Şimdi Ara

spyware/trojan/backdoor sorunu olanlara KESİN ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim xp'ye spyware, trojan, backdoor tarzı programlar doluşmuştu, hatta format attım tekrar yükledim ve internete bağlandığımın 5. dakikası yine başladı tüm kabus
    hele bazıları vardı, kene gibi yapışıp kalıyorlardı

yaklaşık 7-8 tane anti-spyware/trojan programı yükledim arattırdım çıkan pisliklerin hepsini sildirdim, ama o ne hala bilgisayarı açtığımda şu adrese gidilmek isteniyor gibi mesajlar geliyor internete girdiğimin 5.dakikası gönderilen bayt 10.000.000 kblere ulaşıyordu kafayı yemek üzereydim
    o spywarelerden 1 tane bile kelime görsem tüm bilgisayarda dosyalarda regeditte heryerde aratıp siliyordum,
    üstüne birde NORTON 2005 yükledim, tamam dedim artık bu hepsini siler, ama yok oda başarısız
    normal kipte, güvenli kipte 7-8 programla scan ettirdim, manuel olarakta herşeyi sildim,

artık kaderime boyun eğmek üzereydimki, SPY SWEEPER programını arkadaşların birkaçtanesinden duydum, haydi birde onu yükleyeim dedim,
    odane program zaten 1.saniyeden kalitesini gösterdi, basitliği, hızı, kalitesi, dosya küçüklüğü
    açtım direk 5 saniyede update etti kendini, scane başlattım programın ve scanın tüm ayrıntılarıyla karşıma getirdi
    bittiğinde herşeyi otomatik sildi, zaten tüm ayarları yapmış, internet shield / windows shield hersey var

artık bilgisayarımda gizliden hiçbir işlem yapılmıyor, başka sayfalara gidilmiyor, şu sayfaya gidilmek isteniyor mesajları gelmiyor, taskbarımda abuk subuk .exe ler yok, tamamem güvendeyim

yani özetle bu program, 10 programın üstelik NORTON gibi bir programın halledemediği tüm sorunları çözdü, ufak, kaliteli ve herşeyi kendi yapan bir program SPY SWEEPER

bundan sonra yukarda anlattığım gibi problemi olanlar için kesin çözüm olduğuna inanıyorum, firewall görevinide kaliteli bir şekilde yapıyor

http://www.download.com/Webroot-Spy-Sweeper/3000-8022_4-10301356.html programı buradan download edebilirsiniz, yada download.com da webroot spy sweeper olarak aratabilirsiniz
    KARDEŞİM BEN BU PROGRAMIN REKLAMINI BİLE YAPARIM! o yüzden böyle bir yazı yazdım
    tek yaptığım ayar options bölümünde "always remove" seçeneğindekileri işaretlemek oldu, yükleyince anlarsınız

not:mod arkadaşlar bunu sabiterse hergün aynı konudan açılan onlarca başlığa bir çözüm olur. ibret-i alem :)
    yada değiştirerek yazın, ben mutluyum başkalarıda olsun :)

• arkadaşım seni tebrik ediyorum
    gerçektende cok guzel 1 programmış
    bende yapışan 2 tane bocek wardı ne ad aware ne spybot nede windowsun sp2 si... hiçbirisi işe yaramamıştı ama bunu kurdum tarattırdım sistemi ne bocek kaldı ne başka bişey. raid gibi mubarek.
    gerçektende tam ust konu yapılacak bir yazı olmuş (modlara duyurulur)
  • Çok güzel bir program..İşime çok yaradı .Teşekkürler.
  • makina kendine geldi bu program sayesinde
    gercekten cok guzel bır programmıs arkadasım tavsiyen icin tesekurler
  • trial' dan full version' a (registered) nasıl çevirebilirim?
  • evet aynı praogramı bende uzun süredir kullanıyorum bende tavsiye ederim.
  • walla gerçekten çok işe yaradı.ah bi de full sürümü olsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trenyolu

walla gerçekten çok işe yaradı.ah bi de full sürümü olsa...

Pm ne attım
  • tam sürümünü birde buraya yollarsanız çok makbule geçer
  • faydalı bi program tşk
  • Bana da tam sürümün gönderirseniz memnun olurum
  • banada gönderirseniz sevinirim
  • tam sürüm lütfeeen!! muhteşem bir programmış gerçekten
  • arkadaslar lutfen tam surumu bende almak ıstıyorum full versyonunda daha neler yakalcak bakalım daha sımdıden tesekkurler
  • ortada 1 tamsurum warsa banada yollayın
  • Arkadaslr ben tam sürüm nerden indirliyor biliyrumda, linkini yazarsam, modlar bisi derme acaba?????
  • spy sweeper la norton u niye karşolaştırdın anlamadım

ayrıca spy sweeper bu forumda birçok kereler övülmüş bi programdır

bende size ad aware se professionalı tavsiye ederim

bence spy sweeperdan daha başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

Arkadaslr ben tam sürüm nerden indirliyor biliyrumda, linkini yazarsam, modlar bisi derme acaba?????

pm atarsan daha iyi olur
  • arkadaşlar önce şunu öğrenmek isterim ya virüs ten kasıt piyasada ismi dolaşan üç beş virüsmü?cidden bunu bilmiyorum.bu forumda bu konuyla ilgili yüzlerce yazı okudum benim pc yede girmişti bir virüs, çalmadıgım kapı, denemediğim yöntem kalmadı , olmadı.sonunda format atıp kurtuldum.acizane düşüncem;her virüs programı her virüs için işe yaramıyor.kralıda olsa....
  • yinede bir tam sürümde ben alayım mümkünse
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.