Giriş | |
|
|
|
8 Ocak 2008; 13:44:54
|
|
|
yaa sağol vodafonun var mı bilmiyorum ben etkin beklemeyi sevmiyorum neyse şu aralar iyi maçlar yok zaten sonra bakarız...
|
|
8 Ocak 2008; 13:47:36
|
|
|
arkabisrem vodafone 091 i bir dene belki olur...
|
|
8 Ocak 2008; 15:11:13
|
|
|
arkadaşlar selamlar iki gün içinde hafıza kartı almayı düşünüyorum ne alacağıma karar veremedim 2 gb 1 gb mı alsam insan hep fazlasını ister ya 2 gb alsam kaldıramaz diye düşünüyorum hem ben bunu sadece telefon için kullanmayacağım wprd excel ve sunumları da atmak istiyorum ne olur marka konusunda da yardım...
|
|
8 Ocak 2008; 16:37:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: selim6 arkadaşlar selamlar iki gün içinde hafıza kartı almayı düşünüyorum ne alacağıma karar veremedim 2 gb 1 gb mı alsam insan hep fazlasını ister ya 2 gb alsam kaldıramaz diye düşünüyorum hem ben bunu sadece telefon için kullanmayacağım wprd excel ve sunumları da atmak istiyorum ne olur marka konusunda da yardım... ben kingston 1 gb kullanıyorum şu ana kadar bi sorun yaşamadım.gayet hızlı . piyasada bildiğim kadarı ile sandisk ve kingston çok satıyo...
|
|
9 Ocak 2008; 22:11:59
|
|
|
selamlar hafıza kartını yarın alıcam 1 gb kingston ve bir de kulaklık almak istiyorum nerden ucuz hangi marka alabilirim...
|