Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3110 çıkmış...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3110 çıkmış... Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arkabisrem

28 Ocak 2008; 16:58:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Bu konuya Eylül'de girmiştim baya ilerlemiş maşallah konu.

O zamanlar bu tel.i annem kullanıyordu şimdi geçen ay bana gecti. Bu telefon gecen yaz çıkmıştı galiba zaten.Benim hoşuma gitti.Ancak daha hafıza kartı almadım sizce kaç gb ve hangi markayı kullanmalıyım ?

Ayrıca ben Nokia sitesinden pc suite 'yi indirdim.Usb kablosu ile o şekilde yapıyorum dosya alım-göndermeyi ama hafıza kartı olmadığı için ancak 2 şarkı attım telefona. Hafıza kartı ile ilgili sorumu yanıtlarsanız sevinirim..

@arkabisrem

dostum konuya çok emek vermişsin sağol!!

@OkyaNuS teşekkür ederim.

bence sandiks hafıza kartı al. ( 1 gb) kingstonun modası geçti :):) ilerde sorun çıkar belki kingstonda.

Kullanıcısı

arkabisrem

28 Ocak 2008; 17:01:11 

quote:

Orjinalden alıntı: speed16

selam herkese arkadaşlar benim sanırım bluetoot um arızalandı yada başka bir sorunu var pc mden bluett ile mp 3 attığımda tam alır gibi oluyor sonra işlem başarısız diyo neden acaba başka resimdi ıvırdı zıvıdı alıyor
lütefen yardım edin

pc den blut. la birşey atarken bilg.daki blt.u telefonla eşleştirmen lazım. eşleştirdiğin halde yine olmuyosa eşleşmeyi sil ve yeniden eşleştir. bunun için bluesoil programını kullanmanı öneririm. istersen programın linkini verebilirim sana.

bu arada resimler güzel çıkmış :)

Kullanıcısı

speed16

28 Ocak 2008; 17:15:31 

evet ayarlamaları iyi yaparsan resimler iyi çıkıyor yani tel iyi çekiyor eşleştirmem yapılı bunca zaman hiç bir sorun çıkartmadı eminim sorun eşleştirmeden değil çünkü bir arkadaşın teldende müzik atarken aynısını yaptı off ya ilk defa sorun çıkartıyo servise vermek istemiyorum güncellemeyi denicem ama pc suiti yüklüyorum işte gerekli güncelleme programlarınıda yüklüyorum ama teli yedekle diyince pc suitte pc yi kitliyo resetlemekten başka hiçbi yol kalmıyo pcyi bana işler karışık belki güncelleyebilsem düzelir
teşekkürler arkabisrem cvp için
quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

quote:

selam herkese arkadaşlar benim sanırım bluetoot um arızalandı yada başka bir sorunu var pc mden bluett ile mp 3 attığımda tam alır gibi oluyor sonra işlem başarısız diyo neden acaba başka resimdi ıvırdı zıvıdı alıyor
lütefen yardım edin

pc den blut. la birşey atarken bilg.daki blt.u telefonla eşleştirmen lazım. eşleştirdiğin halde yine olmuyosa eşleşmeyi sil ve yeniden eşleştir. bunun için bluesoil programını kullanmanı öneririm. istersen programın linkini verebilirim sana.

bu arada resimler güzel çıkmış :)

www.gursus.tr.gg
arkabisrem

28 Ocak 2008; 17:18:17 

işte 3110c ye höre 2 adet oyun. kim 500 bin ister - varmısın yokmusun

link : http://rapid*****.com/files/87302486/500_bin_-_varm_s_n_yokmusun_3110c_.rar.html (yıldız olan bölgeye share yazın)

Kullanıcısı

arkabisrem

28 Ocak 2008; 17:20:31 

quote:

evet ayarlamaları iyi yaparsan resimler iyi çıkıyor yani tel iyi çekiyor eşleştirmem yapılı bunca zaman hiç bir sorun çıkartmadı eminim sorun eşleştirmeden değil çünkü bir arkadaşın teldende müzik atarken aynısını yaptı off ya ilk defa sorun çıkartıyo servise vermek istemiyorum güncellemeyi denicem ama pc suiti yüklüyorum işte gerekli güncelleme programlarınıda yüklüyorum ama teli yedekle diyince pc suitte pc yi kitliyo resetlemekten başka hiçbi yol kalmıyo pcyi bana işler karışık belki güncelleyebilsem düzelir

telefonun verisyonu 5.50 .... miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 28 Ocak 2008; 17:21:47 >

Kullanıcısı

speed16

28 Ocak 2008; 17:42:10 

hayır 04.91
quote:

quote:

telefonun verisyonu 5.50 .... miydi?

www.gursus.tr.gg
speed16

28 Ocak 2008; 18:29:02 

arkadaşlar güncellemeye çalışıyorum telefon desteklenmiyor yazısı çıkıyor.

www.gursus.tr.gg
arkabisrem

28 Ocak 2008; 18:48:32 

quote:

evt bendede diyor. neden hala anlamadım. önceden destekliyodu şimdi desteklenmiyor diyor.

Kullanıcısı

speed16

28 Ocak 2008; 18:55:41 

ohbe sorunun sadece bende olmadığına sevindim ama üzgünüm tabii :D neden acaba negüzel güncellicektim
quote:

quote:

evt bendede diyor. neden hala anlamadım. önceden destekliyodu şimdi desteklenmiyor diyor.

www.gursus.tr.gg
arkabisrem

28 Ocak 2008; 19:15:06 

quote:

ohbe sorunun sadece bende olmadığına sevindim ama üzgünüm tabii :D neden acaba negüzel güncellicektim
quote:

quote:

nokianın güncelleme veritabanında sorun var galiba yada bilerek yapıyorlar. 3110c telefonları kimse kendi evinden güncellemesin diye.

Kullanıcısı

arkabisrem

28 Ocak 2008; 20:42:25 

bir resim daha...

Kullanıcısı

OkyaNuS.

Sisteme Gözat

28 Ocak 2008; 20:50:42 

Konuya da bakarsak bu telefon tutuldu gibi.
Daha ilk çıktığı zaman yazın almıştık.Bu özelliklerle fiyatı gercekten uygun,almak isteyen arkadaşlar için ideal fiyatta bence.Zaten yazınki fiyata göre düşmüş sanırım fiyatı.

"bazı şeyler için
iyi olmak yetmiyormuş
sevilmek için aşk için
iyi olmak yetmiyormuş"

arkabisrem

28 Ocak 2008; 21:55:04 

quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Konuya da bakarsak bu telefon tutuldu gibi.
Daha ilk çıktığı zaman yazın almıştık.Bu özelliklerle fiyatı gercekten uygun,almak isteyen arkadaşlar için ideal fiyatta bence.Zaten yazınki fiyata göre düşmüş sanırım fiyatı.

düştü hemde ne düştü. :) ben yazın 290 dan 275e zor indirtdim. şimdi 230 ytl . 3110c

Kullanıcısı

jarhead

29 Ocak 2008; 12:36:05 

quote:

bir resim daha...

resmi güzel çekmişsin ama bi önerim var..telefonu normal tutup çekince resim uzunlamasına oluyor .ben genelde yan tutup çekerim o zaman tam ortalı çıkıyor resim..yani düz çekersen 1024-1280 oluyor resim uzun oluyor eni kısa kalıyo ama yan çekersen 1280-1024 oluyor bu da en boy tam oluyor ....resim yan çıkıyor ama pc ye atıp 2 sn de düzeltebilirsin....

Amstrad MDX-6000 Dvd Divx /Kodak EasyShare C613 6.2 Mp
arkabisrem

29 Ocak 2008; 18:26:02 

quote:

Orjinalden alıntı: jarhead

quote:

bir resim daha...

resmi güzel çekmişsin ama bi önerim var..telefonu normal tutup çekince resim uzunlamasına oluyor .ben genelde yan tutup çekerim o zaman tam ortalı çıkıyor resim..yani düz çekersen 1024-1280 oluyor resim uzun oluyor eni kısa kalıyo ama yan çekersen 1280-1024 oluyor bu da en boy tam oluyor ....resim yan çıkıyor ama pc ye atıp 2 sn de düzeltebilirsin....

öneri için saol.

Kullanıcısı

arkabisrem

30 Ocak 2008; 17:50:05