evet hayalet araba doğru.onu kendim bulmuştum. şu liberty city olayını gördüm.ağzım açık kaldı.lütfen biri denesin ve sonuçları sölesin.
ss leri görüom.heyecanlanıom.gta sa yı kuriimi lem.heveslendirionuz beni ? ama kurduğumda tdu daha beter kascak.ona şüphem yok.
kur kur bende de yüklü değildi sırf bu topicin gazına gelip yükledim bugün sabahın köründe
ahanda cd çantamı almaya gidiom şimdi.heveslendirdiniz bende gaza geldim valla. save i koyduktan sonra ilk olarak şu ilginç şeylere hepsinin başında liberty olayına bakcam.rietveld ilk aşamasını yaptım.ikincisi zor oluo tutturması demiş.denicem.
evet sonuçları sölüorum: ilkini buldum.ondan sonra gökyüzünün üstünde liberty ye gidiosun ama liberty i bi türlü bulamadım. köprüde bulduğum ilginç bişey.
ben şayet o hayalet arabaya kendim tanık oldum.o çevrede kendi çapında dolaşırken.seni görüo ve duruo. işaretleyip upload ettim.haritada başka şeyleri de bulabilirsiniz...
edit:sen tabela dedin diye bende tabela diye yazdım.yoksa köprünün büyük ayakları varya onların en üstünde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz_piy10 -- 25 Haziran 2007; 17:14:33 >