|
birolayd -> Cevap: HP PHOTOSMART c5180, c6280 sorunları ve çözümleri 363 serisi yazıcılar. (13 Kasım 2008; 13:03:46)
|
Benim ki TAMAMEN ŞANSIZLIK, fabrika hatalı ürün o yüzden öyle oldu. ilk c5180ni de kendim bozdum, gönderdim onu, yeni 6280 verdiler bozuk çıktı, yine gönderdim tamir edip gönderdiler... Elektronik biraz şans işidir, nedense bana hep böyle oluyor, gerçekten alıştım artık, örneğin bir tane örnek vereyim, AMD işlemcim tam 3 kere yandı garanti her gönderdiğimde yeni AMD işlemcisi veriyordu, sorun en sonunda anlaşıldı, anakartın biosunu almadan önce güncellenmesini istemiştim, eleman biosu yanlış güncellemiş, bana 6 ayıma mal oldu, 6 ay bunla uğraştım.. Allahtan alıştım, artık çok rahatça bekliyorum, tabi hakkımı ben sonuna kadar ararım, sadece daha olgun, mantıklı davranıyorum...[sm=ok.gif] c6280 ile şuan hiçbir sorunum yok, sürekli boyaları kendim dolduruyorum.. Aylık 150-200 çok az, istediğin kadar fotoğraf çıktısı alabilirsin, aylık çok fazla çıktı alıyorum.. HP çok pratik, ve yan ürünleri kolayca bulunuyor, ama CANON gerçekten daha kaliteli çıktı veriyor.. Birde HPnin teknik destek çok iyi, garantiye vereceksen arıyorsun, adresi veriyorsun, evden gelip alıyorlar, sonra geri getiriyorlar eve.(Bunları kargo yapıyor ama parasını onlar ödüyor.) HP yada CANON olsun ama ADF si olan modelden al, iyiki böyle almışım diyeceksin. Epsonun kalitesini bilmiyorum. CANON pixma serisi inceleme, PIXMA MX850, PIXMA MP830 http://forum.donanimhaber.com/m_24332657/mpage_1/key_//tm.htm Şimdi HP nin modellerine baktım, ohaa fiyatları 2 katı artmış, dolar yüzünden..
|
|
|
|