Şimdi Ara

Epic Games Store'a Başarım Sistemi Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epic, uzun zamandır oyuncuların beklediği başarım sistemini, önümüzdeki hafta yayınlanacak bir güncelleme ile Epic Games Store'a getirecek. Yakın tarihli bir blog yazısında bu sistemin duyurusunu yapan ekip, başarımların dahil olacağı ilk oyunları da açıkladı.

Bu kapsamda, Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena: Bridge of Spirits, Zombie Army 4 ve Alan Wake Remastered, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan güncelleme ile yeni başarımlara sahip olacak. Başarıları tamamlamak oyunculara XP (deneyim puanı) kazandıracak. Bu sistem, PlayStation ve Xbox Kupalarına benzer şekilde olacak.

Epic ayrıca, bu özelliklerin hızlı ve kolay bir şekilde entegre edilmesi için geliştirici araçlarını da güncelleyecek. 

• Hadi bakalım bu gidişle 15 sene sonra falan bir şeye benzeyecek. Cidden anlamıyorum. Etrafa para saçan bir firma yıllardır düzgün bir launcher yapamadı. Lan o sürede oyun geliştiriyorlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hadi oyunlar birikti bekliyoruz artık :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zahmet oldu.

• Sür eşeği Niğde'ye.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Exp kazandırması iyi olmuş ama hala nedense Steam daha tatmin ettiriyor üstelik exp falan da vermiyor.

• launcher ından gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle oyunları değerlendirme ve istediğimiz oyunu hesaptan kaldırma özelliği de gelmeli artık.

• Beni hatırla işaretli olmasına rağmen her pc açılılşında yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum tek derdim o epicle şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kena henüz başlamamıştım, güncellemeyi bekleyeyim o zaman

• Epic'in adam olmasına çok var. İlk önce program açılırken, kullanırken verdiği ağır açılan Java oyunu hissiyatını yok etmesi lazım. Ne diyelim, hayırlı işler.

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

launcher ından gayet memnunum

10 saat sonra açılması dışında bir sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.