HeRo_MeRT
Uzaklaştırılmış 45 gün cezanın 2 günü kaldı.
24 Haziran 2008; 18:33:35
konu hortmuş konu öldü malesef çok eğlenceli bir fan clubdı 1sene önce... Ne oldu bu konuya ne oldu... Zalimlerin eline düştü... bende de ne yetenek varmış bea nese imzayı kaldırıyorum nasıl olsa konu öldü sıra konuyla ilgilenenlere geldi
benim gözümde bu oyunun beş para etmez değeri yok..int cafelerde çoluk çocuğun başında toplanarak oynadığını gördüğüm andan itibaren oyun gözümde bitmiştir..hileler falan kullanmaları..çıldırmak elden değil..
DOĞRU ABİ ELİN ÇOCUĞU GELMİŞ YANIMA BEN BUNU OYNARKEN BEN BUNUNUN BÜTÜN HİLELERİNİ BİLİYOM SONRA BEN BU OYUNU BİLİYOM SONRA BU OYUN BİLMEM ŞÖYLE DİYOLARYA ACAYİP SİNİR BOZUCU YA AMA YAŞ SINIRI ÇIKTIYA O BAKIMDAN GÜZEL ÇOCUKLAR GELİP BAŞIMDA DURMUYOLAR EN AZINDAN
Hilesiz bitmez mi!? Ne diyorsun be ben hilesiz bütün bölümleri bitirdim üstüne %100 tamamlamaya gidiyordum bittikten sonra saveimi el emeği göz nuru olarak upload edecektim ama kısmet olmadı %95'in üstünde bir yerde kaldı PC'ye mecburi format attım Gta San Andreas user files da C:'de olunca uçtu save. (Hiçbir ekstra program kullanmadım.) Tamamlayamadıklarım da sadece zaman isteyen şeyler sprey, snapshot, oyster, horseshoe toplamak. İstediğinizi sorabilirsiniz bu oyunun kralıyım.
Gruba katılsam da olur katılmasam da. 3-4 kez bitirdim oyunu ilki hileli sonrakiler hilesiz olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 20 Temmuz 2008; 20:08:06 >
The colors of the rainbow, so pretty in the sky Are also on the faces, of people going by I see friends shaking hands saying, "How do you do?" They're really saying, "I love you." I hear babies cry, I watch them grow They'll learn much more, than I'll ever know And I think to myself... What a wonderful world.
oyunları hile ile bitirenler oyundan ne tat alıyorlar merak ediyorum.
bu aralar san andreas multiplayere sık sık takılıyorum (özellikle theft modu) orada da hile yapanlar var oyundan soğutuyorlar insanı. bence oyun yapımcıları oyunlara hile mile koymasınlar.
birde gta san andreas daki karakterler 2pac eazy-e biggie smalls gibi rapperlara çok benzetilmiş aynen taklit etmiş rockstargame ama bence en çok ryder ı eazy-e ye çok benzzetmişler
MakaveliAli; hadi ya bu adam eazy-e mi? çok şaşrıdım gerçi bi ara gta daki karakterlerin ünlülere benzetildiği aklıma gelmişti ama... mesela mor renkli çetenin elemanlarından olan bi adam var mor kotlar giynmiş bandanasını 2pac gibi önden bağlamış o adam işte Master-P denen rapçi ye benziyor diye tespit ettm eğer böle yukarıdaki gibi kimin kimin örneği olduuğunu fotolu olarak buaraya koyarsanız çok sevinirim herkezde bilir bu güzel olurdu gerçekten... ayrıca benide ekleyin... ekleme yok diye bi olay çıkmış sanırım bence kimse biri alsın bu konuyu yönetsin eğer sahibi ortalarda yoksa bu fun club ı devam ettirelim...ben kaçıncı gangsta oldum onu bilmyorum..ama bildiğim tek bir şey var
G's UP! (gangsta'lar her zaman üsttedir!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crime -- 24 Temmuz 2008; 22:29:12 >
Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB SATA II+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 500GB - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro SP3...