|
[Poll]
|
###GTA Fan Kulüb>[416]GanGsteR OLduK]>GüNCeL PayLaşımLar
|
| GTA Kulübü Tek Kelime İle Harika |
|
| GTA Kulübü Güzelmiş.. |
|
| GTA Kulübü İdare Eder |
|
| Aranıza bende katılmak istiyorum.. |
|
Toplam oy : 422
|
|
(en son oy tarihi : 7 Ocak 2009; 20:51:13)
|
|
Giriş | |
|
|
|
20 Haziran 2007; 10:35:07
|
|
|
ben de varım
|
|
|
20 Haziran 2007; 11:06:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG quote:
Orjinalden alıntı: öyse quote:
Orjinalden alıntı: bonser24 benim gözümde bu oyunun beş para etmez değeri yok..int cafelerde çoluk çocuğun başında toplanarak oynadığını gördüğüm andan itibaren oyun gözümde bitmiştir..hileler falan kullanmaları..çıldırmak elden değil.. DOĞRU ABİ ELİN ÇOCUĞU GELMİŞ YANIMA BEN BUNU OYNARKEN BEN BUNUNUN BÜTÜN HİLELERİNİ BİLİYOM SONRA BEN BU OYUNU BİLİYOM SONRA BU OYUN BİLMEM ŞÖYLE DİYOLARYA ACAYİP SİNİR BOZUCU YA AMA YAŞ SINIRI ÇIKTIYA O BAKIMDAN GÜZEL ÇOCUKLAR GELİP BAŞIMDA DURMUYOLAR EN AZINDAN Hilesiz SA bitmez !! Hilesiz bitmez ha, birde gta fan clup üyesi oluyorsun Dostum San Andreas ı 4 kere hilesiz bitirdim 1 haftamı ya aldı ya almadı.Yaz benide, fan clup gerçek oyuncu görsün burası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanGWaR -- 20 Haziran 2007; 11:10:38 >
|
|
20 Haziran 2007; 11:20:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777 GTA Fan Club --->15 Ganster olduk<--- oLABİLİR HERALDE HRNclk777 avatar güzelmiş.sc aşkına yeni mi kapıldın yoksa ? quote:
Orjinalden alıntı: ::silent_hunter:: It is not just a game!!! sende o t-shirtten varmı? bulabilsem almak istiyorum.hani bi gece makina da cezanın giydiği. quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe quote:
Orjinalden alıntı: beyaz_piy10 benide yaz. gta sa ve gta vc yi %97 bitirdim.(ŞİFRESİZ) birazdan gtaIII ü kurup.onu da şifresiz bitircem. imzayıda koyuyuorum. ben %95 ini şifreli bitirdim vc nin.. Ama san andreas ın ilk günlerini şifresiz oynuyorduk ve 5 günde bitirmiştim sonra trgamer türkçesini çıkardı türkçesini kurup baştan bitirmiştim (ama şifreli) lan heveslenendirdiniz beni.%100 bitiriimi gta sa yı.gta III ü bitirmedim(şifresiz).yoksa ona mı başliim.gta oynamaya çok heveslendirio bu topic.
|