Şimdi Ara

Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncı Microids ve geliştirici Eden Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition'ı Switch için de Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition'ı duyurdu.

Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition

Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition, Gear.Club Unlimited 2'de bulunan tüm içeriğe sahip olacak ve oyunculara en iyi arabalarla heyecan verici yarış deneyimi sunacak. Oyun 250'den fazla yarışı bünyesinde barındırıyor.

Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition, 30 Kasım 2021'de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. 

Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition 

Gear.Club Unlimited 2 - Definitive Edition 14 Aralık'ta Nintendo Switch'te yayınlanacak ve Gear.Club Unlimited 2'de bulunan tüm içeriği bünyesinde barındıracak. Ayrıca Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Felemenkçe, Portekizce ve Rusça dillerini destekleyecek.

• İlk oyunu switchte denedim berbattı
    Sürüş dinamiği yok kütük sürüyorsun gibi fizik hiç yok grafik leş zaten mobilde daha iyi oyunlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test Drive Unlimited serisi zamanına göre gayet iyi oyundu ama şuan ki Eden games çalışanlarının çoğu dağıldı diye biliyorum. Kalite olarak mobil oyundan farkı olacağını zannetmiyorum ama yine de takip edeceğim.
    PS4 PRO GOD OF WAR EDİTİON
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.