Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GRaND THeFT AuTo FaN CLuB###(15)kişi]Gittikçe Artıyoruzz!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: GRaND THeFT AuTo FaN CLuB###(15)kişi]Gittikçe Artıyoruzz!! Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
[Poll]

###GTA Fan Kulüb>[416]GanGsteR OLduK]>GüNCeL PayLaşımLar

GTA Kulübü Tek Kelime İle Harika
  50% (206)
GTA Kulübü Güzelmiş..
  16% (69)
GTA Kulübü İdare Eder
  20% (84)
Aranıza bende katılmak istiyorum..
  12% (50)

Toplam oy : 409

(en son oy tarihi : 29 Ekim 2008; 12:46:13) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PRND

28 Haziran 2007; 23:13:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR BEN GTA VC YE ARABA YÜKLÜYORUM MOD İNSTALLER PROGRAMI SORUN VERİYO. ARABAYI KOYMAM GEREKEN YER NERE ACEBA?

2004 VW BORA PACİFİC
2008 VW CADDY 1.9 TDİ
2006 CİTROEN C4 HDİ 110 HP
beyazpiyon

Sisteme Gözat

28 Haziran 2007; 23:19:07 

yeni trailer yayınlandı.kesinlikle indirin.daha detaylı ve bizim kamyoncu rüstem yarı mexicano gib bişey.

işte video:

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz_piy10 -- 28 Haziran 2007; 23:20:02 >

Flying Dutchman

29 Haziran 2007; 0:43:21 

Dergiden yazdıgım yazıyı bu sayfaya da ekleyeyim boylece gormeyen kalmasın. Elimde oncelikle bitirmem gereken birkac oyun var. Daha sonra SA'da su olayları detaylı bir arastırmak lazım.

-San Andreas - X Files-

San Andreas gizlerle doolu bir dunya. Bugune kadar oyunda Bigfoot'dan Manhunt'ın kapagındaki Leatherface'e, Ufolardan CJ'in annesinin hayaletine kadar pek cok garip sey goruldugu iddia edildi. Bunların cogu kanıtlanamasa da hala pek cok kisi varlıklarına inanıyor. Ayrıca hayalet arabalar, uzaylıların frekansını alarak bozulan Radio: X, bir seri katilin toplu mezarı gibi genel kabul edilen gariplikler de var. Zaten San Andreas'da ve ozellikle col bolgesinde pek cok terk edilmis kasaba ve urpertici mekan bulabiliyorsunuz. Bunların varlıgına inanan bazı oyuncular www.gtaforums.com adresinde bir hayalet avı takımı bile kurdular. Pek cogu ispatlanamasada bunları arastırmak bile baslı basına bir eglence.
Simdi bazı ogutler;Her gece ve bir kere bile olsa basınızı kaldırıp aya bakmayı ihmal etmeyin, Las Venturas colunde colunde dolasırken CSR dinleyin, Big Ear'a yaklasınca Radio:X'i acın. Ha birde CJ'e annesinin mezarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeBron_ James_ -- 29 Haziran 2007; 0:59:02 >

MaRia
I feel pretty.Oh so pretty.I feel pretty and witty and bright.And I pity.Any girl who isn't me tonight.
I feel charming.Oh so charming.It's alarming how charming I feel.And so pretty.That I hardly can believe I'm real.
See the pretty girl in that mirror there?Who can that attractive girl be?
Such a pretty face.Such a pretty dress.Such a pretty smile.Such a pretty me!

CooperCrew

Sisteme Gözat

29 Haziran 2007; 1:04:43 

CJ in annesinin mezarı nerede aradım ama bulamadım haritadan gösterebilirmisin

Amd 4200 X2@2.9 Ghz//Kingston 4 GB Ram/Msi K9N Neo V3//Palit 8800 GT SONIC//160 Gb Seagate+120 Gb Western Digital//High Power 500 Watt Psu
Flying Dutchman

29 Haziran 2007; 1:29:38 

quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Oyunu oynamayalı 1 sene oldugu icin ben de yerini hatırlamıyorum. Aklımda kalan tek sey ilk sehirde yani Los Santos'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeBron_ James_ -- 29 Haziran 2007; 2:10:32 >

MaRia
I feel pretty.Oh so pretty.I feel pretty and witty and bright.And I pity.Any girl who isn't me tonight.
I feel charming.Oh so charming.It's alarming how charming I feel.And so pretty.That I hardly can believe I'm real.

DeSe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2007; 10:27:29 

beıs şunu eklermisisn san adnreasın bütün bölümleri yani görevleri

http://forum.donanimhaber.com/m_15419365/mpage_1/key_//tm.htm#15419365

DeSe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2007; 10:29:59 

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Oyunu oynamayalı 1 sene oldugu icin ben de yerini hatırlamıyorum. Aklımda kalan tek sey ilk sehirde yani Los Santos'da.

abi mezar oyuna ilk başaladığımız yerde bisikletle şu sweet cj ryder ve big smoke ile yada haritada silahcı varya doberman görevinde gidiyoz işte onun ordaki arba döşetmenin altında bir yerlerde dışı ya turuncu yada kırmızı

CooperCrew

Sisteme Gözat

29 Haziran 2007; 11:17:47 

Çılgın anadolcular Part 2

Vede Taxi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 29 Haziran 2007; 12:22:40 >

Amd 4200 X2@2.9 Ghz//Kingston 4 GB Ram/Msi K9N Neo V3//Palit 8800 GT SONIC//160 Gb Seagate+120 Gb Western Digital//High Power 500 Watt Psu
CooperCrew

Sisteme Gözat

29 Haziran 2007; 12:03:32 

Dediğiniz mezar bu mu oluyo ???

Flying Dutchman

29 Haziran 2007; 12:55:30 

Bu haritada gizemli ve ilginc yerler kırmızı bir simgeyle gosteriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeBron_ James_ -- 29 Haziran 2007; 12:56:25 >

MaRia

SSH

29 Haziran 2007; 14:41:21 

san andreas'da neden bisiklet asla bozulmuyor. Üstüne o kadar bomba vs.. yerleştirdim . Ama hala düzgün çalışıyordu.

not: Bu arada DH Tüp'ü de denemiş oldum.

NOT 2: videoyu daha yeni eklediğim için "Image coming soon" yazıyor ancak önemli değil siz tıklayın video açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can-selcik -- 29 Haziran 2007; 14:50:44 >

E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240'lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (BIOS=Rampage Formula) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB IDE HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | QPAD XT-R Black (Large-4 mm) Carbytek | Cyber Snipa Sonar 5.1

Eski kullanıcı adı: can-selcik
DeSe

29 Haziran 2007; 15:19:00 

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Bu haritada gizemli ve ilginc yerler kırmızı bir simgeyle gosteriliyor.

sağol kanka hemen kaydettim bende audi dosyası yok ya o dosyayı nereden bulabilirirm

DeSe

29 Haziran 2007; 15:23:19 

quote:

Dediğiniz mezar bu mu oluyo ???

evet CJ annesinin mezarı bende buraya geldim ama bulamadım rahmetlinin ismi yazmıyor

WhereismyMind?

29 Haziran 2007; 15:54:39 

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

san andreas'da neden bisiklet asla bozulmuyor. Üstüne o kadar bomba vs.. yerleştirdim . Ama hala düzgün çalışıyordu.

not: Bu arada DH Tüp'ü de denemiş oldum.

NOT 2: videoyu daha yeni eklediğim için "Image coming soon" yazıyor ancak önemli değil siz tıklayın video açılacak.

evet çok saçma olmuş bisiklet olayı dikkat etmemiştim hiç