Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3110 çıkmış...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yirmisekizli
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3110 çıkmış... Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
speed16

23 Mart 2008; 17:15:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed16 -- 23 Mart 2008; 17:17:39 >

www.gursus.tr.gg
Ordinarious

23 Mart 2008; 17:56:53 

quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

sana tabiki 3110c yi öneriyorum. ama tabikii verisyonuna dikkat et en son verisyonu yüklenmiş olsun. (5.50 )
3500 3110c ye göre biraz daha spor duruyor ama şahsen ben görünümünü beğenmedim. 3110c

Öneri için teşekkürler

Yalnız araştırırken bir de Samsung E200'e kafam takıldı. Ekran çözünürlüğü 176x220, Nokia 3110'da 128x160. Buna karşın bekleme süresi 3110'un yarısından bile daha az (max. 150 saat). Ekran çözünürlüğü sizce nasıl bu telefonda? Bazıları ekran çok kötü, nokta nokta pikseller görünüyor demiş. Ben de bu tür şeyleri kafama takarım E200'ün şarj süresi de iyi olsaydı büyük ihtimal alırdım ama şimdi arada kaldım. Ekran kalitesi ve şarj arasında seçim yapmam gerekiyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsame200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinarious -- 23 Mart 2008; 18:08:07 >

saLvor

23 Mart 2008; 19:44:43 

bütün sayfaLarı okudum bir çok biLgiye uLaştım..
emeği geçen herkese teşekkürLer önceLikLe..
teLEfonu aLaLı 2-3 ay oLdu heraLde.. şuana kadar hiç bir sıkıntı çekmedim beyaz ekran sorunu haricinde.. bu sorunu geçen hafta araştırırken burada çözüm öneriLeri iLe karşıLaştım teLefonun sürümünü günceLLemek gibi..
teLefonun sürümünü kendim günceLLedim fakat bi yararı oLmadı.. heraLde sorun servisin günceLLemesin de haLLoLacak.. :)
Bayadır bi kuLakLık muhabbeti geçmiş.. Arkadaşın 6300 kuLakLığını kendi teLefonuma taktım ve bi sorun vermedi.. O kuLakLığı o kuLLanmayınca kuLakLık benim oLdu
vakit buLduğum sürece biLdiğim miktarınca soruLarı cevapLamaya çaLışacağım burada. .

İyi ki bu teLEfonu aLmışım..

..::nET::..
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

24 Mart 2008; 21:51:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: speed16

çok kurcaladıysan yalama olmuştur
ben genelde bluetooth kullanırım

aynen. :)

Yok yeni telefon yalama olması için erken değil mi ?

Bugün farkettim ufak bir giriş yeri daha var. Orası bükülmüş ondan girmiyormuş. Artık sorun yok. süper telefon
speed16

25 Mart 2008; 13:46:11 

quote:

Orjinalden alıntı: Ordinarious

quote:

sana tabiki 3110c yi öneriyorum. ama tabikii verisyonuna dikkat et en son verisyonu yüklenmiş olsun. (5.50 )
3500 3110c ye göre biraz daha spor duruyor ama şahsen ben görünümünü beğenmedim. 3110c

Öneri için teşekkürler

Yalnız araştırırken bir de Samsung E200'e kafam takıldı. Ekran çözünürlüğü 176x220, Nokia 3110'da 128x160. Buna karşın bekleme süresi 3110'un yarısından bile daha az (max. 150 saat). Ekran çözünürlüğü sizce nasıl bu telefonda? Bazıları ekran çok kötü, nokta nokta pikseller görünüyor demiş. Ben de bu tür şeyleri kafama takarım E200'ün şarj süresi de iyi olsaydı büyük ihtimal alırdım ama şimdi arada kaldım. Ekran kalitesi ve şarj arasında seçim yapmam gerekiyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsame200

evet dostum pixelleri görünüyo ama 262 000 renk olduğundan çözünürlüğü yüksek resimleri cam gibi açıyo bende senin gibi düşünüyodum resimler kaliteli olunca belli olmuyo ama kesinlikle 3110c

www.gursus.tr.gg
speed16

25 Mart 2008; 13:49:40 

quote:

quote:

quote:

quote:

çok kurcaladıysan yalama olmuştur
ben genelde bluetooth kullanırım

aynen. :)

Yok yeni telefon yalama olması için erken değil mi ?

Bugün farkettim ufak bir giriş yeri daha var. Orası bükülmüş ondan girmiyormuş. Artık sorun yok. süper telefon

sevindim :):):)

www.gursus.tr.gg
arkabisrem

25 Mart 2008; 17:55:18 

quote:

quote:

quote:

Öneri için teşekkürler

evet dostum pixelleri görünüyo ama 262 000 renk olduğundan çözünürlüğü yüksek resimleri cam gibi açıyo bende senin gibi düşünüyodum resimler kaliteli olunca belli olmuyo ama kesinlikle 3110c

evt gözüküyor fakat ekranı gözünüze sokarsanız gözüküyor. :):)
yani gözükse ne olur gözükmese ne olur. LCD TV değilya. telefon sonuçta.
speed inde dediği gibi renk kalitesi yüksek oldğundan fazla belli olmuyor. ekran çok net. :)

Kullanıcısı

speed16

27 Mart 2008; 19:55:56 

quote:

quote:

quote:

quote:

Öneri için teşekkürler

evt gözüküyor fakat ekranı gözünüze sokarsanız gözüküyor. :):)
yani gözükse ne olur gözükmese ne olur. LCD TV değilya. telefon sonuçta.
speed inde dediği gibi renk kalitesi yüksek oldğundan fazla belli olmuyor. ekran çok net. :)

AYNEN

www.gursus.tr.gg
birumut

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 23:12:02 

cihazı alalı bir kaç gün oldu versiyon son versiyon sorunsuz çalışıyor burdan oyunları yükledim birkaçta ekran koruyucu onun dışında bişey yüklemedim mig33 olayındada ben daha önce zaten üyeydim peki şimdi üye olma aşamasını geçip direk mig33 ü nasıl indiririm pc ye öyle bir ling varmı .
benim telde beyaz ekran falan bu tarz sorunlar hiç olmadı eski bir nokia kullanıcısı olarak bu telefonu aslında 2.tel olarak almıştım ama şuan gayet memnunum ve 1. telefonum oldu kamerası denildiği gibi gece florasan ışığında bile kötü ama gündüz gün ışığında güzel çekiyor gerçi n93 kullandığım için bunun kamerası ile fazla oynamıyorum Mp3 meselsine gelince 6300 telefonumdan kalma kulaklığım vardı canavar gibi oldu yavsiyye ederim bide eko ayarlarını köklerseniz ses tatmin edici oluyor

Birumut....
speed16

2 Nisan 2008; 17:32:51 

arkadaşlar bluetoot sorunum yine başladı şöyle oldu pcden bluetootla şarkı gönderiyodum ortadayken yanlışlıkla iptal ettim ondan sonra biidaha hiç almaz oldu gönderiyo almıyo melet
ama hafıza kartını çıkarrıyım telefonun hafızasında boş olsun şarkıyı alıyo yani telefoun bletotunda bişi yok hafıza kartına atamıyo işlem başarısız diyo tek çare olarak tekrar biçimlendirdiğim hafıza kartını biçimlendir diyorum düzeliyor sizce sorun nerde yani hafıza kartı alıyımmı

www.gursus.tr.gg
arkabisrem

3 Nisan 2008; 10:53:15 

quote:

arkadaşlar bluetoot sorunum yine başladı şöyle oldu pcden bluetootla şarkı gönderiyodum ortadayken yanlışlıkla iptal ettim ondan sonra biidaha hiç almaz oldu gönderiyo almıyo melet
ama hafıza kartını çıkarrıyım telefonun hafızasında boş olsun şarkıyı alıyo yani telefoun bletotunda bişi yok hafıza kartına atamıyo işlem başarısız diyo tek çare olarak tekrar biçimlendirdiğim hafıza kartını biçimlendir diyorum düzeliyor sizce sorun nerde yani hafıza kartı alıyımmı

evt hafıza kartında olabilir veya telefonun versiyonunda olabilir. yanılmıyorsam senin verisyon 5.50 di. dimi? 5.50 ise sorun olmaması lazım. bu durumda hafıza kartında sorun vardır demektir.başka hafıza kartı yokmu , birisinden alsan kendi tele taksan deneme yapabilirsin.

Kullanıcısı

speed16

4 Nisan 2008; 21:13:32 

quote:

quote:

evt hafıza kartında olabilir veya telefonun versiyonunda olabilir. yanılmıyorsam senin verisyon 5.50 di. dimi? 5.50 ise sorun olmaması lazım. bu durumda hafıza kartında sorun vardır demektir.başka hafıza kartı yokmu , birisinden alsan kendi tele taksan deneme yapabilirsin.

sağol arkabisrem valla sorunumu anlatınca kimse hafıza kartını vermeye cesaret edemiyo acaba benimkine olurmu diye ....versiyonum 5,50 telin hafıza boşolunca hafıza kartını çıkarıyom blutot alıyo valla telden değil yani varya tel ile hafz. kartı arasındaki ilişkim pamuk ipliğine bağlı en ufak bişide örneğin gönderim yaparken şarz bitmesi veya başka bişi olayı bitiyo pc ye yedekleyip hafıza kartını biçimlendir diyom sorun çözülüyo ama nereye kadar demi yanii .. başına gelen yok galiba hiç

www.gursus.tr.gg
speed16

4 Nisan 2008; 22:06:19 

arkadaşlar nokianın yabancı sayfasında çok güzel aksesuarlar var ya bizim telin mavi bide pempemsi olan renkleri var hafıza kartları var kasa komple değişiyomu yaff çok hoşuma gitti bu linkte kulaklıklar falan var
http://europe.nokia.com/A4397277

www.gursus.tr.gg
Iced

5 Nisan 2008; 18:51:48 

3110c'nin hafıza kartı problemi çok bilindik birşey. Yurt dışında herkes aynı şeyden şikayetçi. Hafıza kartı yüzünden kendi kendine restart ve kapanma gibi problemler de mevcut. Firmware update bekliyor herkes bu sorunun şuan kesin bir çözümü yok. Yurt dışındaki Nokia centerlarda 6.01 versiyonu mevcut ama sorun devam etmekte, yeni olarak 6.02 çıkmış. Bunlar internette bulunmamakta ve belli bir süre sonra internete konulacak.

PC -> Corda Move -> Equation Rp-21/Grado Sr-80/Sennheiser pc150
Sony NW-A3000 -> (Corda Move) -> UE Super.fi 3
Sony NWZ-S617F -> UE Super.fi 3
speed16

5 Nisan 2008; 23:36:33