Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3110 çıkmış...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yirmisekizli
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3110 çıkmış... Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
armoni1

10 Kasım 2007; 15:52:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@jarhead, çok teşekkürler halletim....

bilgi paylaştıkça değerlenir.
jarhead

14 Kasım 2007; 19:33:36 

Bendede Ekranın beyazlaşması sorunu varmı kendim biraz önce telefonun yazılımını güncelledim şimdi v05.50 14-08-2007 RM237 oldu..

Telefon şuan itibariyle gayet iyi çalışıyor.Ama bazı arkadaşlar serviste günleştirmişler onlarda black.nth teması gelmiş bende gelmedi malesef ..

biraz kullanıyım sorun varsa sizlere burdan yazarım.Güncelleştirmek isteyen günçelleştirir yardım ederim....

arkabisrem

15 Kasım 2007; 10:45:24 

quote:

Orjinalden alıntı: jarhead

Bendede Ekranın beyazlaşması sorunu varmı kendim biraz önce telefonun yazılımını güncelledim şimdi v05.50 14-08-2007 RM237 oldu..

Telefon şuan itibariyle gayet iyi çalışıyor.Ama bazı arkadaşlar serviste günleştirmişler onlarda black.nth teması gelmiş bende gelmedi malesef ..

biraz kullanıyım sorun varsa sizlere burdan yazarım.Güncelleştirmek isteyen günçelleştirir yardım ederim....

acaba nasıl oluyor bu güncelleştirme işi herkez yapabilirmi bu işi. bende servise göndermek istemiyorum evde yapmak istiyorum ama bu konuda hiçbir fikrim yok. burda anlatıormıısız.

Kullanıcısı

jarhead

15 Kasım 2007; 20:32:55 

quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

quote:

acaba nasıl oluyor bu güncelleştirme işi herkez yapabilirmi bu işi. bende servise göndermek istemiyorum evde yapmak istiyorum ama bu konuda hiçbir fikrim yok. burda anlatıormıısız.

Bende korktum başta ama yaptım bir sorun çıkmadı gayet basit.
Nokia.com.tr ye giriyorsun ordan telefon yazılım güncellemesi bölümünden 3110 classic i seçip programı indiriyosun Nokia Software Updater diye bir program.. Pc de Nokia PC Suite olması lazım onuda nokia.com.tr den indirebilirsin.
Başlamadan önce Nokia PC Suite ile telefonu yedekle rehber ayarlar falan . sonra teli bağla miniusb kablosu ile pc ye . taktıktan sonra pc ye Nokia Software Updater programını çalıştırıyosun program türkçe oldugu için seni yönlendiriyor zaten. bi 5 6 dk falan sürüyor gayet basit ..

Güncelleme resmi
http://img197.imagevenue.com/img.php?image=51403_nokia_123_157lo.jpg

[image] [img=http://img197.imagevenue.com/loc157/th_51403_nokia_123_157lo.jpg][/image]

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarhead -- 16 Kasım 2007; 17:07:27 >

arkabisrem

15 Kasım 2007; 23:34:08 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

quote:

Bende korktum başta ama yaptım bir sorun çıkmadı gayet basit.
Nokia.com.tr ye giriyorsun ordan telefon yazılım güncellemesi bölümünden 3110 classic i seçip programı indiriyosun Nokia Software Updater diye bir program.. Pc de Nokia PC Suite olması lazım onuda nokia.com.tr den indirebilirsin.
Başlamadan önce Nokia PC Suite ile telefonu yedekle rehber ayarlar falan . sonra teli bağla miniusb kablosu ile pc ye . taktıktan sonra pc ye Nokia Software Updater programını çalıştırıyosun program türkçe oldugu için seni yönlendiriyor zaten. bi 5 6 dk falan sürüyor gayet basit ..

Güncelleme resmi
http://img197.imagevenue.com/img.php?image=51403_nokia_123_157lo.jpg

[image] [img=http://img197.imagevenue.com/loc157/th_51403_nokia_123_157lo.jpg][/image]

saolasın tşk. ederim. şimdi yükseltcektim ama şarjı tam değil telefonun yarın akşam yükseltiyoru sürümü.
servise verilecek kadar zor değilmiş durum. :):)

Kullanıcısı

Hemre_

Sisteme Gözat

15 Kasım 2007; 23:35:22 

harbiden yaw nokia artık model numarası koyamaz oldu :D eski model nolarını yeni telefonlarında kullanıyor :D ey gidi zamanenin 3110 teli... bugünleri görseydi ne ederdi :D torunun eline yüzüne renk gelmiş dedesi :D

1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim
2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim
3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim
4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim
5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim
6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim
7. N82 cihazını v30.0.0.019 sürümü kullanan ilk Türk'te benim. Dünyada sayılıyız zaten. Çünkü nokia N82 için v30 sürümünü geri çekti...
arkabisrem

16 Kasım 2007; 0:22:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

harbiden yaw nokia artık model numarası koyamaz oldu :D eski model nolarını yeni telefonlarında kullanıyor :D ey gidi zamanenin 3110 teli... bugünleri görseydi ne ederdi :D torunun eline yüzüne renk gelmiş dedesi :D

Kullanıcısı

arkabisrem

16 Kasım 2007; 9:36:24 

güncelledim ve artık mutluyum!!!!! :):):):) bendede tema black tema olmadı.

Kullanıcısı

photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 15:41:43 

Güncelleme ne getriyor peki? Değişen her hangi bir şey var mı? Bende beyaz ekran sorunu yok, değiştirmeme değecek bir şey var mı yani?

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

jarhead

16 Kasım 2007; 17:06:17 

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

Güncelleme ne getriyor peki? Değişen her hangi bir şey var mı? Bende beyaz ekran sorunu yok, değiştirmeme değecek bir şey var mı yani?

Gözle görülür bir değişim olmuyor.Beyaz ekran için yapacaksan yap...

arkabisrem

16 Kasım 2007; 17:17:09 

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

beyaz ekran sorunun yoksa güncellemene hiç gerek yok. bir kaç şeyde değişiklik gödüm ben:
mesela bir müzik dinlerken müzik çalardan değilde normal olarak müzik dosyasına girip müziği açtığımız zaman sesi en yüksek seviyeye getirince müzikte 1 saniyelik bir duraklama oluyordu o sorun çözülmüş. başka gözüme çarpan bir değişiklik yok.

Kullanıcısı

guzyaka

17 Kasım 2007; 0:48:39 

peki bu telefonun rehber hafızası ne kadar bilen varmı?
aynı isim uzerine iki tane cep tel no ekleyebiliyormusun?
birde bir isim uzerine kaydettigin her numarada hafızasından bir kisilik yer mi goturuyor ornegin rehber hafızası 1000 kişilik ise sadece 1000 numara mı kaydedebiliyorsun yoksa 1000 isim uzerine daha fazlamı numara kaydedebiiyorsun?
teşekkürler....

photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007; 10:56:09 

ok, teşekkürler...

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

pacu

17 Kasım 2007; 21:48:06 

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum birtürlü karar veremedim lg mi nokiamı.

arkabisrem

17 Kasım 2007; 21:58:59