerçekten çok sırıtıyor elden geçirmezlerse hüsran olur. Bir de 1 dakika 37. saniyedeki yaratık oyunlarda var mı ?


    O bence yaratık değil. Kamuflaja benziyor. Genel olarak fragmanı sevdim. Hikaye oyun odaklı duruyor. Sadece dediğin gibi cgı falan sonlarda çok bozmuşlar. Ben onların düzeltileceğini düşünüyorum. Duruma göre ufak bir erteleme olabilirde.
  • Film köklerine sadık kalarak hazırlanmış ve nefis duruyor javoskinin olmasina gerek yok oyundaki mekanlar birebir tutturulmuş fragmanın her karesi re 2-3ü aynen ynsıtıyor kesinlikle izlenesi olmuş çıkışını merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Venomstr

    Leon aşırı kötü olmuş. Bence bilerek böyle yapmışlar. SJW yüzünden. LGBT'yi yaymak için. Kasıtlı yapıyorlar. Aile yapısını ve toplumu bozmak için. İnsanlığın normali bu değil.


    İnsanlığın normali bu gibi terimler kullanmak kimsenin haddine değil ayrıca aile yapısı ve toplum zaten bozuk mutlu olmanın bir yolunu bulup öyle yaşamaya bakın hayat kısa başkalarının hislerine mutluluklarına da nefret kusmayı bırakın
  • Aslına bakılırsa fragman da gösterilenler fena durmuyor. Ortamlar gayet oyuna uygun hazırlanmış. Bu bile bir defa izlemek için yeterli. Eski film bunu bile yapmıyordu. Tek endişem filmde aynı anda 1 ile 2 de olanları aynı filmde konu aldıkları için birçok şeyi üstün körü geçmeleri yoksa benim bir problemim yok. Kafeden toplanmış oyuncular falan demiş bir yorumcu da filmde ki oyuncular fena değil. Ayrıca en iyi oyuncuların çoğu tiyatro çıkışlıdır bu nasıl bir eleştiridir. Düzgün diyaloglar, ilerleyiş, atmosfer, yönetmenlik vs olduktan sonra isterse karakterlerin hepsi oyunla alakasız olsun yeter ki düzgün bir RE film olsun.
  • Yani kusura bakmayın Karakterler hiç olmamış Öyle bir Cleır yok öyle bir Leon yok sinemaya hayatta para vermem boş nete düştümü seyrederim veya ilerde netflixe falan geldimi.Olmamış bence senaryosu bilmiyorum çok fazla beklentim yok.Bir Oyun uyarlaması yapıyorsan beklentileri karşılayacam Leonu gördümü bumu Leon diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Ekim 2021; 16:40:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece RE serisinin değil oyun dünyasının en karizmatik karakterlerinden biri olan Leon'u oynayacak başka oyuncu yok muydu ? Sean Faris falan ?
  • Venom filmindeki efektlere bak bir de buna, çok amatörce yapılmış. Claire ve Leon karekterleri de uyumlu olmamış ayrıca. Milla Jovovich'in oynadığı RE filmlerinin yanında çöp olur anca.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.