Philips'in bir ay bekleme ve 8,5 saat konuşma süreleri ile rekorlar kitabına giren 9@9f ve 9@9d modelleri, Türkiye'de satışa sunuldu.
Philips, konuşma ve bekleme süresiyle rekorlar kitabına giren Xenium serisinden 9@9f ve 9@9d modellerini Türkiye’de satışa sundu. Tasarımdan ve teknolojiden ödün vermeyen telefonlar, bir aya varan bekleme ve 8,5 saate varan konuşma süreleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.
En uzun pil ömrüyle 2004 ve 2005’te Çin ve Malezya’da rekorlar kitabı’na giren Xenium 9@9f’nin 950 mAh gücündeki lityum iyon pili, 8,5 saat konuşmaya olanak sağlıyor. Parlak dış kaplamasıyla zarif bir görünüme bürünen Xenium 9@9f’nin 7 satırlık 64K renkli OLED ekranı, 128x128 piksel çözünürlüğü destekliyor. Her bir kayda 5 ayrı numara olmak üzere 1000 kişiye kadar telefon rehberi saklama kapasitesi sunan telefon, 100,7x44x15,7 (mm) ebatlarında, 77 gram ağırlığındaolup KDV dahil 160 YTL fiyatla satılıyor.
Özellik bakımından daha geniş bir menüye sahip olan Xenium 9@9d modeli ise 1100 mAh gücündeki lityum iyon pili ile 8 saate kadar konuşmaya olanak sağlıyor. 1.3 megapiksel kameraya sahip cihazın, 8 satırlık 64K renkli, 128x160 piksel çözünürlüğünde ekranı bulunuyor. Bluetooth, kızılötesi, ses kaydı ve sesli randevu hatırlatıcı özelliklerini de barındıran telefonun rehberi, her bir kayda 5 ayrı numara olmak üzere 1000 kişiye kadar saklama kapasitesi sunuyor. 108x45x18,5 (mm) ebatlarında ve 96 gram ağırlığındaki Philips Xenium 9@9d, KDV dahil 300 YTL fiyatla satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Haziran 2007; 10:00:48 >
@Dreamboy.. Bende almam açıkcası ama batarya ömrünün çok önemli olduğu meslekler mevcut onlar için çok ideal olduğunu düşünüyorum bu telefonların
@Turkish Samurai...olabilir hocam hepsiburada da erken satışa sunumlar olabiliyor "d" modelini orda göremedim henüz ya da yanılıyorda olabilirm..Önemli olan paylaşım benim için
@Dreamboy.. Bende almam açıkcası ama batarya ömrünün çok önemli olduğu meslekler mevcut onlar için çok ideal olduğunu düşünüyorum bu telefonların
@Turkish Samurai...olabilir hocam hepsiburada da erken satışa sunumlar olabiliyor "d" modelini orda göremedim henüz ya da yanılıyorda olabilirm..Önemli olan paylaşım benim için
909a ve 909d olarak satılmıyor hocam bunlar tr de 189 289 olarak satlıyor. ama 909f ve bahdetmediğin üst modeli 909g modelleri daha yeni henüz 1-2 aylık
Orjinalden alıntı: telefonumabak
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
909a ve 909d olarak satılmıyor hocam bunlar tr de 189 289 olarak satlıyor. ama 909f ve bahdetmediğin üst modeli 909g modelleri daha yeni henüz 1-2 aylık
ikinci bi telefon olarak alacaksan pil performansı bence çok önemli
Mantıklı kullanıcılar için böyle. Ben birincil olarak n73 ikincil olarak n80 kullanan adam gördüm Niye? Mantıktan yoksun. Al 1100 ya da 1110 ya da bu philipslerden. Alo de kapat. Ama yok işte
şarz arasıra lazım ama elimde makina çok olunca bu sorunu ortadan kaldırıyoruz
bence çok önemli sarj. tamam sonuçta çoğumuz kocaman ekranlı multimedia ya aletleri kullanıyoruz ama geçenlerde sadece bir telefon edebilmek için (sağlık probleminden dolayı) cebimdeki iki sarjı bitmiş telefonu verebilirdim. Fiyatlarıda hiçbişeymiş. 160 ytl olanı alıp yedekte bulunmasında fayda var.
paylıps zaten kendini aşmaya hoş görüntü ve iader eder özellikle rkoymaya rejim yapmaya başladı
Orjinalden alıntı: Erdemalp
bence çok önemli sarj. tamam sonuçta çoğumuz kocaman ekranlı multimedia ya aletleri kullanıyoruz ama geçenlerde sadece bir telefon edebilmek için (sağlık probleminden dolayı) cebimdeki iki sarjı bitmiş telefonu verebilirdim. Fiyatlarıda hiçbişeymiş. 160 ytl olanı alıp yedekte bulunmasında fayda var.
bir telefonun şarjı iyi gidebilir, ama günümüzün gerektirdigi özelliklere sahip degilse isterse sarji 3 ay gitsin yine tutmaz.. özellikle de telefonun bir hava atma aracı oldugu türkiyede...