Giriş | |
|
|
|
12 Aralık 2007; 23:14:22
|
|
|
hafıza kartına mp3 leri duzenledim ama muzik calar kafasına gore calıyor mesale sadece bir dosyanın içindeki mp3 calmıyor ne kadar mp3 varsa calıyor
|
|
13 Aralık 2007; 18:23:05
|
|
|
quote:
quote: Orjinalden alıntı: umutbaran arkadaşlar konuşma anında süreyi göstermiyor mu bu telefon? göstermiyor. Gosteriyor tabiki ama otomatik olarak cikarmiyor.Konusma sirasinda sizin ayarlamaniz gerekiyor.Tabi bunu her konusmada yeneilemek can sikici ama hic yoktan iyidir.Ben kulaklik kullandigim icin cok zor olmuyor.Yapmaniz gereken su: Konusma sirasinda Menu->Islem Kaydi(3)->Arama Suresi(7) yapmaniz yeterli olacaktir. Not:parantez icindeki sayilar kisayoldur,yani menuye bastiktan sonra 3 7 tuslarina basarsaniz ayni is olur
|
|
|
|
|
13 Aralık 2007; 20:16:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: serdaronart quote:
quote: Orjinalden alıntı: umutbaran arkadaşlar konuşma anında süreyi göstermiyor mu bu telefon? göstermiyor. Gosteriyor tabiki ama otomatik olarak cikarmiyor.Konusma sirasinda sizin ayarlamaniz gerekiyor.Tabi bunu her konusmada yeneilemek can sikici ama hic yoktan iyidir.Ben kulaklik kullandigim icin cok zor olmuyor.Yapmaniz gereken su: Konusma sirasinda Menu->Islem Kaydi(3)->Arama Suresi(7) yapmaniz yeterli olacaktir. Not:parantez icindeki sayilar kisayoldur,yani menuye bastiktan sonra 3 7 tuslarina basarsaniz ayni is olur serdar bende öyle kullanıyorum ama aklıma takılan başka şeyler var... yazıların tamamını okudum bu cihaz 2 gb destekliyor mu acaba bazı yerlerde yok diyorlar burda destekler diyorlar sordum ben satıcıya deneyebilir miyim dedi o da yok dedi kullananlar var mı söyleyin yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
13 Aralık 2007; 21:15:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: selim6 quote:
Orjinalden alıntı: serdaronart quote:
quote: Orjinalden alıntı: umutbaran arkadaşlar konuşma anında süreyi göstermiyor mu bu telefon? göstermiyor. Gosteriyor tabiki ama otomatik olarak cikarmiyor.Konusma sirasinda sizin ayarlamaniz gerekiyor.Tabi bunu her konusmada yeneilemek can sikici ama hic yoktan iyidir.Ben kulaklik kullandigim icin cok zor olmuyor.Yapmaniz gereken su: Konusma sirasinda Menu->Islem Kaydi(3)->Arama Suresi(7) yapmaniz yeterli olacaktir. Not:parantez icindeki sayilar kisayoldur,yani menuye bastiktan sonra 3 7 tuslarina basarsaniz ayni is olur serdar bende öyle kullanıyorum ama aklıma takılan başka şeyler var... yazıların tamamını okudum bu cihaz 2 gb destekliyor mu acaba bazı yerlerde yok diyorlar burda destekler diyorlar sordum ben satıcıya deneyebilir miyim dedi o da yok dedi kullananlar var mı söyleyin yardımlarınızı bekliyorum... destekler, sandisk öneririm. USB kablo + sandisk sorun çıkarmıyor.
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, çöldeki bedevi senden medeni... Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni... Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni... Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
|
|
|
|
|
13 Aralık 2007; 21:28:24
|
| | | |