Burda Jasjam In Konusunu Actik. Burdan Bilgili Arkadaslardan Bildiklerini Ogrenelim Jasjam Icin Soft Reset Hard Reset Nasil Atilir. Rom Yukleme Rom Yedegi Nasil Alinir Ve Cihaz Icin Bilmemiz Gereken Puf Noktalar Neler Dir? Cihazi Kullanirken Sorun Yasayan Arkadaslar Nasil Cozum Buldular. Tecrubelerden Faydalanmak Isteriz. Yardimlariniz Icin Tesekkurler. Bilgilerinizi Paylasiniz Lutfen
ilk bilgi benden hard reset: cihaz üzerindeki sol ve sag yumusak tuslara basılı tutarken ( bu tuslar cihazin on tarafındakı ustteki - olan 2 tus) kalemiyle reset deligine tiklamaktır:) bu tarz bilgisi olan arkadaslarin paylasmasini rica ediyorum. JASJAM CILARIN PAYLASIM KONUSU YOK.OLSUN ARTIK PROGRAM BILGI NE VARSA PAYLASALIM.BEN YENI ALDIM CIHAZI OGRENDIKCE YAZICAM BURDA.
adresinde jasjam ve benzer cihazlar için optimize edilmiş wm6 romlar var. ben LVSW tarafından hazırlanan rom'u kullanıyorum ve memnunum. wm6 çok büyük farklar getirmese de görsellik ve performans olarak biraz daha iyileştirmeler var.
neyse aklıma geldikçe önemli bulduğum şeyleri ve tecrübelerimi buraya yazmaya çalışırım.
bu arada sanalalem ve ogame konusunu halletmişsindir umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: DALGIC28M
ilk bilgi benden hard reset: cihaz üzerindeki sol ve sag yumusak tuslara basılı tutarken ( bu tuslar cihazin on tarafındakı ustteki - olan 2 tus) kalemiyle reset deligine tiklamaktır:) bu tarz bilgisi olan arkadaslarin paylasmasini rica ediyorum. JASJAM CILARIN PAYLASIM KONUSU YOK.OLSUN ARTIK PROGRAM BILGI NE VARSA PAYLASALIM.BEN YENI ALDIM CIHAZI OGRENDIKCE YAZICAM BURDA.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 16 Haziran 2007; 11:47:58 >
tesekkerler hece ogame tam baglanamadım nete vaktim olmadı explorer yapmıyorda operanın ücretsiz sürümü varmi? ayrıca wm6 yüklemeyi adım adım anlatırmısın ?
Evet çok iyi olur. Özellikle radio rom nedir? rom nasıl yedek alınır? nasıl yüklenir? çok merak ediyorum. bir de merajh ettiğim bir konu daha var; diyelim ibb gov tr'ye girdik. nasıl kamera görüntülerini izleyeceğiz? flash player falan mı lazım acaba? lazımsa nerden bulacağız?
adresinde mesajların, contacts'ların falan yedek alınmasını sağlayan güzel bir yazılım mevcut.
sms yedek almak için "jeyo sms backup" programını da tavsiye ederim. gayet hızlı yedek alıyor ve geri yüklüyor.
rom'u tamamen yedek almak ve geri yüklemek için "spb backup" da güzel. ancak wn5'den wm6'ya smsleri aktarırken problem çıkarabiliyor. wm6 kurup tün ayarları yaptıktan sonra sistemin tüm yedeğini alıp geri yüklemek için kullanılabilir.
adresinde jasjam ve benzer cihazlar için optimize edilmiş wm6 romlar var. ben LVSW tarafından hazırlanan rom'u kullanıyorum ve memnunum. wm6 çok büyük farklar getirmese de görsellik ve performans olarak biraz daha iyileştirmeler var.
neyse aklıma geldikçe önemli bulduğum şeyleri ve tecrübelerimi buraya yazmaya çalışırım.
quote:
wm6 ilk çıktığında bendeki cihaza yüklemiştim ve yeni olmasından kaynaklanan bazı problemleri olduğu için tekrar wm5'e dönmüştüm. yani istenirse cihaza wm5 geri yüklenebilir. tabi bu durum garanti sürecini nasıl etkiler bilermiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: gurhangurcan_
Eğer DALGIC28M bu işlemi yaparsa, vatanbilgisayar'dan aldığı iki yıl garantili cihazının garantisi PUFFF diey uçar gider ;-)
quote:
Orjinalden alıntı: hece
cihazı güle güle kullan, güzel bir seçim yapmışsın. 8-9 aydır jasjam kullanıyorum ve gerçekten çok çok memnunum.
quote:
jasjam da oldukça sık bi şekilde settings system align screen yapan kullanıcılar varmı? kalemle 5 e basınca 3 cıkıyo gibi, yani kalem ekrandaki doğru bölgeye basamıyor
ben en iyisi wm 5 ile idare ediyim :) arkadaşlar kullandıgınız program isimlerini müsait zamanlarınızda yazarsanız sevinirim. bi soru :) cihaza kişi listesi oluşturuyoruz telefon için ve hatırlatmalar falan. bu girişleri kart hafızasına yüklenmesini sağlayabiliyormuyuz? yoksa cihaz hafızasındamı kalıyor ?
jasjam da oldukça sık bi şekilde settings system align screen yapan kullanıcılar varmı? kalemle 5 e basınca 3 cıkıyo gibi, yani kalem ekrandaki doğru bölgeye basamıyor