Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telefon Sapıkları Nasıl Bulunur..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telefon Sapıkları Nasıl Bulunur..! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ugur_u

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Haziran 2007; 12:57:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Telefon Sapıkları Nasıl Bulunur?

Giriş

Hergün biri sizi arayıp hiç birşey demeden ya da birşeyler söylerek telefonunu kapatıyor ve sizde onu bulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.Bu dökümanımızda size telefon açan birini nasıl bulacağınız anlatacağız.

Neler Gerekli?

1-Cep Telefonu
2-Sapık tarafından aranan bir telefon.
3-Biraz akıl.

Nasıl Yapılır?

İlk önce sapık tarafından aranın telefonunuzun başına geçiyorsunuz ve *21*numara# yazıyorsunuz.Numaranın yerine cep telefonunuzu yazıyorsunuz.Örnek:
Cep telefonunuzun numarasını:05323303030 olarak varsayıyoruz.
Telefonunuzu açtıktan sonra yandaki karakterleri tuşluyoruz: *21*05323303030#

Artık biri sizi aradığı zaman direkt olarak cep telefonunuzu arayacak ve arayan numarayı telefonunuzda görebileceksiniz.İsterseniz arayan numaranın adresini http://ttrehber.gov.tr adresinden bulabilir ve sapığın evini bulabilirsiniz.

Nasil İiptal Edilir?

Daha önce *21*05323303030# karakterlerini tışladığımız telefonumuzu açıyoruz ve #21# karakterlini tuşluyoruz.

Not :Eğer telefonunuzu açtıktan kısa bir süre sonra meşgul sesi geliyor ve #21#’i tuşlayamıyorsanız telefonunuzu açıp hemen #21# yazarak telefonun eski haline dönmesini sağlayabilirsiniz.

akay635

16 Haziran 2007; 13:44:44 

Verdiğin bilgi için teşekkürler.
Tam olarak hatırlamıyorum ama rahatsız eden kişi numarasını gizlemiş ise bu yöntem işe yaramıyordu galiba.
Herşeyden önce gizli numara uygulamasına son verilmesi lazım.

nervium

16 Haziran 2007; 17:44:29 

@akay635

sana katılıyorum, gizli numaranın artık kalkması lazım.ben cevaplamıyorum bile bazen o an meşgulsem.anket vs. için arıyolar zaten genellikle.

Peugeot 206 1.4 HDi X-Design, Fujitsu-Siemens Amilo V2045, Zoom X6, HP OfficeJet 1510, HP Photosmart M525, Nokia 2630
M@D PuNiShEr

16 Haziran 2007; 17:52:32 

ya gizli numara normalde ne amaçla kullanılıyo ki??

Joey Jordison
Ghost RideR
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 17:54:16 

bence çok anlamsız gizli numara.resmen sapıklar için çıkartılmış bişe.saten benim tanıdığım adam beni niye gizliden arasınki.sapıklara
deniz93

16 Haziran 2007; 17:58:29 

Gizli numaranın yararlığı tartışılır ölçüde var tabii fakat telefon gibi aciliyeti yüksek bir gereksinimde tartışılır ölçüde bir yararlılık söz konusu olamaz.

LostNdumb

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 19:24:57 

TT rehberinde telefon numarası ile isim arama devri kapandı arkadaslar.

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

connectpeople

18 Haziran 2007; 1:27:34 

Bu bahsedilen yöntemi en az 7-8 sene önce kullanıyordum, eğer arayanın hattı dijitalse sanırım numara çıkıyordu ve de çok da işe yarıyordu.Hatta arayanı yakalayıp dönüş yaptığımda şaşırıyordu,nasıl buldu diye kıvranıyordu.Malum lise zamanları ve kızlar.Şimdi sapığım kalmadı, yaşlandık galiba
Artık numara gösteren telefonlar var ama millet de akıllandı zaten gizli numara kullanıyor yapan. Cep telefonumda bile gizli numaralara cevap vermiyorum. Kesin cevap vermek istemeyeceğim biri arıyordur, ya da sesimi duyup yüzüme kapatmaktan hoşlanan. Bence de kalkmalı kesinlikle gizli numara olayı..

ugur_u

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Haziran 2007; 7:57:17 

benim sapık varsa ben bi açıyom sapık bidaha açmıyo :) kfr ediyom

alcilpolple

18 Haziran 2007; 14:23:56 

benım bı tane sapıgım var açıp açıp konusuyo. bende vodafone hattıma yonlendırdım telefonumu vodafone dan kontor gelıyor o konustukca hehehe

connectpeople

19 Haziran 2007; 0:00:02 

quote:

Orjinalden alıntı: alcilpolple

benım bı tane sapıgım var açıp açıp konusuyo. bende vodafone hattıma yonlendırdım telefonumu vodafone dan kontor gelıyor o konustukca hehehe

yönlendirdiğin hat için ödediğin ücret kazandığın kontörlerden az tutuyordur umarım.

Ege_Aşığı

19 Haziran 2007; 0:07:48 

Bilgilendirme için teşekkürler :) güzel bi numara hoşuma gitti ama artık yoktur sapıklıklar , çünkü telefonlar numara gösteriyor arayan kişinin numarasını kaçta aradğını falan açmasam bile kaydediyor

TiSKE

Sisteme Gözat

19 Haziran 2007; 0:17:32 

Bugun hemen hemen her ev ve cep telefonu zaten arayanı gösteriyor
Arkadaş bilgi vermek istemiş ama
Bu çok eski ve bilinen bir durum

Cepli sapıksa Gizli numara ile işi hallediyor

1999 da ben bu yöntemle bir sapık yakaladım zaten
sapığı kocasına teslim ettim

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
kzm

3 Temmuz 2008; 9:19:48 

elimde bir sapığın ev telefon numarası var ve ben bu kişinin kim olduğunu bulamıyorum. Arıyorum açmıyor. Çok önemli arkadaşlar...
yardımlarınızı bekliyorum...

farukxtm

3 Temmuz 2008; 21:15:39 

kzm numarayı buraya yazarsan yardımcı olabiliriz

Oyun_canavarı

6 Temmuz 2008; 3:20:28 

en iyi çözüm mahkemeye gitmek olacaktır gerekli yerlere müracat etmek arkadaşlar söveyim möveyim demeyin adamların hoşuna gidiyor veya 6 saat veya 1 gün boyunca ev tel iyse fiş çekin cep tel ise cep tel i kapalı tutun aramazlar bıkarlar

Intel Q9550 / Nvidia GTX280 / 4GB OCZ ram Baba sistem
buisimmusaitdegil

6 Temmuz 2008; 12:26:38 

Savcılığa verdiğimizde ne kadar ücret öderiz? Mahkeme masrafları ne kadar tutar acaba?

http://benkazandim.blogspot.com
Ömer

6 Temmuz 2008; 12:36:22 

Eski bir bilgi.
Artık yeni teknoloji tüm telefonlarda arayan numara görünmektedir.

Mahkeme ücretleri hakkında bilgim yok ama kuvvetle muhtemel karşı tarafa ödeteceksiniz.