internette okuduğum yorumların birinde "kutusunda tekli kulaklık geliyor, bendeki bir başka tel.e ait 2li nokia kulaklığı tanımadı" gibi birşey yazılmış ben her ne kadar 2.5 mm bir girişi olduğu ve herhangi bir kulaklık takılabileceğini düşünsem de denemiş arkadaşlara bir danışayım dedim.
ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
internette okuduğum yorumların birinde "kutusunda tekli kulaklık geliyor, bendeki bir başka tel.e ait 2li nokia kulaklığı tanımadı"
anlayamadım yani kulaklığı başka bir telf deneyincemi çalışmamış yoksa 3110 farklı bir kulaklık taktığındamı çalışmamış?? arkdaşım hangi siteden o yorumu okuduğunuda bana yazabilirsmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 9 Ekim 2007; 18:50:19 >
yorumu http://www.enekonomik.com/cep_telefonu/1/Nokia/2154/Nokia_3110_classic/Yorumlar/ bu siteden okudum. aslında ihtimal vermemiştim ama sen denedin ve olmadıysa beni de endişelendirdi. ancak youtube'daki videoda 2.5 mm, 3.5 mm kulaklık(adaptörle) olur diyordu. tanımadı derken ses mi gelmiyor ve kullandığın kulaklık nasıl birşey biraz açar mısın?
yorum şöyleydi: "Arkadaşlar 3110 classic özelliklerine bakıldığında fiyatı oldukça ucuz. İnternette araştırıldığinda piyasanın oldukça altın bir fiyatı var. Telefonda yok yok Her şey var şarjıda bana göre çok iyi emsallerine göre daha uzun Nokia bu özelliklerde bir telefonu neden bu fiyata veriyor anlamıyorum açıkçası. Telefon çok hoş ama bir kaç eksiside yok değil. Örneğin telefonla birlikte tek kulaklık geliyor. Nokia model 2'li kulaklığımı taktım kabul etmedi bu beni düşündürüyor. İkili kulaklık takılıp takılmadığını bilen arkadaş varsa lütfen burada yazsın çünkü tek kulaklık bazen çok sıkıcı bunun haricinde telefon hakkında her şey çok güzel ben aradıklarımı fazlasıyla buldum. Alacak olan arkadaşlar noki 6233 gibi np3 sesi beklemesinler sesi çok güzel harika ama açıkçası mp3 tarzı telefonlardan birazcık daha az. Ama 6230i markasına göre ise olduka iyi görünüyor."
ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
benim kullandığım kulaklık 2.5 mm lik. eski telf.numda kullanıyordum. hani telf.cularda satılır yaa markası belli belirsiz bişe onu takmıştım. donanım kabul edilmedi yazdı ekranda. daha farklı kulaklığım yok 2.5 mmlik. bende ilerde almayı düşünüyodum şimdi ne alıcam kafam karıştı.
çok enteresan yani kulaklıkların nesi farklı da donanım kabul edilmedi yazmış. ben yarın adaptörle 3.5 mm girişli bikaç kulaklık deniycem bakalım bir sorun çıkacak mı.
bugun 1ytl ye çevirici adaptör aldım.telefona taktım tabi ucunada 3.5mm kulaklık taktım mp3playerı açtım telefonun.ama ses kulaklıktan değilde hoparlöründen geldi.sonra bilgisayarı açtımforuma yazıyım diye.bidaha denedim şansımı bu sefer oldu.tanıdı kulaklığı ve çalıştı...
bugun 1ytl ye çevirici adaptör aldım.telefona taktım tabi ucunada 3.5mm kulaklık taktım mp3playerı açtım telefonun.ama ses kulaklıktan değilde hoparlöründen geldi.sonra bilgisayarı açtımforuma yazıyım diye.bidaha denedim şansımı bu sefer oldu.tanıdı kulaklığı ve çalıştı...
Nerden aldın?